Ehliyeti yenilemek için bu parayı ödemek zorundasınız

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle mevcut sürücü belgeleri 1 Ocak 2016'dan itibaren değiştirilmeye başlandı. Vatandaş elindeki sürücü belgesini 5 yıl içinde yeni tip ehliyetle değiştirmek zorunda.

50 LİRALIK RAPOR ŞART

Yeni ehliyetler uluslararası olduğu için diğer ülkelerde de geçecek. Ehliyetlerini değiştirmek isteyen sürücülerden biyometrik fotoğraf, sağlık raporu ve parmak izi isteniyor. Ehliyet değişimi için istenen sağlık raporunu almak ise en az 50 liraya mal oluyor.
gazetevatan.com

Ben daha ilk defa ehliyet alacağım, biyometrik fotoğraf falan istediler, çektirdik - çokta çirkin çıktım- her halde benimki de bu sınıfa giriyordur, yoksa bi daha yenilemek zorunda kalmıyalım yani, çıldıracağım artık, şu eksik bu eksik diye sürekli evrak yenilettiler bana yılbaşından sonra :@

Ben daha ilk defa ehliyet alacağım, biyometrik fotoğraf falan istediler, çektirdik - çokta çirkin çıktım- her halde benimki de bu sınıfa giriyordur, yoksa bi daha yenilemek zorunda kalmıyalım yani, çıldıracağım artık, şu eksik bu eksik diye sürekli evrak yenilettiler bana yılbaşından sonra :mad:
bendende bugün istediler biyometrik fotoğraf ...sağlık raporu için henüz bişi demediler ama 50 liralık sağlık raporuda nasıl oluyo

Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle mevcut sürücü belgeleri 1 Ocak 2016'dan itibaren değiştirilmeye başlandı. Vatandaş elindeki sürücü belgesini 5 yıl içinde yeni tip ehliyetle değiştirmek zorunda.

50 LİRALIK RAPOR ŞART

Yeni ehliyetler uluslararası olduğu için diğer ülkelerde de geçecek. Ehliyetlerini değiştirmek isteyen sürücülerden biyometrik fotoğraf, sağlık raporu ve parmak izi isteniyor. Ehliyet değişimi için istenen sağlık raporunu almak ise en az 50 liraya mal oluyor.
gazetevatan.com
sağlık raporları 50 tl değil ya 4 yıl önce falan 130 liraya almıştım ben.düşmemiştir heralde.zira ülkemde sürekli zam zam zaam çıldircim :KK53::KK17:

sağlık raporları 50 tl değil ya 4 yıl önce falan 130 liraya almıştım ben.düşmemiştir heralde.zira ülkemde sürekli zam zam zaam çıldircim :KK53::KK17:
ne 130 u ya farklı bişiden mi bahsediyoruz 29 aralık 2015 de sağlık ocağından aile hekimi bedavaya cıkardı verdi valla hala itiraz edende olmadı

bendende bugün istediler biyometrik fotoğraf ...sağlık raporu için henüz bişi demediler ama 50 liralık sağlık raporuda nasıl oluyo

Ben tüm işlemlerimi yılbaşından önce yaptım ama randevu alamadığımdan yılbaşından sonraya kaldım, neyse randevu aldım gittim, şuna zam geldi buna bilmem ne geldi, bu resim olmaz biyometrik olcak diye diye o günde başvurumu yapamadım sıra gelmedi koşturmaktan. Şimdi bir de geçen yılın sağlık raporu olmaz diyerek uğraştırırlarsa kafayı yerim artık, yakın tarihe randevu aldım, o gün de bir sorun çıkarmazlar inşaallah. Hiç yoktan bir sürü masraf çıkardılar o gün, bir de bu çıkmasın başıma ALLAHIM nolur.

ne 130 u ya farklı bişiden mi bahsediyoruz 29 aralık 2015 de sağlık ocağından aile hekimi bedavaya cıkardı verdi valla hala itiraz edende olmadı
ben farklı bir şey için almıştım raporu tam teşekküllü hastaneden şartıyla.ehliyet için bende sağlık ocağında sadece göz muayesinden geçtim.ücret ödemedim.ama yeni ehliyetler için detaylı rapor isteniyor diye biliyorum.sadece göz için değil sanırım.

Ben bu yeni sistemden hiç bir şey anlamadım. Bi kere sinyal vermeyi unuttum bi kez de stop etti araç, aldığım yere geri getirdim bunun dışında sorun yoktu kesinlikle. Hop kalmışım. Nasıl geçicem ben bu sınavı :mad:

Bıktıım sınav harçları biraz düşük olsa bari. Para basıyoruz sanki. :KK12:

Ben bu yeni sistemden hiç bir şey anlamadım. Bi kere sinyal vermeyi unuttum bi kez de stop etti araç, aldığım yere geri getirdim bunun dışında sorun yoktu kesinlikle. Hop kalmışım. Nasıl geçicem ben bu sınavı :mad:

Bıktıım sınav harçları biraz düşük olsa bari. Para basıyoruz sanki. :KK12:
bayaa zorlaştırdılar geçmeyi.benim dönemimde daha kolaydı.

50 LİRALIK RAPOR ŞART

gazetevatan.com
Ben daha geçen sene nisan da aldım ehliyetimi bir daha mı masra:KK57:o_O:21:

Back
X