Eimin Yeeni...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumunuzu okudum dehşete düştüm. Bu ne yahuuu.
Her erkeği potansiyel sapık olarak mı göreceğiz. 5 parmağın beşide bir mi?
Yapmayın Allah aşkına, 2,5 yaşındaki bir yeğenle dayının bu samimiyeti için vardıığınız noktaya bakın.
Biraz olumlu bakın hayata. Bu kadar kötümser olmak sizi hasta eder benden söylemesi.
Ayrıca bir dayıyı yeğeninden kıskanmak hiç ama hiç yakışık almıyor. Bence siz kusuru 2,5 yaşındaki bir çocukta arayacağınıza bakın bakalım belki de kendinizdedir suç.
Artık burada okuduğum bir çok konuya başta şaşırıyordum ama galiba bundan sonra şaşırmayacağım.

çocukta suç arayan kim?düzgün okumadan lütfen cevap yazmayın önce konuyu anlayın

ya bırakın allah aşkına ya sizin zaten başka sorunlarınız da var çok mutlu mesutsunuzda sanki 2,5 yaşındaki kızmı bozuyo mutluluğunuzu kendinizdeki sıkıntıların sorunların ucunu küçücük bir masuma bağlamayın önce siz bi aranızı düzeltin eşinizle kendinize çocuğunuza bi bağlayın ondan sonra bakın yine devam etcekmi

arkadaşlar lütfen her erkeği aynı kefeye koymayalım haberlerde orda burda duyduklarımıza göre muamele yaparsak oooo kimsenin kimseye güveni kalmaz böyle kendini aklamaya çalışanlarda içini rahatlatmış olur

yapmayın lütfen kucucuk cocugumu kıskanıyosunuz?..
allah askına az mantıklı dusunun derım sıze sadece..
bı cocuk mutlu olsun dıye etrafındakıler dort donerken derdınız ona olan ılgı olmasın..

malesef erkeklerin geneli çocuğunun annesini sevmiyorsa,ondan olan çocuğu da sevmiyor.
geneli olarak yargılama istersen
her baba çocuğuna düşkündür baba ya sonuçta evladını sevmez olurmu hiç
ama arkadaşın kocası karısını sevmiyo diğer yazılarındanda anlaşıldığı üzre
yiğene takmış bide
o da çocuk ya babasıda yokmuş zaten dayıda baba sevgisi arıyo
yazık sabi o yavruda
kıskanmak mı gerek
kusurabakma sen adamı nişanlıylen işte herneyse aldat ondan sonra adam ilgi göstermesin senden soğusun
yiğenini sevmekde kabahat olsun pehh :delphin:

bence konuyu acan arkadas cok dolmus ve nasil acilacagini bilememis bu bir ruhsal problemdir bende bazen eften puften durumlara bozuluyorum halbuki hic birsey yok ortada bi de eger kendi kiziyla okadar ilgilenmiyorsa tabikide bunda bir yanlislik vardir bunu esinle konus ve anlatmaya calis bence

canım eşine nyetını açıkca söyle emınım anlayışlı karşılar o kadar ilgi göstermez o kız

Kardeşlerimizin çocuklarını öyle çok sevmemeliyiz zaten.
Uzaktan iki agu bugu yapsak yeter.

Bence bu konuyu açarken sinirli falandınız ve sağlıklı düşünemiyordunuz konu sahibi arkadaşım.
Eğer değilse de pes doğrusu.

Diğer konun ne bılmıyorum takip etmedım. ama adam yeğenını sever buna engel olamzsınkı... hem hıc kımse baskasını kendı evladından frazla sevemez, en fazla eşit sever. kafanda büyütme bence..

Diğer konun ne bılmıyorum takip etmedım. ama adam yeğenını sever buna engel olamzsınkı... hem hıc kımse baskasını kendı evladından frazla sevemez, en fazla eşit sever. kafanda büyütme bence..

arkadaşın diğer konusunu kocasını zamanında aldatmış şimdi de ilgisizliğinden dert yanıyor...

hatta yorum yapanlara hakaret ediyor...

eğer kendi çocuğunu ihmal edip yeğeniyle ilgileniyorsa haklısınız.ama böyle birşey yoksa ilgilenmesine bozulmayın bence

yaaa şu "bir derdim var" bölümü artık "yalandan bi derdim var" haline geldi yaaaaaa..anlamadıgım şeyy olmayan bşy hakkında konu açıp ona yorum yapınca konu sahibinin eline ne geçiyorrr...allah akıl fikir versin...

yaaa şu "bir derdim var" bölümü artık "yalandan bi derdim var" haline geldi yaaaaaa..anlamadıgım şeyy olmayan bşy hakkında konu açıp ona yorum yapınca konu sahibinin eline ne geçiyorrr...allah akıl fikir versin...

bence de...sen git aldat sonra adamla evlen..adamdan da %100 güven bekle....bi de 2,5 yaşındaki çocuktan çıakr hıncını...benim kardeşim benim çocuğum olduğunda sevmicek,ilgilenmicekte ben sesimi çıkarmıcam...yolarım valla kardeşimi....

ya canim yegenini sevebilir bunda ben bir sakinca görmüyorum acikcasi
esiniz bence sizden daha mantikli düsünüyor
belki konuyla alakasi yok ama bir baba sevgisi almayan cocuk ilerde hepsi olmasada codu
baska erkeklerde baba sevgisi aradigi icin yanlis durumlara yada hatta yanlis evlilik hayatina bile süreklenebiliyor
bence birakinda esiniz azda olsa görevini yapsin
ayrica kendi evladiyla bukadar ilgilenmiyor demisiniz sakin yegenini istemediginiz icin
size öyle gelmis olmasin
bana biraz ailesiyle pek araniz iyi gelmedi gibi geldide?

Aslında yegenini sevmesi cok normal suc falan da değil ama kızına neden bu kadar ilgi göstermiyor onu merak ettim?bi de ikide bir arayıp da çocukla konuşturmaları can sıkıcı yanında sevse neyse de şu pat diye gelen insanın işini gücünü bölen gereksiz telefonları sevmiyorum ben de...

Back
X