• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimi bir trl ikna edemiyorum.

hayaloldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
23
1
86
42
Sivas
3 YILLIK EVLİYİZ 4 AYDIR BEBEK İSTİYORUM BENDE POLİKİSTİKOVER VAR DOKTOR İLAÇ TEDAVİSİ YAPACAK FAKAT SPERMİOGRAM OLMADAN VERMEM DEDİ VE EŞİMDE SAĞLIKÇI VE TIBBİ LAB BİTİRDİ FAKAT TEST İÇİN İKNA OLMUYOR SÜREKLİ KAVGA EDİYORUZ YORULDUMMM:emir_bebek:

Allah Allah çok ilginç CADIARZUneden vermek istemiyor diye sordunmu peki

doktora durumu anlat canım... ya da başka doktor seç...doktorun vereceği tedavi sonuçta senin yumurtlaman için... eşin de belki bunu bildiğin için gereksiz görüyordur...

evet belkı de olayı bılıyordur, o adamı sevmıyordur belkı soyleyemıyordur ya da kendı bılgısını vermek ıstemıyordur
baska doktora gıtttt

esinizin bu tutumu cok normal.... tedavi ile cocuk sahibi olabilecek cogu ciftin yasadiklari rutin seyler bunlar

esinizin korkusu kendinde bir sorun olabilecigini düsünmesi. ve inanin erkekler icin bu cok zor... esiniz kendisinden spermiogram istenmesinin sebebinin kendinde sorun oldugunun düsünülmesi saniyordur ve bunu kabul etmek ya da kötü haberi duymak istemiyordur...

biz bayanlar tedaviye baslarken ne kadar zor günler yasiyorsak beyler de yasiyor... esinize zaman verin. konuyu hergün isitip önüne koymak yerine biraz rafa kaldirin. ara ara hafif hafif konuya girin ve ondan degil daha cok kendinizden bahsedin. sorunun sizden kaynaklandigini, onadan istenenin sadece formalite icabi mecburen her cifte uyguladiklari bir test oldugunu anlatmaya calisin....

sakin ama sakin üstüne gitmeyin. emin olun bir müddet sonra aklina yatacak ve yaptiraaktir. sadece bunu önce kendine kabul ettirebilmesi lazim ...

siz kendinizi üzmeden esinizin de isteyecegi zamani bekleyin a.s.

Çok tŞk ler ılgınıze sevgılı angel, neden vermek ıstemıyor, gerekÇesı ıse; onu hastanede tuvalette yapamazmıŞ olmazmıŞ. Falan ıŞte ya...

Arkadaşım,öncelikle;mesaj yazarken küçük harf kullanmanız gerekiyor....
sitemizde büyük harf kullanmak yasak...

Son düzenleme:
Bebek ıstemıyor musun sorusuna hayır ıstıyorum dıyor, ÇÖzemıyorum keŞke erkeklerde kadınlar gıbı duygularını anlatabılse ama yooook ıŞte yaaaa.

Bende de aynı dert var.1 haftadır bu konu yüzünden tartısıyoruz.Ben her türlü tetkiki yaptırıyorum,yaptırmaya hazırım.o bunu sürekli erteliyor.Anlamış değilim bende.

Ya benim arkadaşlarımda yaşamış bu sorunu ama sonunda ikna olmuşlar ve eşimin mesleği bu tahlilleri oda yapıyorbaşkasının ama bize gelince sorun işte başkalarına kızıyo vermiyorlar diye ama kendi yapıyor ne yapsam bilemiyorum

canim ya ilk basta benim esimde test yapmaktan kacindi ben öyle cok agladimki yaptirmak zorunda kaldi veeeeeeeeeeeeee noldu biliyormusunuz

Ben hergün dırdır ediyorum hayaloldu.Bebek istiyor benim eşimde bugün yarın deyip erteliyor.Ama sürükleyerek götürcem heralde güzellikle olmazsa.

sonuca göre doktor esime bu halde senin cocugunun olmasi mucize demis sadece kullanmasi icin altiaylik hap vermisti ve altiay sonra tekrar kontrole cagirmisti

esinizin bu tutumu cok normal.... tedavi ile cocuk sahibi olabilecek cogu ciftin yasadiklari rutin seyler bunlar

esinizin korkusu kendinde bir sorun olabilecigini düsünmesi. ve inanin erkekler icin bu cok zor... esiniz kendisinden spermiogram istenmesinin sebebinin kendinde sorun oldugunun düsünülmesi saniyordur ve bunu kabul etmek ya da kötü haberi duymak istemiyordur...

biz bayanlar tedaviye baslarken ne kadar zor günler yasiyorsak beyler de yasiyor... esinize zaman verin. konuyu hergün isitip önüne koymak yerine biraz rafa kaldirin. ara ara hafif hafif konuya girin ve ondan degil daha cok kendinizden bahsedin. sorunun sizden kaynaklandigini, onadan istenenin sadece formalite icabi mecburen her cifte uyguladiklari bir test oldugunu anlatmaya calisin....

sakin ama sakin üstüne gitmeyin. emin olun bir müddet sonra aklina yatacak ve yaptiraaktir. sadece bunu önce kendine kabul ettirebilmesi lazim ...

siz kendinizi üzmeden esinizin de isteyecegi zamani bekleyin a.s.

Bana yazacak bir şey kalmamış ... Yazmak istediklerimi fazlasıyla "bonibon" yazmış...

Teşekkürler bonibon a.s.

bende disarida arabada esimin gelmesini dörtgözle bekliyorum tabi sonuc ne diye baktim esim geliyor ama yüzü sanki simsiyah olmus bende esime dedim noldu hani öyle kötü bir haber beklemiyordum duyunca ben basladim hüngür hüngür aglamaya

zeyn galiba bonibon ve sen doğru söylüyorsunuz.kötü bir sonuç görmek istemiyorlar.ama görmek zorundayız.ona göre yapılabilecekleri yapmak için öyle değil mi?biliyorum çok zor bir durum ama.

Ben bir de bonibonun dediğini deniyeyim.Çok güzel yazmış çok mantıklı.Daha sakin ve derinden ikna etmeye çalışalım bari.

Back
X