merhaba hanimlar....benim sorunum esime yemek begendirememek...ne yapacagimi bilemiyorum....ilk zamanlar cok sorunlarim oldu.yemek yapmayi bilen biri olarak yemek begendirememek cok zoruma gidiyordu..daha sonra zevklerini isteklerino ogrenip yaptim bu seferde bir kereden fazla yenmiyor o yemek....cok caresiz hissediyorum kendimi....bu aksamda o kadar yemek var illaki patates kizart dedi...varsa yoksa kizartma ,hambugergibi fasst food gibi seyler..ee hergunde bunlar yenmez ki isyan ettim vallahi....yemeklerimi yiyenler cok guzel olmus deyip ovguler yagdirirken esim niye boyle yapiyor....en basitinden evde pilav yemeyen adam baska yerde nasil oluyorda iki tabak yiyebiliyor....
tum ablalarimdan buyuklerimden yardim istiyorum...lutfen deneyimlerinizi benimlen paylasirmisiniz....resmen protesto cektim yemek pisirmeyeyimde gorsun anyayi konyayi...ayy cok sinirliyom yaaa
klava:
tum ablalarimdan buyuklerimden yardim istiyorum...lutfen deneyimlerinizi benimlen paylasirmisiniz....resmen protesto cektim yemek pisirmeyeyimde gorsun anyayi konyayi...ayy cok sinirliyom yaaa