- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Kızlar moralim çok bozuk.. geçen cumartesi ehliyet sınavına girdim çok berbat geçti. ilk yardıma hiç çalışmamıştım, motoru okumuştum, trafiğe çalışmıştım şöyle böyle bir de son iki sınava baktım son hafta. kontrol ettim dün trafik ve ilk yardımdan geçiyorum iyi netim de var ama motordan ucu ucuna yani 28 hesapladım ama emin olmadıklarım, hatırlamadıklarım var kalacağım bence çünkü 12 yanlışım görünüyor ama bence 15-16 çıkar çok kötü geçti çünkü hiçbir şey anlamadım. kursa ilk hafta gittim hoca kitaptan okuyordu test falan da çözdürmüyordu normal dümdüz okudu geçti hep. sonra gitmedim. araba kullanmayı biliyorum direksiyonda falan problemim yok. yaşım 19 hatta dün doğum günümdü, dün açıklandı cevapları zaten kötü geçmişti günüm iyice berbat oldu. okulum çok ağır oturup adam gibi çalışamadım motora falan. herkes diyordu ki çok kolay bilmem kim bile geçiyor ben geçemeyeceğim çok üzülüyorum bir daha girerim o sorun değil ama sağlık raporuydu sabıkaydı vs benim bunları toplayacak zamanım yok olsa bile uğraşmak istemiyorum çok mutsuzum. hatta o kadar moralim bozuk ki hüngür hüngür ağlayabilirim. neden hep böyle şeyler beni buluyor neden bu kadar şanssızım çok üzülüyorum
( okulum 9-5 zaten eve gelmem bir buçuk saat gece 1e kadar ders çalışıyorum. gözlerimin altı morardı artık uykusuzluktan. bütün içimi döktüm
ağlamak istiyorum çok mutsuzum
(((