• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyeti olup araba kullanmayanlar🙄

Aynen bu da var tabi. Aracin parcalari biraz pahali yani icinde bi sey bile bozulsa 1 2 bin ödüyor.
Kuzenim tek başına arabayı aldı tamponu bi yere vurmuş sırf tampon değişiminden mi nedir hasarsız arabaya 6000 tl hasar kaydı geçildi bunların hepsi arabayı satarken zarar araç da son modeldi

Daha neler artık. Bir aylık tecrübeyle şehirler arası yol gittim ben tek başıma. Bir yılın sonunda trafik kurdu olmuştum. Çok uzun bir süre bir yıl.

Konu sahibi, o arabanın sadece eşinizin olmadığını (evlilik içinde alındığını varsayıyorum) sizin de kullanmaya hakkınız olduğunu, izin vermeyecekse durum uygunsa kendinize bir araba alacağınızı uygun değilse bunu satıp daha düşük modelde iki araba almak istediğiniz söyleyin.
😁 ah ah neler denedim neler. Ikinci arabayida cok masrafli buluyor kendisi 😀

Canım ne güzel eşin göstermiş trafiğe çıkarmış bence biraz daha tecrübeli olmalısın. Gerçi yaşadığın şehri bilmiyorum ama bizim burasının trafiği berbat 2 yıldır ehliyetim var tek çıkmak istemem. Bence sende biraz daha bekle 1 yıllık tecrübeyle gitme
Biz sakaryada oturuyoruz burasi oyle asiri trafik degil istanbul gibi hic degil :) skinti yok ya ben her turlu kullaniyorum kendime cesaretim var aslinda

Eşinizin kişisel arabası mı? Evlenince mallar ortak olmuyor mu? Hayatınızı birleştirmek için söz verirken eşiniz araba hariç mi dedi? Bana durum çok saçma geldi. Araba ortak mal ise ikiniz de kullanabiliyorsanız ki bu tahminle olmaz ehliyet alabildiyseniz kullanabiliyorsunuz devlet size izin veriyor demektir. Ee dahası ne? Alın arabanızı çıkın işiniz olunca.
Araba genelde onda arabasiz bir yere gitmez biraksa bi belkiiii gidebilirdim 😀

Ama iste bu sadece bende olucak dye bisey yok onda da olabilir
Orası tabiki öyle ama ne düşünüyor bilemeyiz belki sen birine vurursun karşındaki seni görünce adam yerine koymaz seni suçlar veya bir yerde kalırsın araç mekanik bilgin yoktur kaputu açtığında neyin ne olduğunu bilmiyorsundur lastiği patlar birşey yapamaz ve benzeri düşünceleri de olabilir ama gerçekten şoförlüğünüze ve araç bilginize güveni varsa verir yine de vermiyorsa artık masaya yumruğunuzu vurmanın vakti gelmiştir

Orası tabiki öyle ama ne düşünüyor bilemeyiz belki sen birine vurursun karşındaki seni görünce adam yerine koymaz seni suçlar veya bir yerde kalırsın araç mekanik bilgin yoktur kaputu açtığında neyin ne olduğunu bilmiyorsundur lastiği patlar birşey yapamaz ve benzeri düşünceleri de olabilir ama gerçekten şoförlüğünüze ve araç bilginize güveni varsa verir yine de vermiyorsa artık masaya yumruğunuzu vurmanın vakti gelmiştir
Az kaldi vurucam 😀 suan zaten tripliyimm

Merhaba kızlarrr. Bi konu da benden gelsin bakalım. Varmi benim gibi olann. Ehliyetimi alalı nerdeyse 1 sene oldu. Eşim yanımdayken arabayı veriyor gayet güzel kullanıyorum ama tek arabayı bana vermiyor. Delirecem.. bi işim oluyor ben gideyim diyorum arabayla yok hayal kurma ne guzel hayallerin var vs. Birde gülüyor sinir oluyorum. Ben onsuz araba kullanamıcakmıyım. Ki kullanmamda da hic bir skıntı yok. O yanimdayken telefona gömülür hatta müdahale etmez bile. Ben ne yapicam ne demeliyim de arabayi bana verir benim gibi olup esini ikna edebilen varmi yazarsaniz cok sevinirim. 🙄🙄
Ehliyetimi 7sene once once aldim ilk senesi acemice esimle beraberken kullandim sonra sattik simdi 2 hafta oldu araba alali unutmusum surmeyi esim calistiriyo 1 haftadir sonkez cikariz derse dedi sonra kendin surersin artik diyo,eski arabayi hayatta vermezdi anahtari alir kacardim ama bu defa akillilik ettim cok istiyorum biliyodu araba o yuzden benim ustume yapti 😊😊 bisey demiyo artik alirsin gezersin diyo konus esinle seni kisitlamasin insan ozaman sureceginide unutuyo

Arabayı kaçır tenhalarxa kullan ben ilk eşinden habersiz doldurdum çocukları arabaya kayinvaldieye gittim 🙄

Eşimi aradım sapasağlam gidince buraya gel beraber döneriz dedim :cool:

Cidden sen mi surdun dedi hem de hiç stop etmeden dedim o gün bugündür sürüyorum ama eşim onsuz almama müsaade ediordu bende cesaret yoktu :cool:

Duani oku bas gaza :))

erkekler böyle sanki kendileri çok mükemmel sürüyor küfürsüz neredeyse zor çıkıyorlar kalabalıktan ama olan bize oluyor :işsiz: babamda arabanın modeli yüksek diye tek sürmeme izin vermiyor ama kendisi arkadaki direği görmediği için çarpabilir sorun yok :D

Madem oyle gider kendime araba alir eve olan katkimi da keserdim. Borc odeyecegim haliyle param yok😁Evi de tek basina gecindirsin o zaman bir zahmet.

9 yıldır ehliyetim var .Başta ailemde araba yoktu sonra dolmuşun üzerime surmesi sayesinde ciddi bir kaza atlattım .Dolmuş görünce panik olup tarlaya filan dalasim geliyor ...Ufak ufak eşimle sürdüm sıkıntı yok ama tek başıma o korkuyu hemen atamam sanırım .
Madem öyle bir sorununuz yok haber vermeden alıp yakın mesafelerde sürün
Size tek önerim olacak izninizle. Asla karşıdan gelen araca bakmayın sadece şeridinize bakın. Nereye bakarsanız oraya doğru sürersiniz istemsizce. Ben bu şekilde yendim. Hanımlar araba sürmek ne ki, beceririz biz her şeyi.🤙

Tek başınıza bir yere çarparsanız diye ya da birşey olur diye korkuyor olabilir.

Benim de böyle bir konum vardı geçenlerde. Benim eşim arabayı veriyordu ama ben panik yapıyordum.

Siz emrivaki yapıp alacaksınız arabayı yapacak birşey yok. Kendinize güveniyorsanız dinlemeyin eşinizi.

Ben arabayi kacirmistim.esim uyuyoken ciktik oglumla.
Geldigimizde hala uyuyodu.
Sonra beraber disari ciktik. soyledim,inanmadi sen boyle park edemezsin dedi:63:

Ben arabayi kacirmistim.esim uyuyoken ciktik oglumla.
Geldigimizde hala uyuyodu.
Sonra beraber disari ciktik. soyledim,inanmadi sen boyle park edemezsin dedi:63:
Evin onune gelince bakkala rica ettim deseydiniz inanirdi. Boyle sacma seye inanirlar da gozuyle gordugu park edilmis arabaya inanmazlar. Araba kullanmak erkeklere ozgu bir yetenek, onlara gore.

Tek başınıza bir yere çarparsanız diye ya da birşey olur diye korkuyor olabilir.

Benim de böyle bir konum vardı geçenlerde. Benim eşim arabayı veriyordu ama ben panik yapıyordum.

Siz emrivaki yapıp alacaksınız arabayı yapacak birşey yok. Kendinize güveniyorsanız dinlemeyin eşinizi.
Tabiki kendime sonsuz guveniyorum hatta esim bile sasiriyor cok cabuk ogreniyorum ve kendime güvenim var diye ben boyle degildim ilk ogrendigimde sen iyisin masallah falan diyo ama gene de iste tek basima arabayi vermiyor daha

Tabiki kendime sonsuz guveniyorum hatta esim bile sasiriyor cok cabuk ogreniyorum ve kendime güvenim var diye ben boyle degildim ilk ogrendigimde sen iyisin masallah falan diyo ama gene de iste tek basima arabayi vermiyor daha
O zmn sormadan alacaksınız. Yalvaracak haliniz yok.

Eşiniz çok ilginç bir insanmış. Benim de ehliyetim var ama düz vites arabamız be yazık ki kullanamıyorum. Benim eşim de sırf arada alkol alabilmek için, anneme fln gitmem gerektiğinde şöförlüğümü yapmamak için bana kullandırmaya kalkıyor. İlla öğren diye tutturuyor. Düz vitesle beceremem diye cesaret edemiyorum.
Çevremizdeki her koca arada başka başka gerekçelerle eşine zorla kullandırtıyorlar.
Eşinize zerre anlam veremedim.
Ama eğer hevesiniz varsa ikinizin arabası bal gibi de vermek zorunda

Back
X