Ehliyett

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
164
117
53
Pazar günü otomatik vites ehliyet sınavına gireceğim. Biraz kaygılıyım açıkçası parkları filan yapabiliyorum ama sürerken şeridi taşıyorum bazen. Direksiyon hakimiyeti zamanla kazanikabilecek bişi mıdır? Sizler ilk araç kullanmaya başladığınızda nasıldınız? Sanki yapamayacakmışım gibi geliyor. Lütfen çok dua edin

Dıreksıyon hakımıyetını en kolay otomatık vıteste kazanırsınız zaten. Cunku aynı anda dusunmenız gereken debrıyaja basıp vıtes degıstırme olayı yok. Pratıklerı cogaltın. Ayrıca aynalarınızı kullanmayı unutmayın

Otomatik vites mi ? Benim zamanımda manuel di üç sene önce

Oooo ifindimmm nasilsizzz

Direksiyon sınavında en önemli iki şey özgüven ve stres yönetimi. Gözünüzde büyütmeyin. Başarılar dilerim

Asyakito bana mılletın konusunda salca olmaktan ban yedırırsen senı o topıkte paralarlar, yörü git işine, yazacaksan topıge yaz by
Saygı ve sevgi içerisinde üslûbu koruyarak yazıyoruz hemde sayfaya katkımız oluyor öne çıkıyor

Otomatik vitesle çok rahat geçersiniz. Derslerin yeterli gelmediğini düşünüyorsanız sınavdan önce sınav güzergahında bol bol pratik yapın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…