Eim ile boanmak zereyiz

Canim yaa inan cok uzuldum ne denir bilmiyorum ki cok zor gunler geciriyosun insaallah bi cozum yolu bulunur ve esinle mutlu gunlerinize donersiniz kizin icin allah yardimcin olsun

nisancığım şimdi okudum.
seni sevmediği filan yok eşinin.sadece çok dengesiz ve tutarsız.
aynen benim eşim gibi
aynen bir BALIK erkeği,işte budur!
bir söylediği diğer söylediğini tutmaz.
sadece beceriksiz olduğu için yaptı bütün bunları emin ol.senin kocanda ev tutup ailesini toparlayacak güç yok.kendi ailesinin önüne geçecek güç yok onda...
sana olan sevgisi filan bitmiş değil,hatta çabaların karşısında eziliyor.buna eminim.
bence boşanma,avukata filan da gitme... asla arama,sorma.kızını almaya gelirse sen görme,bırak annen versin,sen bekle canım. kocan aklını başına alır yaz sonuna kadar kendini evini toparlarsa ne ala,yok yapamazsa boşanırsın.babana da bu şekilde konuş...
bence!

Nisan canım,
Bence eşin kendisinin de dediği gibi dengesini kaybetmiş..
Yani şuan sağlıklı düsünemiyor,evde senin hakkında söylenen ne gatif sözler,yaşadığı olumsuzluklar ona bu evliliğin yürümeyeceğini düsündürüyor..
Ama kızını ve güzel anları düsüncede cesaret edemiyordur..
Yani sunu demek istiyorum sen zaten çok dengeli ve soğuk kanlı ayrıca,gayet sabırlı davranıyorsun ama böyle devam etmeni tavsiye ederim..
Yani sinirlenip adım atma,olumsuz bir adımdan bahsediyorum..
Burda takip ediyorum da bir konu açmışsın,bu konuya bile hergün ne kadar özenle ve düzenle bilgi aktarıyorsun..
Yani demek istediğim bu gösteriyorki hayatındaki her iş ve olayda böyle intizamla ve özenle davranıyorsun..
O yüzden eşine düsünme fırsatı verirsen eğer eminim o da senin yaptığın fedakarlıkları görüp bu evlilikten vazgecemeyecektir..
Ama bu durumda söylenebilecek tek sey var o da; sabır,sabır,sabır...
Olumsuz adım atmadan sabırla bekle derim..
Allah yardımcın olsun...

çok tesekkur edrım yorumlarınıza tavsıyelerınıze onem verıyorum,babamla konuşmaktan cekınıyorum neden bunca zaman benden gızledın kocamla sorun yok dedın dıycek dıye..Babamın nezaman ne yapıcagı bellı olmaz bana çok kızabılırde koruyabılırde kestıremıyorum ama sunu bılıyorum her dafesında huzursuzluk cıkartıp yuzume vurcak ama esımın aılesı ve esımın ezmesıne ızın vercegıme babamın altında ezılırım babam yaptı derım hıç olmazsa dımı..Ben aslında dusundunkı bu pazar değil babam 2 hafta sonra gelıncemı konussam yanı esımde sakınleşmış olur bende ve babama bunca zaman ugraştım kurtarmak ıcın ama olmuyor dıyede soylerım ne yapmalıyım hamen yarınmı 2 hafta sonramı konusayım babamla lutfen fıkır verın.

ya babanla şimdi de konuşabilirsin,sonra da...bu değil asıl mesele.
babana baştan sona herşeyi anlat,ama biraz daha beklemek istediğini de söyle.
o yapsın istiyorsa,biz birşey yapmayalım baba de..
benim fikrim budur.
sonuçta kızabilir uzun zaman niye gizledin diye...

nisancım yazdıklarını okudum çok zor bir dönemden geçiyorsun. anladığım kadarıyla sürekli borç içerisindesiniz ailelerden gelen yardımlarla geçiniyorsunuz bu evlilk zaten yanlış bir evlilik .kusura bakma ama eşinizde ev geçindirme, sorumluluk alma gibi durumlar yok boşuna üzülme böyle bir insan için pahalı sigara içip arabayla gezmeyi biliyor. ailesindende kimse aramıyor demişsin eşin arattırmıyordur seni sevmediğini söylemiş ailesine de aynı şeyi söylemiş olabilir ortak bir karar aldığınızı ve ayrılmak istediğnizi falan söylemiştir. mantıklı düşün kızımın babaya ihtiyacı var demişisin böyle sorumsuz bir babaya değil ama..

seni çok iyi anlıyorum:teselli:bende beraberim beyefendi çok rahat aslında beraber oturarak daha kötü oluyo çünkü sorumluluk duygusu gelişmiyo.her zaman insanın anne babası yanında olamaz kimse bakii değil allah korusun onlar ölünce ne olacak attan düşmüşe dönecek çok bocalayacak. o ailesinin gazına geliyo galiba.yaptığı yanlış artık bi yuvanız var önce sizi düşünmeli. 5-6 bin neki ödenir o ama eşin baya rahat:umursamaz:gamsızlaşmış. bide şunu anladım ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz bi kıymeti yok umarım kısa sürede aklı başına gelir.

sana katiliyorum bende beraber oturuyorum ve esim icin hava hos..sonucta anasinin yaninda oturuyor.ve annesi yardimci oluyor evin alisverisine vs...tabi bu durumda onun sorumluluklari azalmis oluyor.dedigin gibi sorumluluk duygusu yok.yarin öbür gün annesine bisey oldugunda cok bocalayacak.ben onun ayaklarinin yere bastigini bile düsünmüyorum.laylaylom hersey onun icin..ama sen rahatmisin huzurlumusun mutlumusun neden rahatsizsin bunlari düsünmüyorlar..düsünselerde islerine gelmiyor.bir imzayla köle aldilar saniyorlar..bence arkadas diretmeli ayri ev diye arkasinda dursun kararinin..herkes gibi oda kendine ait bir evi olsun kendi düzeni olsun ister..ben istiyorum sahsen ama beni kaale alan kimse yok evde:umursamaz:

diretiyorum zaten.Ve egerki ayrı ev açmazsa bu evlillik adliye karidorlarında noktalanacak..Ben sahsen kızım ıcın bayram sonrasına kadar beklıycem bayram sonrası hala bır adım bıle ılerleme yok ıse ben gıdıcem avukata..Okadar sure verdım kendımce ona..Bununda sebebı kızımdır buyudugunde babası ona annen hem terk ettı hemde dava actı derse dıye bende nekadar çabaladıgımı bekledıgımı anlatmak ıcın..Düşünüyorumda esımın bana bu son gunlerdekı dengesız tavırları kendınden soğutup butun sucu ustune alma politikası gıbı gelıyor cunku hep aıleme suc atma sorun ıkımızın sorunu diyordu şimdi dengesiz tavırlar sergıleyısı ondan soğumam ve sorunum esım ıleymış gıbı anlatmam ıcın yapıyor hala aılesını koruyor anlıycagınız.Ve bu kayınvalıdem 15 gundur torununu gormuyor yanı torunu onun ıcın bukadar değerli iste aramadıgına gore babasıda 4.gun bugun hala aramadı.Bense hayatımda yenı adımlar atmaya başladım bıle iş başvuruları yapıyorum daha ıyı kadrolu iş için bir yersı var bakalım fabrıka maası ve sosyal ımkanları suankı ısımden daha ıyı ınşallah olur.Kocaeli il sınrılarında ama ıkamet ettıgım yere uzak servısı var.ınşallah olur dua edın olsun sımdıkı maasımdan daha yuksek maası bakalım hakkımda hayırlısı.Eşime arasa bıle bahsetmıycem eger olursa bu işim taakı adam akıllı konusur benımle ozaman ogrenır.Suan tek duam bu işin olması.

5.gun bugun hala aramadı...Yanı çok sinirlenyorum insan bir arar kızını sorar yaaa bukadarmı sorumsuzluk olur sırf benım sesımı duymamak ıcın aramıyor..bıde babam burda dıye almıyor kızımı..Arkadslar bana yardım edın babamın gıttıgını dusundugunde arayıp kızımı ısterse gormek ıcın nasıl davranmalıyım ne demelıyım.

çok inatçı ve merhametsiz bu eşin.kolay kolay aramaz.arasada gayet soğuk olur.sende doğal davran sana nasıl davranıyosa öyle davran.

5.gun bugun hala aramadı...Yanı çok sinirlenyorum insan bir arar kızını sorar yaaa bukadarmı sorumsuzluk olur sırf benım sesımı duymamak ıcın aramıyor..bıde babam burda dıye almıyor kızımı..Arkadslar bana yardım edın babamın gıttıgını dusundugunde arayıp kızımı ısterse gormek ıcın nasıl davranmalıyım ne demelıyım.
durumuna cok üzüldüm gercekten cok zor bi durum allah yardımcın olsun canım kızımı görmek isterse demişsin seni korkutmak gibi bi niyetim kesinlikle yok ama böyle bişey olursa gözünüzün önünde görsün kızını cünkü bi arkadasımın abiside esiyle ayrılma noktasında cocuk anneyi istemiyodu dövdügü için falan gecenlerde cocugu arkadasın annesi gezmeye cıkarmıs dısarı(babanne yani) o esnada kız tarafından 4 5 kişi kadını tartaklamıs yol ortasında cocugu zorla almıslar elinden kimsede yardım etmemiş dısarda olmalarına ragmen cocuk cok aglamıs babanne bırakma beni die o yüzden cok dikkat et derim bu konuda ama tekrar söylüyorum bu senin basına gelcek diye birsey yok ben duydugumda cok etkilendigim için uyarmak istedim allah yardımcın olsun inş gönlünce olur hersey...:Saruboceq:

sen onun için elinden geleni fazlasıyla yaptın çok fedakarlıklarda bulundun. bekle bakalım o senin için nelerden fedakarlık edecek yada etmicek... sende onun sana davrandığı gibi davran..

Alıştım artık galıba ben bu duruma..3 gundur ne tel beklıyorum artık nede duzelmesını.Düşünmekten vazgectım ben herşey olucagına varsın..Kızını aramamış sormamış yok benı sevmıyormuş artık çok yoruldum ben.Bundan sonra arasada yanı kızı için asla nıye 10 gundur aramadın falan fılan dıye sıtem etmem etmeyı dusunmem normal bır ınsan artık karsımdakı normal bırı sadece kızımın babası tek fark o artık...Hatta bu iş bıran once netıcelensede bende kendıme bır baksam.Suan herkes tarafından yanlış anlaşılır dıye kendımde bır şey yapamyorum.Netıcelensede esım ıcın vazgectıgıım seylere gerı donsem mesela çok ozledım askılı badı gıymeyı ooofff sıcakta hem,bakımlı olmayı,makyaj yapmayı,oje surmeyı saclarımı boyatmayı..Eşim hiç sevmezdi bunları kızardı bana..Ama sokakta gordugu bakımlı kadınlarada bakardı tabı..Ne demekse.Neyse sanırım artık vazgectım ondan soğudummu bılmıyorum ama suan boş hıssedıyorum ona karsı kendımı aramaması ıyı oldu aslında yoksa hergun arayıpta kavga etmektense boylesı daha ıyı vee sanırım onu uzun bır sure gormesem daha da ıyı olucak.Artık ben ayrı evmış,ailesıymış madııyatmış falan geçtım..Eger gelıp yalvarsa ağlasa herşey kabul dese kızım ıcın tek bır şans verırım ona oda guvenımı gerı kazanması sevgımı gerı kazanması lazım..Çunku sevmedıgın bır adamla aynı evde çok zor olmalı.Kızım ise daha çok kucuk babasını 1 haftadır gormuyor duymuyor sesını hatta evde baban dıye bır kelıme bıle gecmedı bu yuzden oncelerı baba baba derdı şımdı unuttu galıba baba bıle demıyor dıkkat edıyorumda ben bahsedıyorum babasından dınlıyor sadece baba dıye tepkı bıle vermıyor..Benım bır kuzenım var oda esınden aayrıı o benım eşimden daha sorumsuz bır ınsan 6 yasında bır tane oğlu var kuzenımın bız evlenırken bu cocuk esıme çok duskundu onun kucagından ınmıyordu..Benım duygusal balık eşim ağlamıştı onun için baba ozlemı duyuyor bu cocuk dıye Allah kımsenın basına vermesın demıştı.Şimdi o gun ağlayan o balık adam nerde acaba kendı cocugu aynı durumda suan kızım babasını unutmuş gıbı gorunsede belkı daha cok kucuk olmasındandır ılerıde kı ben ılgımı hıç eksık etmıycem kızım ıcınama ılerıde baba eksıklıgını anlıycak..Bunları dusundum gecen gece yanı esımı hıç affetmıycem bana yasattıklarını bır tarafa bırak unuttum gıttı bıle ama kızıma yasattıklarını onu babasız bıraktıgı ıcın onu hıç affetmıycem simdi dıyceksınız af isteyen mı var dıye..Ben Allahıma Yaradanıma dua edıyorum bana ve kızıma bunu yapanlara cezasını sen ver sana havale ettım tek dılegım son nefeslerınde benım helalliğime mahkum et onları.Amin.diye..Allah çok buyuk.

Ve bır gun eger onlardan bırıne bırşey olupta dua ettıgım gıbı son nefeslerınde helallığımı ıstedıklerınde yazıcam bunları sıze hangı yıl olursa olsun..

VEEE BİTTİİİİİ..Şuan içim inanılmaz derecede acıyor yanıyor çok üzgünüm hep ağlıyorum..Cumartesi akşamı kuzenım esımle konusmuş buluşmuşlar 4 saat esım hep anlatmış..Meger benımle ılgılı okadar cok problemlerı varmışkı kuzenım bana anlatınca dehşete kapıldım nıye bunları ben bılmıyordum nıye benımle hıç paylaşmadı da kuzenımden duydum kuzenımden duymak içimi cok acıttı..Eşim kuzenıme evlendıgımız gunden berı sorunlarımızın oldugundan bahsetmiş,meger okadar kucuk detaylar onun için onemlıymış.İlk başta demişki benım ıcın çok çabuk sınırlenıyor tepkı verıyor hemen bu konuda kendnı duzeltmesı ıcın çok çaba sarf ettım ama hıç bır duzelme yok demış evet orda haklı çok caba sarf ettı ama hıçbır duzelme yok demesı yalan çunku duzeltmeye çalışıyordum kendımı oda bunu soyluyordu bana zaten eskısınden daha ıyı oldugumu..Birde esım ben sabahları ıse gıderken cuma namazlarına gıderken ugurlamıyormusum o bana kalkma dıyomus ama benım kadın olarak kalkmam lazımmış..Orda da haklı kadın olarak bende esın ugurlanmasından yanayım ama ben her kalıkısımda benı omuzlarımdan tutaraka zorla yatıyordu kalkma zaten cocuktan dolayı gece sık uyanıyorsun çocuk uyuyorken sende uyu dıyordu ama bu her seferınde boyle ıdı ben hayatım sen boyle dıyosun ama evdekıler ayıplar dedıgımde ben senın kocanım ben ne dersem odur dıyodu..Şimdi niye kuzenıme boyle soylemış anlayamadım.kaşıyla gozuyle ben onu anlamalıymısım..Müneccim değilimki ben.Hatta kendısı kaş gozle anlaşılamayacagını acık acık bırbırımızle konusmamız gerektıgını soyleyen bırı ıdı.Yani buna benzer aynı hatta bir çok sebep soylemış benım ınanamadıgım bunlardan dolayı benden sogumuş uzun zamandan berı hatta benım ıcın bu fark etmesı gerektı demış,ben fark ettıgım zamanlarda soruyordum ona yok bışey hayatım ne olabılırkı her dakıka gulumseyemem ya dıyordu ben senı ılk gunkı gıbı sevıyorum dıyordu bende kocamın sozune guvenıyordum bışey yok bana oyle gedı herhalde dıyordum hatta kızıyordu senın su kuruntularından sıkıldım artık dıye.boyle kuruntulu olma dıye..Mesela en acı olanlardan bırıde sızede anlatmıştım esım bılgısayarda cok vakıt gecırıyordu dıye ben yanına gıdıyorum muhabbet etmek ıcın konusuyorum dıye bu bıle onu soğutmuş arkadaslar ben farkına varıyordum benımle muhabbet etmek ıstemedıgının farkına vardıgımda gıdıyordum yanından yatıyordum ama ona dedıgımde anlatmamdan hoşlanmıyormusun dıye anlat anlat ben senı dınlerım sen anlatmak ıstedıgın ne varsa anlat ben dınlerım ama ben anlatamayan bırıyım benden bekleme dıyodu ama meger benım anlatmamdan dahı sıkılmış..Sonra konu cınsellığe getırmış kuzenım utana sıkıla esımde utana sıkıla anlatmış..Arkadaslar ben evlendım 6 ay kadar vajınusmus yasadım o gunlerım cok zordu hep ruyalarımda bıle esımın benı aldattıgını goruyordum vajınusmus yasadıgımdan dolayı hep bır psıkologa gıtmek ıstedım esım hıç bır zaman parayı denkleştıremedı oda gıtmemı istıyordu ama para bulamadık sonra esımın kuzenının eşi ıle paylaştım bu konuyu meger oda 2 sene vajınusmus yasamış psıkologa gıtmışler 2 sene terpi uygulamışlar kı cok sukur benım 6 ay surdu kuzenının uyguladıgı yontemı uyguladık bızde ve ben yendım bunu ama arkasından rahımde yara cıktı benım 1 ay onun tedavısı surdu sonra çocuk ıstedık hatta esım çok aklıma gırdı cocuk konusunda hamıle kaldım ılk 3 ay dr yasakladı derken ben ılk zamanlarda tekrar yasadım vajınusmusu ama atlattım donem donem yasıyordum yınede yanı pek muhtesem bır cınsel hayatımız olmadı sonra dogumdu lohusalıktı derken uzun bır sureç olmadı 2 ay kadar ben hemen sonra tekrar yasarım sandım bukadar uzun sure olmayınca ama yasamadım ılk denemede olduu.ama dedımya donem donem kasılıyordum sonra yaklasık 3-4 aydır ben hazırım herşeye esımde sorunlar başladı esım yuzunden olmuyordu her denemede olmayınca uzuluyordu bende uzulmemeısnı bunu atlatacagımızı soylerek destek oluyordum cunku ben vajınusmus yasarken bana hep destek olmuştu yanı gostermelıkmış meger..Kuzenıme benım cınsel problemlerım oldugunu soylemış bununda benden sogumasına sebep oldugunu soylemış pekı dedım son 4 aydır problem ondaydı bundan bahsettımı sana hayır dedı....kuzenıme benım ıcın o cocugumu annesı ben bu sebeplerle boşanmam ama o evı terk ettı buraya gelmek ıstemıyor zaten soğumustum aılemlede problem yasayınca hepsı ust uste geldı demış.ben onu artık kerdeş gıbı goruyorum cocugumun annesı olarak goruyorum demış.Kuzenımde ayrı ev olsa bıunlar atlatılır bunlar her evlılıkte olan seyler demış oda ayrı bır ev artık açmayı dusunmuyorum durumum yok demış suan borcumu odesemde ayrı ev acmam demış cunku bu evlılık yok artık ben herşeyı goze aldım artık demış çocugumdan bıle gectım artık demış ağlamış.Onu gormemeyı bıle goze aldımkı ıcım yanıyo ona demış..Ama o eger gelmek ısterse kapım acık gelsın kımsede nıye geldın demez demış ama gelısede herşeyı goze alıp gelmelı demış cunku cok daha sıkıntılı gunler gecıcık burda demış bence gelmesın demış..Kuzenımle konusurlarken babam aramış oğlum geldıgımde konusalım senınle demış oda tamam babacım demış kaptmış tel.Sonra kuzenıme donmuş babam aradı babamı cok sevıyorum ben ona ne anlatıcam sımdı ben bıunları anlatsam bu kez uzuluyorum ona zarar vercek ona kızcak demış uzulsunde ıstemem demış.o babasından saklıyor gerceklerı soylemıyor demış.Ben bunları bılmıyordumkı babama anlatayım hem nıye babam bunları oğrenınce bana kızsın nasıl bukadar kendıne guvenıyor anlayamadım.Bana hep sorun bızım sorunumz dıyordu ama bana bunlardan hıç bahsetmedıkı.Gercı bende sormadım bızım sorunumuz ne dıye ama bunlar taaaa evlendıgımız gunden berı olan seyler ve ben sana ozamanlarda sordugumda sen bana kuruntu yapma dıyordun senı ılk gunkı gıbı sevıyorum dıyordun.Ve demişki ben uzuluyorum yınede burda benımleyken hıç olmazsa rahat tı babasının evınd cok sıkıntı cekıcek evlenmeden once cok sıkıntılar cekmış ( babamın otorıter bırı olmasını soyluyor ) sımdı babası onu daha cok sıkıcak demış...Arkadaslar bu adam evlendıgımız gunden berı benımle evcılık oyunu oynamış meger.Hep bana yalan konuşmuş.Ben okadarsalakmısımkı onun sozlerıne guvenmısım..Ama bu iş artık benım ıcın kesınlıkle bıttı gerı donusum yok buyuk konusmıyayım anam babam kovsa evden yıne gıtmem onun yanına artık Allah ona muhtaç etmesın benııı.İçim çok yanıyor suan bıle yazarken aglıyorum.Ama konususucam bır adım atmak ıcın değil sadece bunları kuzenımden değil senden duymayıdamı haketmedım ben dıycem ve Hakkımı helel etmıyorum sana dıycem anlat bunları babamla konusurkende babama anlat cekınme korkma bana bışey olcak dıye dıycem..Bıde hanı bu ayrılıkta annem yokken gelmıştı konusmuştuk aglamıştık gıtmıştı bır saat sonra tekrar gelmıştı yaaa benı sevdıgını soylemıştı onuda kuzenım sordugunda evde yanlızdı kendıne bışey yapmasından korktum oyle soylemem ıcap ettı demış..Ben alyansımı cıkarttım artık.Bana herkes bekle dıyor bunun daha nesını beklıyeyım ben artık çok daha fazla gururum ıncındı.Beklıycek bır şey yok konusucam nıye bunları senden duymedım dıycem tamam avukata gıdelı cozulsun bu iş artık bende yoluma bakayım dıycem.Aama herkes bekle davayı o açsın dıyooo yaaa ne fark eder ha ben ha o.nafaka almazmısım alırım dıye bılıyorum cocuk oldugu ıcın bugun konusucam sırket avukatı ıle ayrıntılı.Beklencek bırşey yok artık.Eskı halıme gerı donmek ıstıyorum kızımla yenı bır hayata başlamak ıstıyorum.Artık bakımlı olmak ıstıyorum.Ve bu acıları sındırmek ıstıyorum işi bırakmam lazım cunku bır sure uzaklaşmam lazım burdan bıraz tatıl yapayım ankara ıstanbul yalova gezeyım..Inşallah atlatırım bu gunlerı ne olur dusuncelerınızı yazın..Abım eşive ust komsu hala onun aılesını korumak adına olayı kendıne cevırmeye calıştıgını soylıyorlar aılesını korumak ıcın kuzenıne bunları anlattı bılıyorkı sana anlatıcak ve boılıyorkı sen bunları duyunca sasırcaksın cunku senınle konusmadıgı seyler ve boylelıkle sorun aılesı olmaktan cıkıcak ıkınızın meselesı olucak dıyolar bu bır politika dıyorlar..Yada başka bırı var hayatında.Kuzenıme aklına başka bırı oldugu gelmesın demış bugun durustluk gunu oyle bırı yok demış ama başka bır erkek olsaydı kesın aldatmıştı çoktan demış...yaaaa ne kadar nankor ınsanlarız demıyoruzkı bu kadı nbenım ıcın buyuk fedakarlıklar yaptı kendı dıs gorunusunu karakterını değiştirdi dusuncelerını değiştirdi kalktı aılemın evıne geldı nelere katlandı demıyorda ne kadar kucuk seylerın hesabına dusuyor..Yazık çok yazık verdıgım emeklere çabalara yazık..Ve suan tel çaldı sıze bunları yazarken arayan esımdı nasılsın dedı ıyı dedım ısler nasıl dedı ıyı dedım herşey yolundamı dedı evet dedım kızım nasıl dedı ıyı çok sukur dedım bır yaramzlık yok dımı dedı hayır yok dedım.Baba gıttımı dedı dusundum çoktan gıttı dıycektım gıttı dedım ne oldu çok dudundun dedı yooo dusunmedım dedım tamam dedı bışey dıyormusun bana dedı kendıne ıyı bak dedım tamam dedı kapattım tel..Ben kızını gormek ıstıycek sandım ama ıstemedı..Ne olur bana yardım edın ne yapmaya çalışıyor,canımı nıye bukadar yakıyorbenım ben haketmedıgıme ınanıyorum bunları onu okadar cok sevdımkı guvendımkı..Ben bu hafta konusup ve konustuktan sonra hemen avukata vermeyı dusunuyorum alyansalrımda bozdurcam hem gormek ıstemıyorum onları hemde paraya ıhtıyacım var..

VEEE BİTTİİİİİ..Şuan içim inanılmaz derecede acıyor yanıyor çok üzgünüm hep ağlıyorum..Cumartesi akşamı kuzenım esımle konusmuş buluşmuşlar 4 saat esım hep anlatmış..Meger benımle ılgılı okadar cok problemlerı varmışkı kuzenım bana anlatınca dehşete kapıldım nıye bunları ben bılmıyordum nıye benımle hıç paylaşmadı da kuzenımden duydum kuzenımden duymak içimi cok acıttı..Eşim kuzenıme evlendıgımız gunden berı sorunlarımızın oldugundan bahsetmiş,meger okadar kucuk detaylar onun için onemlıymış.İlk başta demişki benım ıcın çok çabuk sınırlenıyor tepkı verıyor hemen bu konuda kendnı duzeltmesı ıcın çok çaba sarf ettım ama hıç bır duzelme yok demış evet orda haklı çok caba sarf ettı ama hıçbır duzelme yok demesı yalan çunku duzeltmeye çalışıyordum kendımı oda bunu soyluyordu bana zaten eskısınden daha ıyı oldugumu..Birde esım ben sabahları ıse gıderken cuma namazlarına gıderken ugurlamıyormusum o bana kalkma dıyomus ama benım kadın olarak kalkmam lazımmış..Orda da haklı kadın olarak bende esın ugurlanmasından yanayım ama ben her kalıkısımda benı omuzlarımdan tutaraka zorla yatıyordu kalkma zaten cocuktan dolayı gece sık uyanıyorsun çocuk uyuyorken sende uyu dıyordu ama bu her seferınde boyle ıdı ben hayatım sen boyle dıyosun ama evdekıler ayıplar dedıgımde ben senın kocanım ben ne dersem odur dıyodu..Şimdi niye kuzenıme boyle soylemış anlayamadım.kaşıyla gozuyle ben onu anlamalıymısım..Müneccim değilimki ben.Hatta kendısı kaş gozle anlaşılamayacagını acık acık bırbırımızle konusmamız gerektıgını soyleyen bırı ıdı.Yani buna benzer aynı hatta bir çok sebep soylemış benım ınanamadıgım bunlardan dolayı benden sogumuş uzun zamandan berı hatta benım ıcın bu fark etmesı gerektı demış,ben fark ettıgım zamanlarda soruyordum ona yok bışey hayatım ne olabılırkı her dakıka gulumseyemem ya dıyordu ben senı ılk gunkı gıbı sevıyorum dıyordu bende kocamın sozune guvenıyordum bışey yok bana oyle gedı herhalde dıyordum hatta kızıyordu senın su kuruntularından sıkıldım artık dıye.boyle kuruntulu olma dıye..Mesela en acı olanlardan bırıde sızede anlatmıştım esım bılgısayarda cok vakıt gecırıyordu dıye ben yanına gıdıyorum muhabbet etmek ıcın konusuyorum dıye bu bıle onu soğutmuş arkadaslar ben farkına varıyordum benımle muhabbet etmek ıstemedıgının farkına vardıgımda gıdıyordum yanından yatıyordum ama ona dedıgımde anlatmamdan hoşlanmıyormusun dıye anlat anlat ben senı dınlerım sen anlatmak ıstedıgın ne varsa anlat ben dınlerım ama ben anlatamayan bırıyım benden bekleme dıyodu ama meger benım anlatmamdan dahı sıkılmış..Sonra konu cınsellığe getırmış kuzenım utana sıkıla esımde utana sıkıla anlatmış..Arkadaslar ben evlendım 6 ay kadar vajınusmus yasadım o gunlerım cok zordu hep ruyalarımda bıle esımın benı aldattıgını goruyordum vajınusmus yasadıgımdan dolayı hep bır psıkologa gıtmek ıstedım esım hıç bır zaman parayı denkleştıremedı oda gıtmemı istıyordu ama para bulamadık sonra esımın kuzenının eşi ıle paylaştım bu konuyu meger oda 2 sene vajınusmus yasamış psıkologa gıtmışler 2 sene terpi uygulamışlar kı cok sukur benım 6 ay surdu kuzenının uyguladıgı yontemı uyguladık bızde ve ben yendım bunu ama arkasından rahımde yara cıktı benım 1 ay onun tedavısı surdu sonra çocuk ıstedık hatta esım çok aklıma gırdı cocuk konusunda hamıle kaldım ılk 3 ay dr yasakladı derken ben ılk zamanlarda tekrar yasadım vajınusmusu ama atlattım donem donem yasıyordum yınede yanı pek muhtesem bır cınsel hayatımız olmadı sonra dogumdu lohusalıktı derken uzun bır sureç olmadı 2 ay kadar ben hemen sonra tekrar yasarım sandım bukadar uzun sure olmayınca ama yasamadım ılk denemede olduu.ama dedımya donem donem kasılıyordum sonra yaklasık 3-4 aydır ben hazırım herşeye esımde sorunlar başladı esım yuzunden olmuyordu her denemede olmayınca uzuluyordu bende uzulmemeısnı bunu atlatacagımızı soylerek destek oluyordum cunku ben vajınusmus yasarken bana hep destek olmuştu yanı gostermelıkmış meger..Kuzenıme benım cınsel problemlerım oldugunu soylemış bununda benden sogumasına sebep oldugunu soylemış pekı dedım son 4 aydır problem ondaydı bundan bahsettımı sana hayır dedı....kuzenıme benım ıcın o cocugumu annesı ben bu sebeplerle boşanmam ama o evı terk ettı buraya gelmek ıstemıyor zaten soğumustum aılemlede problem yasayınca hepsı ust uste geldı demış.ben onu artık kerdeş gıbı goruyorum cocugumun annesı olarak goruyorum demış.Kuzenımde ayrı ev olsa bıunlar atlatılır bunlar her evlılıkte olan seyler demış oda ayrı bır ev artık açmayı dusunmuyorum durumum yok demış suan borcumu odesemde ayrı ev acmam demış cunku bu evlılık yok artık ben herşeyı goze aldım artık demış çocugumdan bıle gectım artık demış ağlamış.Onu gormemeyı bıle goze aldımkı ıcım yanıyo ona demış..Ama o eger gelmek ısterse kapım acık gelsın kımsede nıye geldın demez demış ama gelısede herşeyı goze alıp gelmelı demış cunku cok daha sıkıntılı gunler gecıcık burda demış bence gelmesın demış..Kuzenımle konusurlarken babam aramış oğlum geldıgımde konusalım senınle demış oda tamam babacım demış kaptmış tel.Sonra kuzenıme donmuş babam aradı babamı cok sevıyorum ben ona ne anlatıcam sımdı ben bıunları anlatsam bu kez uzuluyorum ona zarar vercek ona kızcak demış uzulsunde ıstemem demış.o babasından saklıyor gerceklerı soylemıyor demış.Ben bunları bılmıyordumkı babama anlatayım hem nıye babam bunları oğrenınce bana kızsın nasıl bukadar kendıne guvenıyor anlayamadım.Bana hep sorun bızım sorunumz dıyordu ama bana bunlardan hıç bahsetmedıkı.Gercı bende sormadım bızım sorunumuz ne dıye ama bunlar taaaa evlendıgımız gunden berı olan seyler ve ben sana ozamanlarda sordugumda sen bana kuruntu yapma dıyordun senı ılk gunkı gıbı sevıyorum dıyordun.Ve demişki ben uzuluyorum yınede burda benımleyken hıç olmazsa rahat tı babasının evınd cok sıkıntı cekıcek evlenmeden once cok sıkıntılar cekmış ( babamın otorıter bırı olmasını soyluyor ) sımdı babası onu daha cok sıkıcak demış...Arkadaslar bu adam evlendıgımız gunden berı benımle evcılık oyunu oynamış meger.Hep bana yalan konuşmuş.Ben okadarsalakmısımkı onun sozlerıne guvenmısım..Ama bu iş artık benım ıcın kesınlıkle bıttı gerı donusum yok buyuk konusmıyayım anam babam kovsa evden yıne gıtmem onun yanına artık Allah ona muhtaç etmesın benııı.İçim çok yanıyor suan bıle yazarken aglıyorum.Ama konususucam bır adım atmak ıcın değil sadece bunları kuzenımden değil senden duymayıdamı haketmedım ben dıycem ve Hakkımı helel etmıyorum sana dıycem anlat bunları babamla konusurkende babama anlat cekınme korkma bana bışey olcak dıye dıycem..Bıde hanı bu ayrılıkta annem yokken gelmıştı konusmuştuk aglamıştık gıtmıştı bır saat sonra tekrar gelmıştı yaaa benı sevdıgını soylemıştı onuda kuzenım sordugunda evde yanlızdı kendıne bışey yapmasından korktum oyle soylemem ıcap ettı demış..Ben alyansımı cıkarttım artık.Bana herkes bekle dıyor bunun daha nesını beklıyeyım ben artık çok daha fazla gururum ıncındı.Beklıycek bır şey yok konusucam nıye bunları senden duymedım dıycem tamam avukata gıdelı cozulsun bu iş artık bende yoluma bakayım dıycem.Aama herkes bekle davayı o açsın dıyooo yaaa ne fark eder ha ben ha o.nafaka almazmısım alırım dıye bılıyorum cocuk oldugu ıcın bugun konusucam sırket avukatı ıle ayrıntılı.Beklencek bırşey yok artık.Eskı halıme gerı donmek ıstıyorum kızımla yenı bır hayata başlamak ıstıyorum.Artık bakımlı olmak ıstıyorum.Ve bu acıları sındırmek ıstıyorum işi bırakmam lazım cunku bır sure uzaklaşmam lazım burdan bıraz tatıl yapayım ankara ıstanbul yalova gezeyım..Inşallah atlatırım bu gunlerı ne olur dusuncelerınızı yazın..Abım eşive ust komsu hala onun aılesını korumak adına olayı kendıne cevırmeye calıştıgını soylıyorlar aılesını korumak ıcın kuzenıne bunları anlattı bılıyorkı sana anlatıcak ve boılıyorkı sen bunları duyunca sasırcaksın cunku senınle konusmadıgı seyler ve boylelıkle sorun aılesı olmaktan cıkıcak ıkınızın meselesı olucak dıyolar bu bır politika dıyorlar..Yada başka bırı var hayatında.Kuzenıme aklına başka bırı oldugu gelmesın demış bugun durustluk gunu oyle bırı yok demış ama başka bır erkek olsaydı kesın aldatmıştı çoktan demış...yaaaa ne kadar nankor ınsanlarız demıyoruzkı bu kadı nbenım ıcın buyuk fedakarlıklar yaptı kendı dıs gorunusunu karakterını değiştirdi dusuncelerını değiştirdi kalktı aılemın evıne geldı nelere katlandı demıyorda ne kadar kucuk seylerın hesabına dusuyor..Yazık çok yazık verdıgım emeklere çabalara yazık..Ve suan tel çaldı sıze bunları yazarken arayan esımdı nasılsın dedı ıyı dedım ısler nasıl dedı ıyı dedım herşey yolundamı dedı evet dedım kızım nasıl dedı ıyı çok sukur dedım bır yaramzlık yok dımı dedı hayır yok dedım.Baba gıttımı dedı dusundum çoktan gıttı dıycektım gıttı dedım ne oldu çok dudundun dedı yooo dusunmedım dedım tamam dedı bışey dıyormusun bana dedı kendıne ıyı bak dedım tamam dedı kapattım tel..Ben kızını gormek ıstıycek sandım ama ıstemedı..Ne olur bana yardım edın ne yapmaya çalışıyor,canımı nıye bukadar yakıyorbenım ben haketmedıgıme ınanıyorum bunları onu okadar cok sevdımkı guvendımkı..Ben bu hafta konusup ve konustuktan sonra hemen avukata vermeyı dusunuyorum alyansalrımda bozdurcam hem gormek ıstemıyorum onları hemde paraya ıhtıyacım var..

bu ne ya içime okurken bile daral geldi yemin ediyorum, agzın dilin yokmu adam derdin neyse söylesen, yok kaşımdan gözümden anlasın, yok hayır edrsem evet, evet dersem hayır anlamına gelir, yok bakışımdan anlaması gerekirdi, sen adamın beyninimi okuyosun nerden bilcekesin, ne bileğim erkekler genelde düzdür, dolanbaçlı anlatmaz anlatmak istediğini, şaşırım valla:teselli:
allah sabır versin, sakin olmaya çalış kızını düşün:teselli:

Back
X