Eim en iyi dostum diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet diyebilirim..o benim herseyim annem babam dostum arkadasim..benim bütün dertlerime ortak olan o oldu her derdimi dinliyor herseyimi anlatabiliyorum......kisa zaman önce bunu diyemezdim bazi sorunlarimiz vardi ailelerden dolayi 3 ay sürdü sikintilarimiz...ama gecti insallah...insallahda birdaha agzimizin tadi bozulmaz..:nazar:

EŞım deĞıl 6 yıllık sevgılım kısmetse bır ay ,ıÇınde nıŞanlım olacak ve o benım herŞeyımmmm tek sırdaŞım arkadaŞım can yoldaŞımm...dostumm

umarım bende bır gun evlenırsem,hayatımda sızın gıbı herseyım dıyebılecegımk bırısı ıle evlenebılırım.
annem babam 30 yllık evlıler ve bırbırılerı ıcın herseyler.hatta babam annemın aılesı ıcın kendı cocukları.
umarım bende benzer bırısını bulabılırım.
bıkez yaşadım hayatta cok güçlü olmak o kadar güzel bırseykı ben eşim,kocam,dostum,abım tek kelımeyle herseyıydı erkek arkadaşım ama aıleler anlaşamadığı ıcın ayrıldık dılerım bırgun benzerı duyguları ve aynı seylerı yaşayabılecegım bırısını yenıden bulabılırım.

yıllar once sırrım yoktu eşime karşı...
sır saklamamak dostluksa eger evet dostum du..
ama gun geldı ders oldu bana..
artık ne sevdıgımı soyleyebılıyorum nede uzuntumu paylaşabılıyorum acık acık...

umarım bende bır gun evlenırsem,hayatımda sızın gıbı herseyım dıyebılecegımk bırısı ıle evlenebılırım.
annem babam 30 yllık evlıler ve bırbırılerı ıcın herseyler.hatta babam annemın aılesı ıcın kendı cocukları.
umarım bende benzer bırısını bulabılırım.
bıkez yaşadım hayatta cok güçlü olmak o kadar güzel bırseykı ben eşim,kocam,dostum,abım tek kelımeyle herseyıydı erkek arkadaşım ama aıleler anlaşamadığı ıcın ayrıldık dılerım bırgun benzerı duyguları ve aynı seylerı yaşayabılecegım bırısını yenıden bulabılırım.

Ayrilmaniza cok uzuldum arkadasim.. Insan kolay kolay bulamiyor o duygulari, ama mutlulugu tekrar bulacaksin, buna eminim.. Hayirlisi belki boyledir oyle dusun..

ewetttt kocem benimmm herbiseyimm herseyimi anlatabilirimopuyorumnanaktan

"Sen benim herseyimsin" sözü basta illa ki dostlugu barindirmali..

eşimle iyi kötü herşeyi paylaşırız benim dostum, sırdaşım, annem, babam, kardeşim herşeyim o benim. iyiki onu tanımışım ve evlenmişim. eşimden binlerde defa allah razı olsun.

kesinlikle en iyi dostum herbişeyim çokşeyim benim...
birbirimizden başka kimsemiz yok...eşim tartıştığımızda hep bunu hatırlatır bana...kaydirigubbakcemile3
iyiki tanımışım onu iyki yanımda......

Kesinlikle!
O benim içimi açtığım, gözyaşımın da şahidi, kimselerin görmediği gülümseyişlerimin de. Sırlarım ona emanet.
Sır derken, çok da gizemli bir hayatım yok ama, içimdeki gizemleri keşfeden o.
ıyi ki var, iyi ki benimle.

Kesinlikle evet demeyi çok isterdim.
Ama maalesef değil.
Eşimle aynı evi paylaşıyoruz ama aynı hayatı paylaşmıyoruz galiba...
Konuşan anlatan hep ben olmuşumdur ,eşimse sır küpü .
Sabah evden çıkar ,akşam gelir ...
Hiç birşeyini paylaşmaz asla ....
Apayrı bir dünyası var..Evdeyken sadece bedeni evde ruhu dışarda gibi
Yapım böyle diyor ama ....
Bu huyundan hoşlanmıyorum hiç hiç ...........

Eşimi çok severim herbişeyim ama sadece dostum değil:((
Ne yazıkki herşeyimi anlatamıorum .umarım zamanla oda olur
Güniçinde yaptıklarımızı herzamn birbirmize söleriz . arasıra dedikodu yaparız ama çok yorum yapmaz.
Tahmin ediorum içindekilerini .. . ama sadece susuyor o :((

kesinlikle evet.herşeyim , dostum , arkdaşım,sevgilim , kocam ve babam gibi.hastalığmda,mutluluğmda,hüznümde,kırıldğmda hep yanımdadır bana destek olur.herşeyimizi paylaşırız birbirimzle.birlkte evde vakt geçrmktn dışarda bişiler yapmktn çok hoşlanırz.5 aylık evliyiz ama ilk gün bile bn nerdyim die yadrgamadım çünkü o vardı yanmda.sabh uyandğmda yanıbaşmda uyudğunu görmk,sıcaklığını hissetmek mükemmel birşey.2 senelk nişanlılıktan ve 4 yılk flörtten sonra hala onun yanına giderkn içimde kıpırtılar hissederim , hala onun için süslenirim güzl görünmeye çalışırım ,eve geldğini görmk bni heyecanlandırır..kısaca hala ona aşığım.. bitanecik sevgilim,kocam o benim..opuyorumnanaktan

eşim tabikii de dostumm...herşeyimi anlatırım hiç bişeyimi saklamam.o da aynı şekilde tabi.valla kurban olurum ben yaa herşeyim o benimm:69::69:

evet evet evettttttttt :98: :38: :38:
canım askım benimm oturur benle derdimi dinler moral verir mutlu eder süpriz yapar herseyimizi biliriz birbirimizin bizde hiç saklamayız anlatırız zaten en dogrusuda bu bence canım kocacagım iyiki varsın ve iyiki ben senin biricik karıcıgınımmm :48: :69: :16:

Elhamdulillah diyorum,herseyime ortaktir benim gulum...o benim herseyim..Rabbim korusun butun kotuluklerden guzel ailemi...

evet en iyi dostumdur bunu hep biliyordum ama
son 15 günde daha iyi anladım kimseyle paylaşamadığım
konuşamadığım herşeyi konuşurum onunla benim tek şansım eşim

Back
X