• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim ve ailesi, ailemi sevmiyor...

mutlu_kelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
49
0
86
38
Balıkesir
eşimle ailem arasında tatsız bir olay geçti. küçücük bir konu çok büyüdü. ve eşim herseferinde ailemi sevmediğini ve onlardan nefret ettiğini söylüyor. onlarla görüşmemi istemiyor. bende aileme çok düşkünüm. bu konu beni çok üzüyor.

oysa onun ailesiylede benim aramda bir değil bir sürü olay geçti. ama herseferinde eşimi sevdiğim için alttan aldım. belki haksız olduğum anlarda vardır.. ama birşekilde irtibatımı eşim için kopartmadım.

dahada derin bir konu aslında birazda annesinden kaynaklanıyor sevmemesi..

o görüşmüyor bizimkilerle görüşmesin ama benide görüştürmemek istemesi çok üzüyor beni...

sizce nasıl düzelir bu konu

sizi ne demek ailenile görüştürmüyor yaaa...

bi olay geçti diyosun ama belki eşin haklı olayı bilmiyoruz cnm :hulya:

yine de nefret ediyorum diyip sizi üzmemeliydi...üslubu yanlış...tamam ben gitmem ama senn ailene gitmene karışmam demeliydi bnce...

benzer bi konu vardı. hanımın eşi hanımın ailesinin arkasından etmediği hakareti bırakmıyomuş.. rumuz hatırlasam yönlendircem de..

ne zaman ki kavgalar hakaretler dayanılmaz doza ulaştı, hanım resti çekmişti. "sen benim aileme hakaret ettiğin sürece ben senle evli kalamam" gibi bişiler diyip bavulunu hazırlayınca herşey düzeldiydi diye hatırlıyorum.

bu benim okuduğum, bu taktik herkeste işe yaramayabilir tabi.

şöyle diyın eşinizee bence
: beni sevıyorsan bazı fedakarlıklar beklıyorum senden evet sevmeyebilirsin ama en azından onların benden mahrum kalmasını sağlama lutfen....yarın öbür gun onlar olmayacak ve hayatım sonuna kadar taşıyacagım bi yara bırakma bende.....

DıYINNN bencee...ikna kabiliyetınızı kullanmanız lazım :( cunku eşinizi sevıyorsunuz siz fedakarlık yapmişsiniz yapıosunuz o da yapmalı...

kendi görüşmezse görüşmesin ama nedemek size engel olması :umursamaz:

eşinizin yeri ayrıdır ailenizin yeri ayrı, bunu eşinizede bi hatırlatın istersenizkötükedihüso

inatlaşırsanız daha çok kavgalar eder,bir türlü sonuca ulaşamzsınız.
buna hakkı yok kesinlikle..hiç bir şekilde hemde.
ama tatlı dille kabul ettirirsen konuşa konuşa ilişkini zedelemezsin..

görüştürmemek ne demek taş kavuğundan çıkmadın herhalde .o kendi ailesiyle görüşmesin asıl .yada herkes kendi ailesiyle görüşcek sende kaynananın suratı çekmek zorunda değilsin ortada bişey yokken eşin öyle yapıyosa .
güzel bir kavga et herşey düzelir.laftan anlamıyosa.

Eşler illaki birbirlerinin ailelerini çok sevmek zorunda değiller..Aralarında tatsızlık da geçmiş olabilir..Ancak kimsenin kimseye ailenle görüşmeni istemiyorum deme hakkı yoktur..

ailenle görüşeceksin!!!!!
o senin ailen
ayrıca bu konuda sana karışamaz
belliki eşin ve ailesi problemi seven ve sürdüren insanı ve misafiri sevmeyen insanlardan kopan dedikoducu bir yapıya sahip
aileni harcama bozuk para gibi ailenle görüş..
bu ne saçmalıktır ya kızı gelirler alırlar..
sonrada ailenle görüşmeyeceksin..sen bugüne kadar kimin yanındaydın...
nah görüşmemmmm...

allahım bu ne sacmalıktır ne terbıyesızlıktır ya
ne demekmıs görüşmeyeceksın :mymeka:
senınkıylede görüşmüyorum sende görüşmeyeceksın de

Taviz tavizi doğrur canım..
Ben olsam şimdiye kadar sanane demiştim bile..
Ailem benim hayattaki tek dayanağımdır..
Onlar yoksa kimsesizim demektir..
Eşine bu konuda asla taviz verme..
Hatta onun ailesinin yaptığı hiç bir hatayıda yok sayma..

Beni ailemle görüştürmeyecek adamın alnını karışlarım beh :delphin:
Kocam olması hiçbir şekilde ailemden yana beni kısıtlamasına neden olamaz :dilcikar:

Bence tavrını koy.Eşin ne hakla ailenden nefret ettiğini falan söyler.Ben olsam ben de onun ailesiyle görüşmezdim.Kayınvalidene de ailene laf söylettirme bence

kusurabakmasın kimse
höyyt ü bi çekerim yaa
ailem onlar benim dış kapı mandalı çin onlardan mı vazgeçicem..........
(biraz ağır oldu ama) yıllarca bana emek etmş sevmiş kollamış ailemi mi unutucam gitmicem????
:oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:

hiçkimsenin eşinizin bile ailenle görüşme demeye hakkı yok :olmaz:
olay daha yeni demişsiniz
şimdilik zamana bırakın üstelemeyin ki
sinirle daha büyük kavgalar,başka yanlış kelimeler çıkmasın
ailenizin hayatınızdaki önemini ve eşinizin bu konuda yanlış yaptığını bir süre sonra güzelce anlatırsınız
inşallah herşey düzelir zamanla
:Saruboceq:

Eşinizi karşınıza alıp, "sen ailemi sevmiyor olabilirsin, ama onlar benim ailem. Sen istersen görüşme ama ben görüşmeyi kesmem. Senin ailende birçok hata yaptı ben her seferinde sana olan saygım ve sevgimden alttan aldım irtibatı kesmedim. Senden de aynı tavrı beklerim. Ama yapmasanda, ailemle olan ilişkimi kesemezsin" demeniz yeterli olacaktır.
Eşiniz insan gibi insansa mutlaka eğriyi doğruyu ayıracaktır.

Back
X