canim esinin bahaneleri o kadar komik ki. hani incir cekirdegini doldurmayacak cinsten derler ya. aynen oyle. birak ya. akillanacak esin de zaman lazim. inada donusmus.
Ama alyansini bozdurma canim. ne olur ne olmaz. gun gelir cok uzulursun, simdi cok sinirlisin, pisman olmamak icin birak dursun o bir kosede. 200 milyon oyle catir catir yenecek bir para da degil zaten.
canim ciddi oldugunu gostermek icin avukatla konus. ne yapilabilri ogren. danisma ucreti almiyorlar. esini sevdigini ayri ev acmasi gerektigini, onerilerde bulundugunu vs herseyi anlat. esinin senle bosanmak icin ortaya hicbir sebep suremez. bu sebepleri ileri surerse de hakim bir tarafiyla guler.
esinle bir daha bu bosanma meslesi acilirsa de ki, sen 5 milyari bahane ediyorsun, nafakamizi ve tazminati nasil odemeyi dusunuyorsun? borcumuzu kapatmak icin 5 milyari vermeyen annen, bosanmamiz icin bu parayi seve seve verir de.
canim bu isin bitecegini dusunmuyorum ben. ama gercekten sunu gormus olmasi lazimdi, senin neden baban ariyor kuzenin konusuyor da onlardan bir Allah'in kulu bile hatrini sormuyor. kizim ne oldu biz sana ne yaptik da evden ayrildin demiyor? demek ki suclular aramaya yuzleri yok cunku yaptiklarini soyleyecegim bir bir, ondan cekiniyorlar dersin.
ama en iyisi tepkisiz kalmak. cildirtir karsi tarafi. hic tartisma, kizin seni ozledi de soyle yapiyor da boyle oluyor da diye acitasyona girme. ve yeniden evlenecegim omrumun sonuna kadar bekar kalacak degilim de ve nail kiziyorsa o sekilde giyin. suslen puslen. seni cidden kaybettigini dusunsun.
canim bence bu evlilik bitmez insallah o dedigin is olur ve maasin yukselir. madem annenlerdesin biriktir o parayi. asgari ucret alsan da ne olacak ki, harcama hepsini at kenara. yarisini biriktirsen yarisini da halledersiniz. bakalim ne diyecek.
veya blof yap. ben para biriktiriyorum. bakalim borcu kapatinca bahanen kalacak mi de.
cok uzuluyorum bu kayinvalideler yuzunden biten evliliklere. yattiklari yer dar gelsin insallah diyorum. mahsere kadar kabir azabi ceksinler insallah.