Bak ne güzel ailen de seni destekliyor, pes etme, hazır başlamışken tekrar sınava gir, gerekirse özel ders al. Şimdiden başarılar dilerim.merhaba (sadece içimi dökmek istedim okudugunuz için teşekkürler)
Bugün ehliyet sınavından kaldım .Yine
18 yaşıma girdiğim gibi tanıdığımız bir kursa yazıldım.tanıdık olduğu için kayıt yapın dedik adamlar beni manuele yazmışlar ben bunu ders alacagim zaman öğrendim .değiştiremeyiz falan dediler tamam dedik manuelden ders almaya başladım ilk sınavda paralelde dubaya çarpıtım sorun etmedim çünkü çok iyi değildim daha önce hiç manuel araba sürmemiştim fakat ikinci sefer artık arabayı iyi sürüyordum hakimdi bu seferde paralelde arka tekerleğin çizgiye basmadı .aileme ehliyet istemediğimi söyledim hayır alacaksün falan dediler güç bela üçüncüye gittim çok iyi sürüyordum sinyal vites park derken iyice yapıyordum yani bugün sınav günü yine paralel denedik sınavdan önce çok iyidi taki sınav saati gelince ben yine paralelden kaldım şaka gibi gücüm yok artık ehliyet almaya bıktım yani okula gidiyorum okuldan sonra bide kurs gerçekten bıktım
Hep alıyorum zaten çokta iyi gidiyor hep tek başıma yapıyorum hocalarım çıkıp bakıyor fakat sınav zamanı beynim yok gibi bilmiyorum ama gerçekten yoruldum kendimi çok başarısız hissediyorumKoca okyanusu aşıp derede pes etmenin alemi yok
Özel ders alın sadece paralel park için gerekirse. O kadar emek veriyorsunuz
İmkanımız var arabam duruyor ama üç seferdir alamadım gerçekten yoruldum yaEhliyet zaten imkanı olanlar için bu yaşlarda alınmalı.
Ben 18 yaşındayken nasıl hevesliydim araba kullanmaya falan, tabi bizim aileler o kadar bilinçli değildi eskiden. Şimdi hiç ama hiç hevesim yok, her şey gençlikte güzel.İmkanımız var arabam duruyor ama üç seferdir alamadım gerçekten yoruldum ya
Kesinlikle çok haklısnız fakat şuan şoförle hep gidip geliyorum kendi arabam otomatik,manuel araba kullanabiliyorum sorunum sınav anında paralel yapamıyor olmam gerçekten sanırım sorunum var sınavda kal geliyor bana ve yapamıyorum bu durum basit gözüksede beni yıpratıyorPes etmeyin. Su an önemini fark etmiyorsunuz ama genc bir kadinin araba kullanma ozgurlugu olmasi onemli bir sey.
Yalniz gercekten manuelden otomatiğe gecemiyor musunuz, baska yerlere de sorun bence. Ozellikle sinava girip kalmisken bastan buna yazildin artik değiştiremezsin denmesi mantikli gelmedi bana.
Sizin için çok üzgünümBen 18 yaşındayken nasıl hevesliydim araba kullanmaya falan, tabi bizim aileler o kadar bilinçli değildi eskiden. Şimdi hiç ama hiç hevesim yok, her şey gençlikte güzel.
Haklisiniz insan demoralize olur. Benim zamanimda simdiki kadar zor degildi sinav.Kesinlikle çok haklısnız fakat şuan şoförle hep gidip geliyorum kendi arabam otomatik,manuel araba kullanabiliyorum sorunum sınav anında paralel yapamıyor olmam gerçekten sanırım sorunum var sınavda kal geliyor bana ve yapamıyorum bu durum basit gözüksede beni yıpratıyor
Sınav anında panik yapmamak vs için ilaç alanları duydum.. Öyle bir şey mi deneseniz acabaHep alıyorum zaten çokta iyi gidiyor hep tek başıma yapıyorum hocalarım çıkıp bakıyor fakat sınav zamanı beynim yok gibi bilmiyorum ama gerçekten yoruldum kendimi çok başarısız hissediyorum
Özellikle paralel parka odaklan pes etmemerhaba (sadece içimi dökmek istedim okudugunuz için teşekkürler)
18 yaşıma girdiğim gibi tanıdığımız bir kursa yazıldım.tanıdık olduğu için kayıt yapın dedik adamlar beni manuele yazmışlar ben bunu ders alacagim zaman öğrendim .değiştiremeyiz falan dediler tamam dedik manuelden ders almaya başladım ilk sınavda paralelde dubaya çarpıtım sorun etmedim çünkü çok iyi değildim daha önce hiç manuel araba sürmemiştim fakat ikinci sefer artık arabayı iyi sürüyordum hakimdi bu seferde paralelde arka tekerleğin çizgiye basmadı .aileme ehliyet istemediğimi söyledim hayır alacaksün falan dediler güç bela üçüncüye gittim çok iyi sürüyordum sinyal vites park derken iyice yapıyordum yani bugün sınav günü yine paralel denedik sınavdan önce çok iyidi taki sınav saati gelince ben yine paralelden kaldım şaka gibi gücüm yok artık ehliyet almaya bıktım yani okula gidiyorum okuldan sonra bide kurs gerçekten bıktım
Pes etme zaten son sınavın girip elinden geleni yap tekrar ederek kendi kendine konuş parkta yapman gerekenleri yinede olmadı sonrasında otomatik tercih edebilirsinmerhaba (sadece içimi dökmek istedim okudugunuz için teşekkürler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?