Ei Azospermi olup Testis boyutu kk FSH s yksek olan arkadalar buraya

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
kızlar sizinde eşlerinizin testisi küçük fsh sı yüksek se paylaşalım lütfen

benim eşim de azospermi fsh değeri 24 ama bu tüp yaz mikrotese oldu,20 civarı sperm bulundu bununla tüp bebek denedik sonuç olumsuz oldu..umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar,,bzim için spermin bulunması bile bi mucizeydi..

benim eşiminde testis boyutunun normal saglıklı erkeklere göre küçük oldunu söylemişlerdi.. fsh 18 küsür idi
testesteronda 3 civarındaydı buda saglıklı erkekte 5 olmalıymış..
neyse mikrotesede çok sayıda sperm bulundu ilk deneme başarısız donmuş spermlerle ilkinci denemede hamiel kaldım darısı başınıza inşallah

bizde de aynı sorun var canım biliyosun. testis boyutları normalden küçük ama sperm bulundu. bence bu konuya çok fazla takılma önemli olan bulunması değilmi?

bizdede aynı sorun var canım testisler normal degerde fakat fsh 18civarı ve geçenlerde 20 olmuştu...

Bende varim esim azo bendede yumurta rezervim az Allah buyuk cok denedim migro ama tutmadi Allah buyuk rabbim yolumuzu acik etsin INSEALLAHHHHHHHH

merhaba benimde eşimin testis boyutu küçük ve fsh 30 lh yüksek sperm sıfır ama umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…