- 25 Aralık 2020
- 164
- 117
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Dıreksıyon hakımıyetını en kolay otomatık vıteste kazanırsınız zaten. Cunku aynı anda dusunmenız gereken debrıyaja basıp vıtes degıstırme olayı yok. Pratıklerı cogaltın. Ayrıca aynalarınızı kullanmayı unutmayınPazar günü otomatik vites ehliyet sınavına gireceğim. Biraz kaygılıyım açıkçası parkları filan yapabiliyorum ama sürerken şeridi taşıyorum bazen. Direksiyon hakimiyeti zamanla kazanikabilecek bişi mıdır? Sizler ilk araç kullanmaya başladığınızda nasıldınız? Sanki yapamayacakmışım gibi geliyor. Lütfen çok dua edin
Oooo ifindimmm nasilsizzzDıreksıyon hakımıyetını en kolay otomatık vıteste kazanırsınız zaten. Cunku aynı anda dusunmenız gereken debrıyaja basıp vıtes degıstırme olayı yok. Pratıklerı cogaltın. Ayrıca aynalarınızı kullanmayı unutmayın
Oo asyakitom iyidir senden nabersinOooo ifindimmm nasilsizzz
Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben gerçekten çok beceriksiz olduğumu düşünüyorum bu konudaBen Manuelde aldıysam herkes alır
Bende manuelde aldım hoca çok bagirirdi unuturdum vites değişmeyi asya arabayi bağırtma derdiBen Manuelde aldıysam herkes alır
Benden de iyi cinselliğe fazla takılmıyorum bu aralarOo asyakitom iyidir senden nabersin
Biz mizahtayız karşim, +18 degılBenden de iyi cinselliğe fazla takılmıyorum bu aralar
Aa oraya mi taşınmısti başlığa bakmadımBiz mizahtayız karşim, +18 degıl
Asyakito bana mılletın konusunda salca olmaktan ban yedırırsen senı o topıkte paralarlar, yörü git işine, yazacaksan topıge yaz byAa oraya mi taşınmısti başlığa bakmadım
Saygı ve sevgi içerisinde üslûbu koruyarak yazıyoruz hemde sayfaya katkımız oluyor öne çıkıyorAsyakito bana mılletın konusunda salca olmaktan ban yedırırsen senı o topıkte paralarlar, yörü git işine, yazacaksan topıge yaz by
Yaa aşkolsun niye banlatayım. Yardırın gitsinSaygı ve sevgi içerisinde üslûbu koruyarak yazıyoruz hemde sayfaya katkımız oluyor öne çıkıyor
Asko bu arada arabayı kullandikca direksiyon hakimiyetin gelişir hemde otomatik vites daha rahatYaa aşkolsun niye banlatayım. Yardırın gitsin
İnşallah inşallahAsko bu arada arabayı kullandikca direksiyon hakimiyetin gelişir hemde otomatik vites daha rahat
Çıkarsın inşallahİnşallah inşallahTrafiğe çıkabilmek tek dileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?