ehliyete gidicem ama sevgilim???:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne demek bayan hoca olsun CADIARZU

Burada takıldım şimdi delikafadulden

ne alaka ya?

sevgilin değilmi bu senin.....:delphin:

daha şimdiden bu karışmada neymiş....

hemen git ve kaydnı yaptır.....:delphin:

evet kızlar geldim dün girememiştim ailemle knştum babam yarın git kaydının yaptır dedi benimkide gece anca fırsat bulup aradı dedimki(bitanem ailem onayladı faln başka yakın yok sen nediosun için rahat olsun dedim.
tm içim raat dikkat et ama direksion hocanı kadın seç :)
hay allam yaa neyse bu iş oldu yan.
ben zaten sevgilim hayır dese gitmemezlik yapıycaktım ama onunda gönlü olsun istiodum kızlarr üstüme gelmeyin yahuukaydirigubbakcemile3

Bu iş olmuş ama şimdi ehliyet yarın başka birşey...Saat 9 da hem de çıkışta abinin alacağı bir yer için bile sorun çıkarıyorsa aynı şeyleri tekrar yaşayacaksınız.Gittiğin yer alt tarafı ehliyet kursu,sen bu kadar taviz verirsen onunda istekleri çoğalacaktır...

Çok şaşırıyorum ben bu işlere..
Direksiyon hocası diyelim ki erkek oldu,derslere mi girmeyeceksiniz?:uhm:
Bunun adı kıskançlık değil,güvensizlik bence..:olmaz:

hale bak ınsanlar sevgılısını nıkahlı kocası sanıyor kendılerını kullandırtıyorlar saka gıbı :))) bu da ınsanlara mustahak yanı..

benim sevgilimde askerdeydi ehliyet kursuna yazıldığımda.sölemedim yazılırken çnkü baştn olmaz diceğini biliodm.neyse yazıldım söledim telefonda ya ben ya ehliyet dedi . bende böle bi kıyaslama yapıosan istemiorum seni dedim. kendinle nasıl bir tutarsn dedim . bi iki gün hç konuşmadık.ayrılmştk.ağladım zırladm .ama 2 gn sonra aradı dayanamadı.abin alsn seni dedi.ama hala kızar ona sölemeden yazıldım die.aman iyikide almşım.

tabi şimdi şöyle bi sorunumz war.annem araba alıcaktı bana olmaz dedi.masrafları çok olur dedi.bende okiş dedim.inşallah ileride olur die umut ediorum

yok vvazgeçilmezim benimki sennki kadfar sert degildi ama sende başta söleseymişin kötü bişe yapmıoruz sonuçta.
ben bugun kayıt oldum yarın evraklarımı götürcem aşkımda bişe demedi anlayışla karşıladı zatende bişe yok bunda o bi anlık kıskançlıgına geldi heral:)

bende şuanda gidiyorum akşam 6-9 arası ehliyet alıom die kızdı napıcanda filan dedi sonrada akşam gideceğimi duyunca çıldırdı ama kusura bakmasın hem ablamla gidiyorum kursa..onların her dediğini yaparsak oo ooo..şimdi ses çıkaramıo ablamın gelemediği zaman hava kararmadan kurstan çıkmamı söledi bi onu yapıyorum :bbo:

lgnmwv8pn5.gif

endise etmesi normal ama anormal olan kapı gibi yanınızda abinizin olması ve hala daha gitme demesi.. ipleri eline hemen vermeyin derim ..

Ben ehliyet kursuna gidemiyorsam, sen de askere gidemezsin de.. :1closedeyes:

Kusura bakmayında ben çok saçma buldum,birde 'napcam ?' demişsiniz. benneyaptımki
Siz kararlarınızı verirken sevgilinizden izin mi istiyorsunuz birde ?
O da gayet pişkin pişkin bozuk atmış,o saatte olmaz,hoca erkekse olmaz...bla bla..
Ne bu afra tafra ya ?
Bi taraflarını çok kaldırtmışsınız siz onun.
Hiç çekemem ben bu tipleri,kendilerini ne zannediyorlarsa artık,çok da tın yani. şakkıdı
Ben birşeyi yapmak istiyorsam eğer yaparım,kimseden izin almam,eğer o,verdiğim kararlara saygı duyup beni destekliyorsa ne ala,ha işine gelmiyor mu,o zaman güle güle. :1closedeyes:
Bence,hemen sevgilinizin eline verdiğiniz ipleri toplamaya başlayın.
Bu şekilde nereye kadar yürüyebilir,kendinizi düşünün.
Hem Kenan Doğulu ne demiş ? -tatlicadiarzu-
Herkes kendini bilecek,durma sınırını çizecek,kendi restini çekecek. sositososito

Kusura bakmayında ben çok saçma buldum,birde 'napcam ?' demişsiniz. benneyaptımki
O da gayet pişkin pişkin bozuk atmış,o saatte olmaz,hoca erkekse olmaz...bla bla..
Ne bu afra tafra ya ?
Hiç çekemem ben bu tipleri,kendilerini ne zannediyorlarsa artık,çok da tın yani. şakkıdı
Ben birşeyi yapmak istiyorsam eğer yaparım,kimseden izin almam,eğer o,verdiğim kararlara saygı duyup beni destekliyorsa ne ala,ha işine gelmiyor mu,o zaman güle güle. :1closedeyes:
Herkes kendini bilecek,durma sınırını çizecek,kendi restini çekecek. sositososito

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ne bu afra tafra ya ?

sonuna kadar katılıyorumm,,
erkek eğemenliğine sonnnn...
ayrıca araba kullanmak özellikle bi kadın için çok çok gerekli bişey asla ödün verme mutlaka all ve araba kullan çok faydasını göreceksin özelliklede evlenince ve bi araba sahibi olunca..

Bu hale düşmek ancak insan kendi isterse olur.
Sevgililik onun sizi terbiye etmesi anlamına gelmiyor.
Bu kadar ödün vermenin bana göre hiçbir anlamı yok.
Kendi kararlarınızı başkasına verdirtmeyin.
Kolay gelsin.

bu kıskançlık falan değil görgüsüzlük:oklava::oklava:...sadece ehliyet almak niyetindeki kız arkadaşına nasıl söyler bunu? arkadaşım ilerde seni evden dışarı çıkarmaz.Güzelim hayatından çıkarabiliyorsan eğer bir an önce çıkar bu insanı.Yapamıyorum diyorsanda onu bu şekilde kabullen, böyleleri asla değişmez hatta gittikçe radikalleşir.:kızgın:

Back
X