Ei veya sevgilisi Erzurum'da askerlik yapan var m?

tatlım ben erzuruma sefgilimin yanına gittiğimde gezdiğimiz yerleri sıralıyım sana(çok fazla değil ama çoğunu gezdik cicişimle sanırım:)
-tortum,merkeze 70 km felan var,en yoğun aktıgı zaman hazıran temmuz,ben nısan gıbı gıttım şu an bılemıyorum...
-tortuma giderken Öşk manastırı diye bi yer war aynı yol üzerinde,eskı bı yapı işte,eksık kalmasın gıdelım dedık:)
-aziziye ve mecidiye tabyaları var askeri bı alanda,Nene Hatun un mezarıda orda...
-bı tane türbe war yolunda statık bı güç arabayı kendıne çekıomuş,ama bizimkini çekemedi:)
-onun dışında trabzona 300 km,eğer tıkanmıycagınıza ınanıyosan sümela manastırına çıkmalısın,gümüşhanede köme yemelısın:)
-ha bide cag kebap yemelısın ama gelgörde değil koç olabılır yada tortum you üzeri asmalı konak:)
aklına gelenı sorabılırsın tatlım,ii eglenceler şimdiden zemuszemus
slm sööle sefgılımee :gitme:

suan 4 ay olucak erzuruma gideli soguk oldugunu soyluyor geceleri kısın nasıl olcak bilmem rahat fazla bir sıkıntısı yok ama erzuruma alısamıyor daha 9 ayı var cabuk gecer ins:)

umarım hepimizinki hayırlısıyla gelir:)

teşekkürler canım.
fazla gezecek yer yok sanırım ..benm için tabii önemli değilde abim için endişeleniyorum.kar bari olsaydı

allah kavustursun arkadaslar.benim de sevdigim var erzurumda daha yeni gitti ama kisa dönem yapacak sizin ki uzun mu kisa mi

canşm benim sevdigimde soguk diyor o dah yeni gitti 11de yemin töreni olacak ocaktada bitiyor askerligi ne siklikta görusuyorsunuz telefonla sen arayabiliyor musun

evet geceleri cok sogukmus kısın nolucak bilmiyorum.... hergun arıyor hemen hemen bazen 2 gunde bir oluyor oda cok yogun oldugunda ben arayamıyorum ama onun araması yetiyor zaten cok sıkı degil ortamları

ya bizde öyle görusuyoruz ama ben onu ariyorum daha cok kontor bulmak kolay degil demisti ya cok özledim biliyor musun senin kinin ne zaman teskeresi

benimki daha mayısta canım ya cok var yok gitmedim cok uzak bana oralarıda hiç bilmiyorum zaten...
dogrudur ya bulamaz kontor tabi benim erkek ark hatlı tel aldıda gitti oyuzden iyi oluyor

allah kavustursun canim ya sayılı zaman cabuk gecer diyorlar ama ceken icin okadar cabuk degil biliyorum ama allah sabir versin canim ya hatli telefon var dedin yasak degil mi iceri tlf sokmak bizim ki yemin toreninden sonra disari cikip tlf nu iceri sokacakti gizlice ama yakalanirsa16 gun uzatma cezasi varmis senin sevgilin nasil iceri sokabilmis yani herkes bu kadar rahatmis mi gizli mi yapıyormus ya keske ayni yerde olsalardi arkadas olurlardi belki

erzurumda arkadası var telefonu onda duruyor pazarları veya hafta ortası iş için cıktıgında arıyor... ama içeride olanlarda varmıs sanırım ankesorlu telefonlardan arıyor içerdeyken cok kalabalık olmadıgı içinde rahatca arıyabiliyor.... keske olsalardı kısmet:)

yemin toreninden sonra zaten geliyolar uzak bide oraları yaw kaybolur insan

ya bende yemin törenine gitmeyi cok istiyorum bu ayin 11de olmasydi bayramdan sonra olsaydi kesin giderdim ama malesef gidemeyecegim belki sonra ziyaretine giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…