Eimin delirten ilgisizlii...

canım seni çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin.sanırım sen çalışmıyorsun işte asıl sorun bu sen bütün gün o gelsede iki kelime konuşsak diye bekliyorsun o ise yoruldum evime gidipte dinleneyim istiyor aslında ilgisizliğinin nedeni seni sevmemesi değil yada ilgisiz değil sadece yoğun bir günün ardından evinde dinlenmek istiyor.bende hamileliğimin son zamanlarındayım ve daha 1 yıl olmadı evleneli ama son birkaç aydır benimde eşim çok yoğun çalışıyor o kadarki akşam yemeğini en erken 20:30 gibi yiyoruz hatta bugün muhtemelen gece gelicek yemeğe gelemeyecek.ama sadece 1 günü onla geçirince iş yerinde ona acıyorum yazık yemekte bile telefonla işlerini takip etmesi gerekiyor.

Karşınızdaki kişiden beklentilerinizi ne kadar yüksek tutarsanız o kadar çok hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Bence her şeyden önce beklentilerinizi azaltın.Aslında erkeklerin inanın %80-90'ı böyle ilgisiz.Biz kadınlar her konuda çok daha hassas davranabiliyoruz.Siz daha çok yeni evli olduğunuz için bunu zaman içerisinde anlayacaksınız.Bu şekilde hayatı kendinize zindan edersiniz,kendinizi yıpratırsınız.Bence böyle yapmayın,üzerine de bu kadar fazla düşmeyin.Herşeyden önce siz kendiniz mutlu olun. Hayatınızı eşinize endekslemeyin.Anladığım kadarıyla öğretmensiniz.Güzel bir işiniz var.ınşallah bir de çocuğunuz olacak.Zaten o zaman eşinizi düşünmeye bile vaktiniz olmayacak.Eşinizin olumlu ,iyi taraflarını düşünün ve elinizdekilerle mutlu olmasını bilin.Hayat bu kadar ufak tefek şeyleri dert etmeye değmeyecek kadar çok kısa.Gün bugün,saat bu saat.Yaşamın ve bebeğinin keyfini çıkarmaya bak canım.

canım seni çok iyi anlıyorum bende hamileyim içinde bulunduğumuz durum bizi fazla
hassas yapıyor
sende bi süre eşine ilgisiz davranmayı dene canının çektiğini git kendin al
ona söylemeden git yat ne bileyim sende evin içinde o yokmuş gibi davran akşamları
yemekten sonra sende istediğin programı izle olduğun yerde uyu ama surat asmadan doğal olarak yap bakalım tepkisi ne olacak ilgisizliğin ne olduğunu anlayacak mı

ayy canım anlıyorum seni benimkide böle inan ama ben hamile değilim..

erkekler genelde böyle be canım,sadece biz kadınların istekleri,beklentileri ve ihtiyaçları değişken olabiliyor.

bak ne dicem bir evlilik terapistine sadece sen de gidebilirsin.

ben daha dün başladım ve kadın beni dinledikten sonra neler anlattı neler içimde meğersem neler varmış daha ilk seansta şaşırdım kaldım inan.bugün bile bi tuhafım .ki daha da gidicem ve eşimde gidecek.internetten araştır senin şehrinde illaki vardır.ama psikiyatr değil evlilik terapsiti olarak bak canım olurmu?hemde hamilesin rahatlarsın dertleşip.
sana yol gösterir.eşin kabul etmese bile böyle bir eşe nasıl davranılması gerektiğini anlatır.

ama yok gidemiceksende birazcık isteklerini ve beklentilerini ertele.inan erkekler bunu bilerek ve isteyerek yapmıyorlarmış.kulak asmıyordur tahmin edebiliyorum onca konuşmalara.

ama inan aldırmamamktan başka çaresi yok bu işin....

hamile olduğun için biraz daha duygusalsın ve her zamankinden fazla ilgiye ihtiyacın var..eşin tarafından ilgilenmek,şımartılmak istiyorsun..bu çok normal..bunu ona söylemekten başka yapabiliceğin birşey yok canım:1no2:
eşim beni sevmiyor die düşünme,neden sevmesin,karısısın sen onun,ama yoruluyodur dediği gibi,tabi bu mazeret değil,seninlede ilgilenmeli,istediğini yap,bi insan değişmek istemesse değişmez!ancak karşına alıp konuşucaksın ve zamana bırakıcaksın..
evin içinde istediğin kadar hoş ve bakımlı ol,yemek masaları kur,aktivitelerde bulun vs..bunlar hikaye..konuş konuş konuşyerimseniben

kesinlikle her harfine harfiyen katılıyorum
bilmem anlatabildim mi:smiley-cool:

Back
X