Eim ve ailem arasnda kaldm :((((((

valla gitmemek olmaz ailesine gitmeyeceğin kişiyle evli kalmamalısın ben arada hakaret şiddet yoksa eşin ailesine gidilmeli diyen güruhtanım ha daha az gidersin formaliteden gidersin o ayrı

her yere yazdım sanırım benim kayınvalidme benim boşanmaa neden oluyordu nerdeyse eşim de biliyor olanları ben onla görüşmesem mümkün değil bana hiçbir şey demezdi ama ben yine de eşime olan saygı ve sevgimden gidiyorum ona da söyledim sana olan saygımdan senin hatırına giderim ama sevmemi bekleme diye

sen de eşine böyle söyleyebilirsin sevmeni beklemyiroum ama onlara duyduğun saygı bana duyduğun saygıdandır arada sırada ayda iki ayda bir de olsa gidelim beraber başka zaman ben giderim desen orta yolu bulma şansınız olmaz mı bi de işve cilve yap tabi bu arada ikna olur bence sakin ve mantıklı konuşursan

Konuştum eşimle.Ama anlaşamadık inadını gururunukıramadım
Ben gidiyorum ailemin evine iyice düşün ben bu şekilde kabul edemiyorum yha sen inadını kırıcasın yada bu iş olmuyacak dedim.
Gittim annemlere ama yine ikna edemedim düşünüyo konuşuyoruz hep aynı.
Ayrılmaya karar verdim.ama o hiç taraftar deildi ve inadı bırakıp çıkıp geldi.
Ailemin elini öpüp ilk adımı attı.
Şimdi iyiye doğru gidiyo.Bakalım zaman ne gösterecek.
İnş bundan sonrada herşey yolunda gider......
Sizlere yorumlarınız için tşk ederim.....

daha şimdiden bunlar oluyorsa evlendikten sonra daha neler olacak senin işin var bu gururlu adamla bol bol üzüleceksin kısası kıssas sende onun ailesine gitme bayanız diye her şeyi çekmek zorundzmıyız illaki kadın ezilmek zorundamı

Çok güzel bir adım atmış eşin.Bu seni çok sevdiğini ve değer verdiğini gösterir.Bence artık zorlama fazla.Zamanın akışına bırak biraz.Zaman herşeyin ilacıdır.Sende onun ailesine git.Saygıda kusur etme.Birde fazla geçmişi irdelemeyin.Ailende irdelemesin bence.Herşey yoluna girecektir.

Back
X