• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim ok deiti.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın zaman herşeyin ilacı ama zamanın ne getireceğini belirlemek belli ölçüde de bizim elimizde. Sen kendine güzel günler seç, güzel günler seninle olacaktır. Umarım evliliğin yoluna girer. Ama şiddet sürerse aklından şunu çıkarma. Hayatlarımız evliliğimizden daha önemli. Kızım için diyorsun ama ufaklık bunlara tanık oldukça zaten zor geçecek çocukluğu. Sen kendin için ve kızın için hayata donanımlı olursan hayat sana güzellikler getirir zaten. Büyük ihtimal evliliğin de ancak bu şekilde yoluna girer. Kararlı ol çözmeye, çözülecektir. Sevgilier.

cok haklisin canim, cok tsk ediyorum hersey gönlünce olsun...

erkekler böyledir işte kendi isteklerinde para sorun olmaz ama kadın istedimi büyük bir problemdir
sadece kendileri çalışıyormuş gibi tapılmak isterler hep onlar ister.Bilmezler aslında aileyi ayakta tutan kadınlardır kadın çocuk doğurur ,yemek yapar .temizlik yaparonların gözünde köledir neyse umarım geçici bir süreçtir çünkü çoğu insan böyle problemle karşı karşıya birbirinizi sevdikten sonra konuşarak anlaşarak herşey hallolur.

evet insallah gecici bir sürectir INSALLAH

hicbirsey eskisi gibi degil neden böyle oldu anlamiyorum taaki ben hamile kaldigim zamandan beri cok soguk davraniyor bana her lafimi ters anliyor hep kavga hep gürültü 3 yillik evliyiz önceden beni el üstünde tutuyordu simdi tik yok :1no2: napicami bilemiyorum...

sen değişiyorsun ama yalnız değilsin oda değişiyor biraz anlayış göstermelisin bence adam gibi konuşmalısın yada

karşıdaki insana da bağlı ama en başta herşey sende biter.yuvayı yapan dişi kuştur tamam ama erkek eğer anlayışlı ve konuştuğunda bişeleri anlıcak bi tip değilse dişi kuşun yuva filan yapması hikaye geliyo bana.bide şuna inanıyorum herşey en başta yapılıcak sora rayından çııyosa bi ilişki daha dikiş tutmadığına inanıyorum.saygııı saygııııııııııııı saygıııııııııııı sevgi mevgi hikayee.bence sen kötü bi laf kullanma dırdır da yapma fazla suskunlukta saklıdır en büyük haykırışlar.tepkini susarak göster.bırak yaptığından kendisi utanır zaten.üzülmesin kadınlar nolur yaaamafoldumben

canım hamilelik ve doğum kadın üzerinde olduğu kadar erkek üzerindede çok etkili bir süreç hatta bazı erkekler lohusalıkda kadınların yaşadığı psikolojik geçişleri yaşadığı için lohusalık dönemi gerçidikleride düşünülüyor.bence çok fazla takılmamaya çalış ama mümkünse psikolojik destek alabilirsiniz.Allah yardımcın olsun kızınada sağlıklı uzun ömürler versin

zaten bozmak isteseydim cok sebeb vardi ama mücadele göstermeye calisiyorum bazen fark ediyor hersey durgunlasiyor güzellesiyor dedigim gibi üstünden biraz zaman geciyor ve tekrar basa dönüyoruz diyorum acaba bir dönem mi bu gececekmi?

inanki sadece ağlayarak kendini üzerek kendine yapıyorsun ..
eşinin yaptıgı hoş bir davranış değil ama dediğim gibi erkekler anlatmaz hiç birşeyini birde biz üstlerine gidince olanlar oluyor ..

bir müddetliğine aynı evin içinde olsan bile kendini dinle derim ben sana ..
biz kadınlar birşeyi düzeltmekten vazgeçinçe erkek düzeltmez nasıl olsa ..
düşün eşini en iyi tanıyan sensin .. ya kendin otur konuş yada ikna et psikologa ..

ış hayatıyla ilgili bir sıkıntısı olmasın,haberinizin olmadığı,size söyleyemediği?

eşinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik:mymeka:dalga geçilirmi hiç kilo yüzünden önce kendine bi baksın bide utanmadan el kaldırıyor hem suçlu hem güçlü o çocuğunun annesi ya ve aynı zamanda karın derdi neyse açıkça söylesin.biraz burnunu sürt hemen yumuşama

bence sorun eşinizde değil sizde çünkü hamilelik te bu tip duygulara kapılmanız çok normal lütfen bebeğinizi düşünün ve sağlıklı dünyaya gelmesi için dua edin :emir_bebek:

ilginiz icin hepinize tesekkür ederim... burnu sürtmesi gerekiyor biraz elimi ayagimi cektim zaten, susucam bundan sonra cünki hic yapmadigim seylerden biriydi susmak, agirligimi koyup bekliycem.
kendisi cok sessizlesti biliyorum hatasini anlamistir ama zaten hep aynisi oldugu icin bisey fark etmiycek diye düsünüyorum,cünki o gelcek özür diliycek ben oturup konusucam ondan sonra hersey yine iyi gibi görünecek kesinlikle 3 4 ay sonra biryerlerden bir patlak vericek yine yapicak. ekrek kadinina bir kere el kaldirdiysa bunu hep yapar... ama bu pisikolog isini onunla iyi bir gününde mutlaka konusmak istiyorum.. cünki hareketler cok anormal, beni acayip hallere soktu sacimdan tuttu yere vurdu,yerlere itekleyip birde düsüsümü seyretmesi varki beni timarhanelik edecek, basimi duvarlara vurdu kalkti kendi kafasini duvarlara vurdu hani yok sanki bi namussuzluk olmus?? sanki birisi ona serefsiz demis??? sanki dünyasi basina yikilmis. ama sebebler herzaman ufacik sinek kadar... bana babam bile vursaydi vuruken acir ici yanardi bu icinden gele gele vuruyor ve sanki rahatliyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sorun eşinizde değil sizde çünkü hamilelik te bu tip duygulara kapılmanız çok normal lütfen bebeğinizi düşünün ve sağlıklı dünyaya gelmesi için dua edin :emir_bebek:

hamile degilim 14 aylik oldu kizim...

darp raporu alsan burnu o zaman sürter biraz.yeni doğum yapmış bi kadına yapılacak şeymi.benneyaptımkiböyle zamanda acımayan adam sonra ne olur bilemem vicdansız.bunu yanına bırakma yoksa devamı gelebilir.adam galiba birşeylere sinirleniyo acısını senden çıkartıyo gibi geldi.

zaten bir kere el kadiranin pesi hep gelir derler bu dogru!! daha yeni okudum bir gazetede eger bu sekilde davraniyorsa bir erkek piskolojik tedavi görmesi gerekiyor diyor, onu darp raporu ile veya baska birsekilde ücüncü kisilere söyleyip daha cok rezil olmasini vs. saglarsa bir kadin onun piskolojisini daha cok kötüye götürdügünü söylüyor/yaziyor onu kendinle birakin diye hitap ediyor. ben agirligimi koyucam artik baska care göremiyorum onun piskologa ikna etmeye calisicam...

Allahım ya, ne diim Rabbim ıslah eylesin nedir bu kadınların kocalarından çektiği, bi sihirli sopamız yokki değiştirelim, karpuz değillerki koklaıp alalım, be mübarekler bizde insanız insan, ikinci sınıf vatandaş değiliz anlayın bunu yuh size

Rabbim sana sabır eşine merhamet evrsin..çok dua et canım , ama ezdirmemeye çalış kendini..çok üzüldüm gerçekten.iyi olduğunuz bir zamanda konuş onunla hani diyorsun ya özür diliyor diye o zaman sor bakalım nasıl kıyıyorsun bana ben senin sevdiğin insan değilmiyim , biz bir ömrü paylaşmaya karar vermedik mi ,Allaha şükür birlikteyiz bir kızımız var de..hatta öyle zamanlarda biraz duygu sömürüsü yap ,benim burada senden başka kimim var falan diye..aman ne bileyim ya çok üzüldüm aklıma ilk bunlar geldi..Allahım darda koymasın , içinde bulunduğun durumdan biran önce kurtarsın seni inşaAllah..amni...

duygu sömürüsü yapma bence. bunu yapmaması gerektiğini gayet mantıklı olarak konus. kendine sahip cık.
acaba işiyle ilgilimi bi sıkıntısı var?? maddi sıkıntı vs. bunalıyormu acaba? sana anlatamadıgı bişiler de olabilir belki.
kendini ifade edemeyince şiddete basvuruyordur. ben savunmuyorum şiddeti ama işte erkekler hemen bu yola basvurur :uhm:

hamilelik geceli cok oldu 14 aylik kizim var ... artik. cok kiskanc beni hertürlü baglamaya calisiyor. cok gezme para harcma, daha dün aksam isten geldi, ben hava cok güzel diye gel biraz cikalim dedim birseyler icmeye gidelim dedim buraya bize 5 km uzaklikta mc donalds var oraya gidelim dedim, ara da bi gideriz oraya yeni bisey degil) kiza da iyi gelir hava alir dedim DEMESEYDIM KESKE, neymis para harcamaya yer ariyormusum yürümeye ciksaymisim da yaglarim eriseymis :olmaz: artik fazla ileri gidiyor. birseyleri söylerken insan farkli sekilde de söyliye bilir. kilo aldim hamilelikten sonra veremedim hala üstümde kaldi onu cok sorun ediyor kendisine, bana her türlü her an yüzüme vuruyor hatta dalga bile geciyor artik. saygi kalmadi fazla artik o kadar kavga o kadar sözler söylendiki napsam diye düsünüyorum artik. cözmeye calisiyorum. tam hersey düzeldi derken yine ufacik birseyden kavga cikiyor...

haa gelemem dersen karar senin

Son düzenleme:
Pozitif ol: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.

2- Samimi olmaktan korkma: Ona karşı olan duygularını belli etmen, seni küçültmez, aksine yüceltir. Sürekli bakışmanıza rağmen, hala tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin

3- Kendine güven: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Arkadaşlarının fikirleriyle hareket etmeyi bırak ve kendine ne kadar güvendiğini ona göster.
4- Taklitçi olma: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol. Kimseyi taklit etme.

5- Görgü kurallarına uy: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun yakın arkadaşı olursun!

6- Aşırı makyajdan kaçın: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın. Bu da seni amacından uzaklaştırır. ne kadar güvendiğini ona göster

7- Arkadaşlarını iyi seç: Ne demişler: ? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim? Ortamın en fırlama kızlarıyla arkadaş olursan baştan kaybedebilirsin.

8- Kendini geliştir: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır. Bol bol kitap oku. Tiyatroya git ve hatta futbol yorumlarınla onu şaşırt

9- Cool ol: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar her zaman ilgi odağı olur. Eğer bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilir ve onu etkileyebilirsin

10- Kompleksli olma: Bazen kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir. Ayrık dişlerini, kepçe kulaklarını veya köfte dudaklarını kompleks yapma yerine, bunları sev ve seni sen yapan özellikler olarak kabullen.

11- Anlamlı bakmayı öğren: Tabii bu, onu gözlerinle taciz edeceğin anlamına gelmemeli. Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.

12- Her zaman bakımlı ol: Bunun anlamı sadece makyaj yapmak değil. Saçların, manikür ve pedikürün hep yerinde olsun. Çantandan acil durumlar için bir nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme

13- Giyim - kuşamına dikkat et: Onun dikkatini çekmek için illa pahalı ve trendy kıyafetlere ihtiyacın yok. Değişik tarzları karıştırarak oluşturduğun kombinasyonlarla yaratıcılığını konuştur.

14- Arkadaşlarıyla ilişkilerini iyi tut: Özellikle de kankasıyla! Zaten kankasını tavladın mı, onu elde etmişsin demektir

15- Doğal ol: Bütün bu taktikleri uygularken, doğal olmayı unutma. Bunu beceremeyeceksen de hiç deneme! Doğalmış gibi davranmak özellikle ilk buluşmada yapılabilecek en büyük hatalardan biri.
Eğer, seni doğal halinle beğenmeyeceğini düşünüyorsan fena halde yanılıyorsun. Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, hatta dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını itiraf ediyor.

ama ben çaremi buldum canım
değişti eskisi gibi artık arada terelelli oluyor ama
ben de değiştiğim için ben de terelelli olabiliyorum
öncelikle hiiiç üzülme
aynaya bak ve iyiyim iyiyim de
sonra her kapıyı açtığında 3 saat bile görmemiş olsan çok güzel hatta mümkünse bebeğinle karşıla
seni özledi babası
hoşgeldin benim aşkııımm
özledim seni
seni içime alasım geliyor doğum depresyonum mu geçti yoksa güzel havalardan mııı

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
yuvayı dişi kuş yapar
bunları atalar boşuna dimemişş

sabahları öperek uyandır
ve kilondan asla bahsetme
o açarsa
sabrediyorum 6 ay daha bu kızın emmesi bitsin emiyorsa tabi
memeden kesince vücut çok kilo kaybediyomuş de
eğer kilondan dolayı senle gzmek istemediğini düşünüyorsan
ben eşime dedim ki 1buçuk yıl sonra 10kilodan fazla vermiş olacam
herkes diyecek ki sen bekarken daha kiloluydu

e böyle oyala
tabi bol sıvı ve hareket
espri yapması güzel seni kırmadan dile getirmeye çalışıyor
böyle tatlı diilerin arasına sandviç yap de ki
bi daha de bak ben sana ne yapıyorum
yapınca görürsün
yapacağın şey üstüne oturmak
gülerek tabi oynaşarak
sırtında mı taşıyoprsun diyerek
sonra bol bol öpücüğe boğğ

kavga yok tartışma yok
ben böyle yendim yendikten sonra 5 kilo verdim daha da verecem inşallah

yoksa berbattık

ondan sonra sürekli boğazına bak onun
ne yersin canım
çay içer misin canım
hangi meyveden yersin canım
arada sandviç yap böyle seven kadın böyle seven erkek nerde bulunur
al ye canım ağzına soy doğra ver
ne iyi babasın seeenn

tartışacak gibi olmuşsa o hemen gülümsee
bu çok önemli gülümse ve çocukcu bir edaylaa
yanlış anladın aşkım bana kızma ama küserim bak ağlarım haa

sakın ağlama
güçlü dur dimdik dur
aynaya onun yanında bakınca güzel yerlerini göster bak ne güzel di mi de
kuyruk sokumunun üstü bile olsa
ne kadar şişko da olsan evde bebek uyurken çıplak gez canım böyle gezmeyi de
ben de şişkoyum ama azcık karnına çek
sen eskisi gibi misin?
yani davranış kilo olarak?

eski anıları anlat
annesini öv
annenden şunu öğrendim şöyle görgülü kadın şöyle akıllı kadın
zaten sen onun oğlusunn
tabi annesi sağsa
ölmüşse görmüşsen ne iyi kadındı de bir anı anlar
ölmüşse görmemişsen seni annen benim için doğurmuş keşke olsaydı da ellerinden öpseydim

sağsa kaynanaya telefonda onun yanında yağlar iltifatlar

biraz uğraşacan canım
ilk başta uğraştım bak şimdi kahvaltı yemek ne istersem hatta istemeden yapıyor

şikayetlerini sandviç yap söyle
tepkisi değişirse
eleştirmedim aşkım yaa
seni böyle olduğun gibi her halinle seviyorum de

iyi ki varsın de

benim annemi babam çocukluğumuz boyunca dövdü bıçakladı
ama annem değişti babam yumuşadı ve artık babam dayak yiyor yıllardır
değişir herşey

sen değiş sertlik yok kızarsa sarılıverecen
gece uyandırıp öpecen anla işte

dayağı bırakır ilerde helalli,k iste
ben 3-4 ay uğraştım da düzeldi hala arada pürüz oluyo varsıno kadarlık olsun yine benden kaynaklanıyor adamın üstüne gidiyorum

takma düşünme gülümse verici ol
fazla gurur yapma

haa gelemem dersen karar senin
annemi örnek aldım kendimi değiştirdim erkeğim değiştii opuyorumnanaktan

bravo kocaman alkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis gercekten süper halletmissin herseyi..
ve
cok güzel anlattin canim bukadar zaman benim icin ayirdigin icin. cok tesekkür ederim
bu dediklerinin hepsini belki degil ama cogunu uyguladim bir zaman önce beni aslinda seviyor bundan eminim ama kötülükler pesimizi birkamasa olmuyor iste, belki bende biraz dik kafayim oda ayni...
ben kendi hatalarimi da biliyorum hic birsey tek tarafli degil tabiiki.. nedense kavgalar hep paranin bittigi zaman da oluyor. bu da normal.. ama bu bizim türk milleti nedense el kaldirmasa olmuyor siddet uygulamasa yapamiyor, sadece siddet beni inanilmaz cok uzaklastiriyor kendisinden, bilmiyorum herkezin yapisi farkli, ve aslinda eger ben uzatmasam oraya kadar gelmez tartismalar, ama herkonuda da su varki hersey karsilikli. yeni evlendigimizde el üstünde tutuyordu hersey yapiyordu yani ne yapmiyodu desen aklima bisey gelmez, hayatin sartlari oldugumuz durum degistirdi bazi seyleri.... ben önceden calisiyordum simdi calismiyorum evdeyim tabiiki kizdan dolayi calistigim zamanlar daha bol du hersey.
oturdum cok iyi oldugumuz bir anda dedim sevdigine bana nasil kiydin dedim yere bakti oturdu agladi
yinede iyi davrandim el üstünde tuttum, yeterki iyi olalim diye
hep positiv olmaya calistim
kilo aldim ama fitness e üye oldum spor yaptim her gün gidiyordum
yemedim icmedim kilo vermeye ne güzel baslamistim
o arada yine bir gürültü patirti heryerim mosmor ve o anda yine herseyden sogudum.
bu hep kendini tekrarliyor bilmiyorum ya ben bir yerde yanlis yapiyorum yada biseyler uymuyor, aklima hayatta bosanmayi getirmiyorum. ama cocuk olmasaydi farkli olurdu hersey...
hep positiv davranmaya devam ediyorum. alistim .. simdilik sustum sumaya kararliyim,
dönüp dolasip yine yaklasmaya calisiyor bana ne red ediyorum ama sesimi de cikarmiyorum biraz kafasini dinlesin o da bende.
inaniyorum ki iyi olucak hersey o bensiz bende onsuz yapamam zaten opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X