Eimin Yeeni...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

NationalGeographic

Ziyaretçi
eşimin 2,5 yaşında bir kız yeğeni var.inanın kendi kızından daha fazla seviyor.annesi babası ayrı olduğu içinmidir bilmem ablasınında kızınında yoluna ölüyor.mesela kızının fotosunu çekmez devamlı onu çeker.kızıyla bile o kadar ilgilenmez.sağolsunlar aileside yıkıyor devamlı beynini bu sana emanet vs diye.devamlı arayıp çocuğun kulağına verirler dayıyla konuş diye.hergün Allahın her günü.bıktım usandım bazen al başına çal yeğenini tepe tepe kullanın sizde oğlunuzu deyip kızımı alıp gitmek istiyorum .bu ne ya öffff.baygınlık verdiler.

konuyu dağıtmak istemiyorum ama
demekki eşinizin ilgili olduğu bazı şeyler var..

ya sorunu kendinizde arayacaksınız yada eşinizin ilgisini çekmek için birşeyler yapacaksınız...

dier konunda da eşinden dert yanıodun

keşke en başından yakmasaydın kendini yaa

madem bu adam sana karşı tavırlı hiç evlenmeseydiniz bide çocuğun var üstelik

Diğer konunuzla ilişkili olarak söylüyorum keşke evlenmeseydiniz bu kişi ile..
Kızının başka birinden olduğunu sanıyor olabilir mi bilinç altında ?:bbo:

iyi de yeğenini sevmesinden daha doğal ne olabilir...benim dayım da bu yaşımda bile hala çok ilgilenir benimle...üstelik6,5 aylık da bir kızı var...saçma buldum sorununuzu...kendi kızını nasıl sevmez ki insan? bence başka sorunlar var aranızda...yoksa bir anne-babanın yeğenine al bak dayı diye telefonu vermesi anormal bişeyn değil...ben de telefonda 11 aylık kuzenimle konuşuyorum yani,ne var bunda ki...

Henüz 3 yaşında bir kardeşin var seni ondan bile kıskanıyorum diye bi şarkı vardı galiba, o aklıma geldi.
Diğer problemlerinizi bilmem ama ben bu konuda bi aşırılık göremedim, yiğeni sonuçta ilgilenmesi çok normal.

Bence sorun eşinizin yeğenini sevmesinde değil, eşinizin kendisinde, ya değilse 2,5 yaşındaki bir çocuğu sevmek neden kötü olsunki acaba eşiniz sizinle yaşadığı sorunlardan bunalıp sevgisini başkalarına mı yönlendiriyor, birde çocuğun anne ve babası ayrı olduğu için böyle davranıyor olabilir. Geçen yıl tatile gittiğimizde yeğenim kendi çocuklarından çok benimkilerle ilgilendi babaları yanlarında yok diye böyle olabilir.

yapmayın arkadaşım bundan daha doğal ne olabilir
karşınızdaki 2,5 yaşında bir çocuk
üstelik anne babasıda ayrıymış
böyle tavır alacağınıza sizde eşiniz gibi davranın onun yanında olun

annesi babası ayrı 2,5 yaşında bi çocuktanmı kıskandınız eşinizi.sizde sevin o çocuğu küçücük çocuğa bu tepki neden.alsın başına çalsın filan ayıp şeyler.o babalık yapıyorsa sende annelik yap.

Keske tek derdin bu olsa arkadasim:delphin:....diger konularina baktimda....senin cok daha farkli dertlerin varmis.....:1no2:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

bende küçükken amcamla yengemin arasına girer yatarmışım her gece ama....amcamla birbirimize aşığız ...yengemde beni kıskanırmış...
insan sevdiği kişinin ilgisini bi başkasında görmek istemiyor..bu bi çocuk olsa bile...

Eşiniz yiğeni babasından ayrı olduğu için ve eksiklik hissetmemesi için daha fazla üstüne düşüyor olabilir ama tabiki bu kendi evladını daha az sevdiği anlamına kesinlikle gelmez. Bildiğiniz gibi ayrıca ailenin de eşinizin sırtına yüklediği bir sorumluluk duygusu var. Oda etkendir sonuçta bi nebze de olsa.

Bence eşinizin ufacık bir çocuğa olan sevgisini kıskanmak veya kıyaslamak en büyük hatanız olur.

Diğer konunuzu da okudum bence her ne kadar bugüne kadar eşiniz size kötü davransa da sizi yine de sevmiş.

Evet size kötü davranıyormuş ama düşünün ki nikahlanıyorsunuz artık resmi olarak evlisiniz ve süpriz evlendiğiniz insanın sizi aldattığını telefonuna gelen bir mesajdan öğreniyorsunuz.

Siz eşinizin yerine geçin ve nasıl davranabileceğinizi bir düşünün bakalım.

Bence siz hakettiğinizi yaşıyorsunuz.

umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardım :olmaz:

bence sorun eşini yiğeninden kıskanmıyor...kendi öz kızına bile okadar ilgili davranmaması bunaltmış arkadaşı...bence haklı...hangi dayı babanın yerini doldurabilirki...istediği kadar ilgi sevgi göstersin....

Son düzenleme:
bi problem yok bence

siz eşinize kızmak için bahane arıyorsunuz

Minicik bir kız çocuğunu aramış konuşmuş hediye almışda ne olmuş..
Anası babası boşanmış yazık değilmi yaa
demekki kocanız sizden daha çok vicdanlı,!
Enteresann yaa ne dicimi bilemedim
bunun için bide boşanmayı düşünüyorsunuz

umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardım :olmaz:

Gözlerime inanamıyorum gerçekten.:delphin::umursamaz:
Adam ufacık bir sabi' ye ilgi gösterdi diye potansiyel sapık olarak görelim oldu olası.
Gerçi bugün için dememişsiniz ilerde olabilirmiş.
Engel olmak istemenin adı şimdide korku mu oldu.:umursamaz:

Gözlerime inanamıyorum gerçekten.:delphin::umursamaz:
Adam ufacık bir sabi' ye ilgi gösterdi diye potansiyel sapık olarak görelim oldu olası.
Gerçi bugün için dememişsiniz ilerde olabilirmiş.
Engel olmak istemenin adı şimdide korku mu oldu.:umursamaz:

taciz sayfasını okursanız olmaz diye bi şey yok en iyi tacizciler aileden çıkıyor

ne yazık ki
:umursamaz:

bu korkuyla çocuğun amca sevgisine ya da amcanın yeğen sevgisine şüpheyle bakardınız demek.
ne kötü..

sizin mantığınızla aynı şey erkek çocukları içinde geçerli ama..
o zaman çocuğu fanusa kapatın; aile dayı-amca falan nedir bilmesin.
biri arkadan arkadan yanaşır mazallah di mi..

Back
X