• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyetsiz araç kullanan kayınvalide!

çoğumuz araç kullanmayı öğrenirken, pratik yaptık. bu pratiğide evin salonunda yapmadık herhalde..:1:tabiki de sokakta çalışacak..
garip bir konu olmuş ben hiç beğenmedim:19:

kendi sokağınızda direksiyon çalışan insanlar var galiba. sizin yazdıgnız daha garip. birde beğeni üzerine konu açılmıyor maalesef burda insanlar sorunlarını yiazıyor. fikri olanda cevap yazıyor.açılan konuyu beğenmeyen bir üyeyide kk yeni gördü.

Saol Allah razı olsun

Hanim teyzesiiiiii çok guzel bi kızım olacak :)

Ben de is arkadaşından öğrendim ama butun ilmi hep esimi gözlemleyecek öğrenmiştim. Hiç daha sola bakmam yanında otururken. Nasıl donüyor nasıl vites atıyor vs.

Sehir ici hocası tut canım yavaş yavas atarsın insallah
Şehir içi hocası mı?:26: eski hocama bir sorayım..:26:

Zaten öncesinde bir tane yol bulundu, deneyecek. Bakalım sonucuna göre...
Ama hala tavrım aynı, bana göre yabancıyı rahatlıkla şikayet edip, iş aileye akrabaya gelince pusup kalmak iki yüzlülük gibi geliyor.
Hep mantıklı, örnek insanlar övülür ama öyle olmak için bir çoğunun hoş görmediği doğruları yaşarsın ve yaparsın.
Sırf kıyamadığın için pusarsan o zaman duyguların aklın önüne geçmiş olur. Ki böyle durumlarda da genelde hata yapılır. :1:

Ben çok farklı birşeyden bahsediyorum canım.Duyarlı olmanı takdir ederim.Ama benim dediğim şeyin akraba diye taraf tutup sus pus oturmakla alakası yok.Aman akrabanızsa susun sesinizi çıkarmayın gibi bir ifade kullanmadım.Birine kıyıp kıymama meselesi değil.Ama her dopğru her yerde söylenmeyeceği gibi,her hareketinde makulu,yeri ve zamanı,sınırı ve etikliği vardır.Eşin uyararbilir,mahalleden samimi bir iki komşuya söylenip onlar aracılığıyla uyarılabilir.Şikayet edilecekmişsin diye kaygılandırılabilir.Kayınpeder v.s araya girebilir.Eğer çok tehlike arz ediyorsa,zaten mahallelinin de dikkatini çekmiştir.Yani kadının gelininin gidip polise şikayet etmesine gelene kadar türlü türlü yollarla önlem alınabilir.
Neyse bu benim fikrim ama fikrimin farklı boyutlardan ele alınıp,sanki kaza olsun da sen akrabanı koru yeter ki gibi algılanmasını istemiyorum.

yahu yapmayin ya. pratik yapmadan nasil ehliyet alacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi sokağınızda direksiyon çalışan insanlar var galiba. sizin yazdıgnız daha garip. birde beğeni üzerine konu açılmıyor maalesef burda insanlar sorunlarını yiazıyor. fikri olanda cevap yazıyor.açılan konuyu beğenmeyen bir üyeyide kk yeni gördü.

sizi ilgilendirir mi begenmemem, herkes kendi işine baksın arkadaşım..evet benim sokağımda var tabi, ve sende her zaman karşılaşıyorsun bu manzarayla..heralde araç kullanmayı öğrenen birini gördüğünde ufo görmüş masum köylü gibi bakmıyorsundur eminim:1::1::1::1::1:

sizi ilgilendirir mi begenmemem, herkes kendi işine baksın arkadaşım..evet benim sokağımda var tabi, ve sende her zaman karşılaşıyorsun bu manzarayla..heralde araç kullanmayı öğrenen birini gördüğünde ufo görmüş masum köylü gibi bakmıyorsundur eminim:1::1::1::1::1:

:60: hey Allahım geilişimini tamamlasaydın bide ne güzel olurdu:ssz:

Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.

Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?

Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.

he şikayet et attır nezarete 1 gün evde kafa dinlersin. ehliyetsiz araç kullanmanın cezasıda 3000 tl onuda oğlu öder bir zahmet :1::1::1: ne demişler taş uzaktan gelmezzzzz :9:

Kayınvalidenle aran pek iyi değil sanırım:9:
Kursa gidiyormuşya işte yakında alır ehliyetini..

Bundan sonra yorumları okumadan akılsız akılsız yorum yazan saygı değer üyelere cevap verme tenezzülünde bulunmuyorum biliginize...

:52:

Back
X