- Konu Sahibi Sirine_4553
-
ya insanın hiç mi gülmez yüzü ailme melek gibi insanlar ama iş boşnamya gelince tamam iyi ama deseler de işten cıkarıcaklar bır kere..calıstırmazlarda e okudum o kadar.yanı temel haklarımla su hayatta yasamak ıcın ya bu ezıyete katlanıp köle gıbı calısacagım ya bosanıp halamın aklıyla hareket eden bababama baskılarına katlanacagım....
boşan demiyorum ama
eğer olursa ayrı eve çık canım
Size güvenip de mi evlenmiş eşiniz?
Kendi paranız elinizden alınıyorsa bekar yaşardınız daha iyi.kötükedihüso
Eşinizi fazla şımartmışsınız.Şimdi işin içinden çıkamıyorsunuz.
çocuk varmı canım
düğününüzü kendiniz mi yaptınız
malesef bunu soyluyorum yani ben calısmayadabılırım sen eve bakmakla yukumlusun dıyorum o salakmıymıs ozaman bes yıldır bana bakıyormus sımdı sıra bendeymıs..ben sabah tan aksama kadar calısıyorum eve bakıyorum.sende bakacaksın dıyor ve ben artık nefret ettım evlılıkten
malesef bunu soyluyorum yani ben calısmayadabılırım sen eve bakmakla yukumlusun dıyorum o salakmıymıs ozaman bes yıldır bana bakıyormus sımdı sıra bendeymıs..ben sabah tan aksama kadar calısıyorum eve bakıyorum.sende bakacaksın dıyor ve ben artık nefret ettım evlılıkten
Tabiki evin geçimini her iki tarafta yapacak. Ama eşiniz elinizden zorla kartı alıp zorbalık yapıyorsa bu yanlış olur. Sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız var.
Allah kolaylık versin size ama nereye kadar tahammül göstereceksiniz. Bence iyice düşünün taşının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?