sonuna kadar haklisin davanda arkadasim
tatli parasini istediginde diyemedin mi su benim gerdanligin parasinida bir konussak diye
ahhh yhaa onlar büyük diye laf söz edemeyiz !
keriz yerinde biz kücükler tabi
sakin!!!! yuvani birakip gitme simdi esine destek olma zamani bence
benim kiz kardesimde malesef cok borc ödedi aldiklari tatlidan tutun yaktiklari benzine varana kadar hesap edip esinin önüne koymuslar üstelik dügün gecesi
duyunca hepimiz cildirdik ama yapacak bisey yok aile esi ailem dedi bisey diyemedi
kiz kardesim iki iste birden calisti esine destek oldu bütün borclari bitirdiler
simdi onlar tek kelime etseler kiz kardesim susturup oturtuyor cünkü yüzleri yok cevap vermeye
insanlar dünyayi bir günlük saniyor ama öyle degil iste
canım tabiiki herkes kendi derdini bilir. bende çok şey yaşadım toplam 900tl maaşımız varken kiraydı elektrikti yol parasıydı taksitti derken 1500tl aylık giderimiz vardı. işten sonrada çalışırdık eşimle yeterki borcumuzu ödeyelim. tam 3 ay sadece öğle yemeğiyle yaşadık evde bişey yokki yiyecek. ailesi borç ödemeyelim diye bizimle kavga etti hepsini bize ödettiler. bana ne hakaretelr ettiler bir bilsen. ama nikah günümde bir yemin ettim ne şimi ne kendim muhtaç etmiyeceğim diye. çok sabrettim canım bilemezsin. ama şimdi arabamızıda aldık evimizide. sabrın sonu selamettir. bizde eşimin ailesiyle artık hiç görüşmüyoruz herkesin kendi yuvası. sabret herşey geçiyor ama insnaın aklına gelince içi yanıyor. benim ailemde varlıklı ama eşimin ailesine kızdıkları için hiç yardım etmediler. biz eşimle sürekli mevlam birbirimize dahi muhtaç etmesin diye dua ederiz.
anlatamadım galiba ben asla öyle bii değilim eşim öyle isteme boşver say lafı kapat telefonu diyorum yapmıyor para bende istemezdim ama herkes kendi yaşadığını biliir ailemden yardım gördüm sadece yoksa hazırki işinden olacaktı iyice kötü olacaktı durumlar mesafe konusunua gelinde 2 senedir öle pek arayıp sormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?