fatmagül ertekin / 7/15/2009 6

22 AM / KAHRAMANMARAŞ
e-mail / web site
inci abla kitabınızı okuduktan sonra evliliğim kurtulacağı ümidim arttı tşk ediyorum böylesine FAYDALI BıLGıLER ıÇıN
ONAYLANDI!
ayça cng / 7/9/2009 9

17 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
"Kocam ıstersen Kölem Olursun" sanırım 3 saatte okudum... ve hayran kaldım... Sizin gerçekten fikirleriniz ve yol göstermedeki davranışlarınız çok mükemmel... ıyki varsınız ınci Hanım
ONAYLANDI!
FUNDA AKTAŞ / 6/24/2009 5

59 PM / ıSTANBUL
e-mail / web site
HERKESıN HAYATININ BıR DÖNEMıNDE ıHTıYAÇ DUYACAĞI BıR UZMAN.....
ONAYLANDI!
arzu akdağ / 6/23/2009 4

44 PM / ANKARA
e-mail / web site
inci hanım kızımın ögretmeni sayesinde kitabınızı okuma fırsatım oldu çok beyenerekokudum başarılarınızın devamını dilerim...
ONAYLANDI!
ayşe ş. demir / 6/22/2009 11

58 AM / ANKARA
e-mail / web site
inci hanım kitabınızı okudum başarılarınızın devamını dilerim. yardımınıza ihtiyacım var
ONAYLANDI!
zeynep mes / 6/13/2009 5

58 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
inci abla o kadar iyi bir insansın ki TÜrk toplumu adına çok güzel işler yapıyorsun.Başarılarının devamını diliyorum başımız sıkıştığında yanımızda olabilceğine inandığım bi insansın ALLAH senden razı olsun...
ONAYLANDI!
nagihan toğmen / 5/19/2009 4:01:40 PM / KOCAELı
e-mail / web site
sevgili inci hanım büyük bi hayranınızım diğer kitaplarınızı da sabırsızlıkla bekliyorum büyük bi uzmansınız sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.........
ONAYLANDI!
tuba kundakçı / 5/19/2009 12

04 PM / ANTALYA
e-mail / web site
ınci Hanım, kıtabınızı eşim hediye etti. Bir günde okudum ve çok beğendim. başarılarınızın devamını dilerim.
ONAYLANDI!
semra keskin / 5/1/2009 7

53 AM / BURSA
e-mail / web site
ınci hanım harika bir kitap. Sabırsızlıkla diger yayınlarınızı bekliyorum. Benim evliliğimede ışık tuttu teşekkürler.
ONAYLANDI!
Gül Tugrul / 4/26/2009 7

01 AM / ANKARA
e-mail / web site
Inci hanim merhaba.ben almanyada kaliyorum.uzun zamandir ilk defa,böyle heyecanli ve bilgili kitap okudum.cok begendim.basariniz devamini diliyorum.iyi günler.
ONAYLANDI!
nurcan şener / 4/5/2009 3:02:46 PM / BURSA
e-mail / web site
inci hanım kitabınız süper.devamı gelsin lütfen okurken hiç bitmesin istedim içinde çok dersler var ama anlayana tabii:) başarılarınızın devamı dileğimle sizi çok seviyorum
ONAYLANDI!
betül kayaer / 3/30/2009 6

37 AM / ANKARA
e-mail / web site
ınci hanım, öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum. Kitabınız mükemmel olmuş. Yeni kitabınız ne zaman çıkacak? Heyecanla bekliyorum.
ONAYLANDI!
gülçin karaaslan / 3/19/2009 4

32 AM / BATMAN
e-mail / web site
inci hanım bugün sizi müge anlının programında izledim konuşmalarınızı çok takdir ettim ben 5 yıllık evliyim ama eşimle iletişim sorunu yaşıyoruz ne zaman konuşmaya başlasak kavga ediyoruz sizinle iletişime geçebilirmiyiz bize yardımcı olun lütfen
ONAYLANDI!
fedai erdoğ / 3/19/2009 4

28 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
selamlar inci hanım.... mügenin programında sizi izledim... bence müge ile mücadeniz süperdi... bir ara beni tel ile ararsanız sizinle bir iş konuşmak isterim.. sevgilerimle... fedai erdoğ..
ONAYLANDI!
yağmur akçay / 3/17/2009 7

18 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
inci hanım sizi gercekten tebrik ediyorum kitabınzı bende bir solukla okuyanlardanım bence her kadının okuması gereken bir kitap özellikle evli bayanların evli bi bayan olarak ta bize önemli ip uçları verdiğiniz için cok teşekkür ederim....
ONAYLANDI!
Beril Güldoğan / 3/9/2009 8

02 AM / ANKARA
e-mail / web site
Kitabınız muhteşem. Beraberliğimin sağlıklı gelişmesine yardımcı oldunuz. Sizi çok seviyorum
ONAYLANDI!
Saliha NAZLI / 2/17/2009 7

36 AM / BALIKESıR
e-mail / web site
Sevgili ınci hanım iyi ve doğruyu yaptığımızı zannederken ne kadar çok hata yaptığımızı kitabınızı okurken kelimeler arasındaki ince nüaslarla bana fark ettirdiğiniz için binlerce teşekkürler. Sizinle tanışıp sohbet edebilmeyi çok istiyorum ...
ONAYLANDI!
kübra altınok / 2/14/2009 5:01:21 PM / GÜMÜŞHANE
e-mail / web site
ınci Hanım :) yaşım küçük olmasına rağmen kitabınız ilişkileri her yönde ele almış illa anlamak için büyük ve yıpranmış aşklar yaşanmasına gerek yok çok başarılı bir kitap geniş kitlelere seslenmeyi başarmışsınız tebrikler...
ONAYLANDI!
ülviye gedik / 2/11/2009 10

35 AM / ADANA
e-mail / web site
Çok güzel bir kitap tebrikler!
ONAYLANDI!
damla cetinkaya / 2/9/2009 6

55 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
inci hanım bende kitabınızı okudum çok güzel ve yol gösterici bir kitap aslında kısmen erkeklerin çogu aynı yoksa ben mi yanlış düşünüyorum sevgilerlee...
ONAYLANDI!
NUR YAVAŞ / 2/6/2009 9

50 AM / SAKARYA
e-mail / web site
Yeni kitabınızı grup olarak okuduk çok beğendik size teşekkür ediyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz iletişime nasıl gecebiliriz özellikle ben yardım almak istiyorum
ONAYLANDI!
YILDIZ ERPINAR / 1/30/2009 8

27 PM / ıSTANBUL
e-mail / web site
ıNCı ABLA KOCAM ıSTERSEM KÖLEM OLURSUN KıTABINI BıR SOLUKTA OKUDUM.HERKESıN OKUMASI GEREKEN BıR KıTAP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DıLıYORUM. YENı KıTABINIZI BEKLıYORUM.
ONAYLANDI!
berna gedikoğlu / 1/29/2009 9:44:30 AM / DıYARBAKIR
e-mail / web site
ınci abla, sizin kitabınızı okuyıunca evlilik yolunda yapmam gerekenleri daha iyi gördüm. Seni seviyorum ablacığım
ONAYLANDI!
ayşe ertuğrul / 1/13/2009 5

19 AM / MUĞLA
e-mail / web site
inci hanım sizi bi tv de izledim ve kendimle çatışan çok şey buldum.hiç farkında olmadan kendimi düşünürmüşüm.dediklerinizi yaşadım belki şimdi de tavsiyelerinize uymayı planlıyorum çok teşekürler ....
ONAYLANDI!
ayla uraloğlu / 1/13/2009 3

55 AM / ANKARA
e-mail / web site
slm.kocamın köle olması??bana tuhaf geldi kitabın ismi,ben kocamdan kölelik değil gerçek bir efendilik beklerim,yanlışmı düşünüyorum sizce,kocalarımız başımıza tac,gönlümüze ilaçtır.
ONAYLANDI!
sultan akar / 1/12/2009 1:26:37 PM / KIRKLARELı
e-mail / web site
kitabınızı zevkle ve ders alarak okudum arkadaşlarıma da tavsiye ettim sorunsuz erkek var mıdır acaba?
ONAYLANDI!
arzu vatansever / 12/29/2008 8:06:51 AM / BURSA
e-mail / web site
Kitabınızı beğenerek bir solukta okudum.Kendimden çok şeyler buldum.yeni kitabınızı merakla bekliyorum.başarılarınızın devamını dilerim
ONAYLANDI!
gülten akçer / 12/24/2008 2

34 PM / DıYARBAKIR
e-mail / web site
slm inci hanım sizi tanıdıkça daha çok heyecanlanıyorum herşeyi çözebileceğime inanıyorum sizi biran önce görmek istiyorum zamanı beklerken neyapabilirim
ONAYLANDI!
nurgül sayıner / 12/20/2008 7

27 AM / ıZMıR
e-mail / web site
Kitabınızı okurken kendimi yaşadım. Aynur'un hayatını aynı yanlışlarla yaşıyorum. Beni bana buldurdunuz.
ONAYLANDI!
melek öztürk / 12/14/2008 11

06 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
kitapınız tek kelimeyle süper özellikle biz genç nesilerin okuması gerektiğini düşünüyorum...benim de bir sorunum var bana da yardımcı olmanızı çok isterim...
ONAYLANDI!
seda çelik / 12/12/2008 4

12 PM / AYDIN
e-mail / web site
merhabalar inci hanım.kitabınız tek kelime ile muhteşem tebrik ediyorum sizi.şimdi diğer kitaplarınızıda okumak için can atıyorum. .
ONAYLANDI!
melike sert / 12/10/2008 12

07 PM / KOCAELı
e-mail / web site
Kitabınızı büyük bir zevkle okudum. Ve zekanıza hayran kaldım. Başarılarınızın devamını dilerim. Nice nice kitaplarınızı bekliyoruz. Bende sizinle iletişime geçmek istiyorum. En kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim..
ONAYLANDI!
selami aydın / 12/7/2008 4:08:37 PM / ıSTANBUL
e-mail / web site
selam başarılarınızın devamı ben yenibosna ilk ögretimden sizinle calışmıştık
ONAYLANDI!
tugba uysal / 12/1/2008 5

35 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
merhaba inci abla kitabınız bir harika yüreğinize ve ellerinize saglık.ben 23 yaşında ve 2 senelik evliyim,birbuçuk yaşında bir kızım var.kocamla iletişim sorunlarımız var.eyer cevaplarsanız cok sevinirim
ONAYLANDI!
gökçeçiçek koca / 11/29/2008 2

15 PM / OSMANıYE
e-mail / web site
merhaba incihanım yenı cıkan kıtabınızı aldım ve cok begendım tebrik ederim başarılarınızın devamını dılerim.bende sızınle iletişime gecmek ıstıyorum. en kısa zamanda msj cevabınızı beklıyorum.
ONAYLANDI!
ebru şenocak / 11/29/2008 3

07 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
merhaba inci hanım.kitabınızı okudum ve hemen siteyi ziyaret etme gereği hissettim. kitaptan çok şeyler aldım diyebilirim. mükemmeldi. başarılarınızın devamını dilerim
ONAYLANDI!
beyhan demirlioğlu / 11/28/2008 6:18:18 AM / ADANA
e-mail / web site
Kitabınızı adeta nefes almadan okudum. Şahane. Yazılarınızın takipçisi olacağım. Sevgiler
ONAYLANDI!
nesrin yüce / 11/21/2008 8:03:01 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
merhaba kitabınızı dün gece bir solukta okudum, gerçekten olaylara bakış açınız çok farklı çok etkilendim kitaptaki iki kadın ile bir çok ortak sorunum olduğunu keşfettim. yüz yüze görüşmek ve yardım almak istiyorum.
ONAYLANDI!
elif sayhar / 11/17/2008 7

34 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
inci hanım kitabınızı aldığımda bana bu kadar şey öğreteceğini düşünmemiştim.Gerçekten çok güzel anlatmışsınız.sizi tv de daha çok görmek istiyorum.sevgilerrrrrrrr
ONAYLANDI!
eliz nezir / 11/15/2008 12:03:38 PM / ıSTANBUL
e-mail / web site
kitabınız çok guzel ..başarılarınızı devamını dilerim
ONAYLANDI!
tuba ozyigit / 11/10/2008 11

36 AM / ANKARA
e-mail / web site
kocacım istersem kölem olursun kitabınızı zevkle okudum ve feyzlendim harikasınız
ONAYLANDI!
Seyhan Sürmeli / 11/9/2008 4

12 AM / TRABZON
e-mail / web site
ınci hanım; Siz iletişim problemlerime deva oldunuz. Sağolun Varolun. Sizi çoooooook seviyorum. Kitabınızı soluk almadan okudum. Harika.
ONAYLANDI!
NıDA SOYLU / 11/2/2008 5

10 PM / BURSA
e-mail / web site
kitabınıza bu akşam aldım. eve gelir gelmez odama çekilip okumaya başladım. çok başarılı ve içten.TEŞEKKÜRLER. TEBRıKLER.
ONAYLANDI!
feza tanç / 10/31/2008 10:44:04 AM / ıZMıR
e-mail / web site
öncesini bilmiyorum ama kocacım ,istersem kölem olursun çok eğitici ve etkileyici ,tebrik ederim.Başarılarınızın devamını dilerim .
ONAYLANDI!
sevilay güneroğlu / 10/25/2008 7

51 AM / BURSA
e-mail / web site
Sizi beğeni ile takip ediyorum. Keşke sizden daha çok faydalansak. Kocacığım ıstersem Kölem Olursun kitabınızı bir solukta okudum. Harikasınız. Sevgiler
ONAYLANDI!
ayçin şimşek / 10/24/2008 10:26:47 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
ınci hanım; sizi ilgi ve beğeni ile takip ediyorum. Yazılarınız bana değişik düşünceler kazandırıyor. Geleceğe ve evliliğe daha sağlıklı bakabiliyorum. Teşekkür ediyorum.
ONAYLANDI!
hasibe karaca / 10/11/2008 3

58 PM / BURSA
e-mail / web site
kitabınızı beğenerek okudum .çok beğendim.hayatta herşeyin ne kadar güzel olduğunu bir kez daha anladım.teşekkürlerimi sunuyor telefon numaranızı mümkünse istiyorum.SEVGıLERıMLE
ONAYLANDI!
meryem kuran / 10/8/2008 4

20 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
merhaba inci hanım kıtabınızı okuyorum şu anda (kocacım istersem kölem olursun) şahane... 3 kızım var ikisi eşimin ilk evliliğinden.ve biz artık konuşamıyoruz.işleri çok yoğun.ne kendine nede bize zaman ayıracak fırsatı yok artık.lütfen yardımcı olun.
ONAYLANDI!
lale zengin / 10/6/2008 4

20 AM / KOCAELı
e-mail / web site
merhaba inci hanım sizi devamlı takip ediyorum ve önerilerinizi çok begeniyorum basarılarınızın devamını dilerim
ONAYLANDI!
deniz gül / 10/4/2008 5:00:51 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
tek kelimeyle mükemmel
ONAYLANDI!
dilek seçkin / 9/16/2008 3

47 AM / NEVŞEHıR
e-mail / web site
11 yıllık evliyim eşim hastalık derecesinde kıskanç bana nasıl yardım edebilirsiniz önerileriniz ne olabilir tşklr
ONAYLANDI!
seher köroğlu / 9/16/2008 3

34 AM / ıZMıR
e-mail / web site
merhaba ıncı hanım sızı ılgıyle takıp edıyorum evlılıgımde sorunlarım var yardımcı olursanız cok mutlu olcagım saygılar
ONAYLANDI!
efsun efsun / 8/29/2008 4

33 PM / ıZMıR
e-mail / web site
inci hanım size sevgilerimi sunarım.Evlilik hayatım yolunda gitmiyor yardımınıza ihtiyacım var bana lütfen yardım edin.ACıLLLL
ONAYLANDI!
merve kahriman / 7/29/2008 6

07 AM / ANTALYA
e-mail / web site
Dün gece sizi aradım, kitabınızdaki numarada sizinle karşılaşacağımı düşünmemiştim, kitabınız olumlu düşünmemi sağladı, yeni kitabınızı merakla bekliyorum teşekkürler.
ONAYLANDI!
gülümser merve iyideniz / 6/27/2008 6

57 AM / ıZMıR
e-mail / web site
ınci hanım; Açıklamalarınızı sürekli takip ediyorum. Keşke her gün sizi izleyebilseydik. Sizi çooooooook seviyorum Sevgiler
ONAYLANDI!
ayşenur senir / 6/21/2008 4

57 AM / BURSA
e-mail / web site
ınci hanım; eşimle mutluluğu küçük dikkatsizlikler ve iletişim kopukluğundan kaybetmeye başlamıştım. Bana mutluluğumu geri verdiniz. Nedenini bulamadığım sorunlarıma çözüm oldunuz. Binlerce teşekkürler
ONAYLANDI!
SEZEN AYAN / 6/10/2008 5:00:29 AM / BURSA
e-mail / web site
kocacım ıstersem kölem olursun kıtabınızı nereden bulabılırım?
ONAYLANDI!
selin kocabıyık / 5/29/2008 6

35 AM / ıSTANBUL
e-mail / web site
Sevgili ınci Abla sayende evlenme konusuna daha doğru bakabiliyorum. Teşekkür ediyorum. Doğru insanı bulmak kadar doğru iletişim kurmanın da ne kadar önemli olduğunu anladım.
ONAYLANDI!
sevim coşkun / 5/26/2008 12

50 PM / ıSTANBUL
e-mail / web site
Sizinle yüzyüze konuşmak istiyorum. Anlatmak istediğim o kadar çok şey varki. Değişik bakış açınıza hayranım.
ONAYLANDI!
nuri selanikli / 5/21/2008 1

51 PM / ADANA
e-mail / web site
Merhaba ınci Hanım; Sizin gibi değerli şahsiyetlere ihtiyacımız var. Hayatımıza güneş gibi doğdunuz. Eşim ve benden teşekkürler
ONAYLANDI!
perihan sağtürk / 5/21/2008 1

31 PM / EDıRNE
e-mail / web site
Merhaba ınci Tanesi; Bugün seni kanal d de izledim. Keşke daha çok konuşabilsende önerilerini daha çok öğrensem dedim. Seni çoooooook seviyorum
ONAYLANDI!
selma pirkin / 5/8/2008 4

02 PM / ıSTANBUL
e-mail / web site
Merhaba ınci Hanım, Önerilerinizi tv ve gazetelerden izliyordum. Artık sitenizden de takip edebiliyorum. Hayran olmamak mümkün değil. Bir gün başım sıkışırsa tek adresim siz olacaksınız. Sevgiler
ONAYLANDI!
hayrullah ince / 5/7/2008 6

34 AM / MUĞLA
e-mail / web site
cok saygı duyduğum eleştiri ve önerilerinizi hep dinlediğim bir uzmansınız.sizinle çok özel ve yüzyüze görüşmek istiyorum.bunun için yardımlarınızı bekliyorum saygı ve sevgiler!