- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi EU1
Ne demek bayan hoca olsun CADIARZU
Burada takıldım şimdi delikafadulden
Burada takıldım şimdi delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar geldim dün girememiştim ailemle knştum babam yarın git kaydının yaptır dedi benimkide gece anca fırsat bulup aradı dedimki(bitanem ailem onayladı faln başka yakın yok sen nediosun için rahat olsun dedim.
tm içim raat dikkat et ama direksion hocanı kadın seç :)
hay allam yaa neyse bu iş oldu yan.
ben zaten sevgilim hayır dese gitmemezlik yapıycaktım ama onunda gönlü olsun istiodum kızlarr üstüme gelmeyin yahuukaydirigubbakcemile3
Ben ehliyet kursuna gidemiyorsam, sen de askere gidemezsin de.. :1closedeyes:
Kusura bakmayında ben çok saçma buldum,birde 'napcam ?' demişsiniz. benneyaptımki
Siz kararlarınızı verirken sevgilinizden izin mi istiyorsunuz birde ?
O da gayet pişkin pişkin bozuk atmış,o saatte olmaz,hoca erkekse olmaz...bla bla..
Ne bu afra tafra ya ?
Bi taraflarını çok kaldırtmışsınız siz onun.
Hiç çekemem ben bu tipleri,kendilerini ne zannediyorlarsa artık,çok da tın yani. şakkıdı
Ben birşeyi yapmak istiyorsam eğer yaparım,kimseden izin almam,eğer o,verdiğim kararlara saygı duyup beni destekliyorsa ne ala,ha işine gelmiyor mu,o zaman güle güle. :1closedeyes:
Bence,hemen sevgilinizin eline verdiğiniz ipleri toplamaya başlayın.
Bu şekilde nereye kadar yürüyebilir,kendinizi düşünün.
Hem Kenan Doğulu ne demiş ? -tatlicadiarzu-
Herkes kendini bilecek,durma sınırını çizecek,kendi restini çekecek. sositososito
opuyorumnanaktan Şenizkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kusura bakmayında ben çok saçma buldum,birde 'napcam ?' demişsiniz. benneyaptımki
Siz kararlarınızı verirken sevgilinizden izin mi istiyorsunuz birde ?
O da gayet pişkin pişkin bozuk atmış,o saatte olmaz,hoca erkekse olmaz...bla bla..
Ne bu afra tafra ya ?
Bi taraflarını çok kaldırtmışsınız siz onun.
Hiç çekemem ben bu tipleri,kendilerini ne zannediyorlarsa artık,çok da tın yani. şakkıdı
Ben birşeyi yapmak istiyorsam eğer yaparım,kimseden izin almam,eğer o,verdiğim kararlara saygı duyup beni destekliyorsa ne ala,ha işine gelmiyor mu,o zaman güle güle. :1closedeyes:
Bence,hemen sevgilinizin eline verdiğiniz ipleri toplamaya başlayın.
Bu şekilde nereye kadar yürüyebilir,kendinizi düşünün.
Hem Kenan Doğulu ne demiş ? -tatlicadiarzu-
Herkes kendini bilecek,durma sınırını çizecek,kendi restini çekecek. sositososito