Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

eşimin ailesiyle arammmm :97: fena sayılmaz ... bazılarıyla ii bazılarıyla orta şkerli. :D ama onların karınağrılarına anlam veremiyorum. biz nişanlıyken eşimin ailesinden çok tepki alıyorduk. eşim önceden izmir e geldiğinde hep dayısında ananesinde falanda kalıp onların gönlünü yaparmış ama sonradan değişti birde onlarda şöyle bir durum varki hemen hemen her akşam birinde toplanıyor ama eşimle ben nişanlıyken onlara arada gdiyorduk. inanırmısınız yengesi küstü... önceki gibi değilmişde değişmişte ... halada mesafeliyiz ... bir de hakkımda yapılan bir iki dedi kodu kulağıma geldi bende yüzlerine söledim ve arama mesafeme koydum teyzesine falan :D yani gerektiği kadar iyiyiz. vıcık vıcık olmamaıza gerek yok . herhalde onlarda anlayacaklar biz evlendik ve kendi evimiz sorumluluklarımız var :D anlamayana kendi bilir. :3:

Orta şeker diyebilirim yeni gelin olarak göz önündeyim ve herşeyim dikkat çekmesi bazen canımı sıkıyor ama bunda şükür evlerimiz ayrı bana kimse laf edemiyor eşimin sayesinde tabi..
Beteri vardır her zaman ama neler var yan komsum kucuck evde hem kayınvalıde kayınpeder elti kaynı esı ve kendı yası ıkı odada dusunun ne kavgalar yapılıyo ozel dıye bısyelerı yok butun ıs gelının elıne bakıyo kac kere hamıle kalmıs dusurmus yetmiyomus gibi bide her zaman gorumce cocuklar gelır yemekı yerler gıderler her bana baktıgında ıcı gıdıyo kızın cok uzuluyorum varya keske onunda olsa bazen sınırlı anımda ona denk gelıyorum kızdıgım konu o kadar sacmakı galıba sukur etmeyı unttuk kızlar herseyden sıkayet edıyoruz :44::44:

Bu aralar hep yengem konuşuluyor, bu yengemin çocukları bildim bileli bize karşı mesafeli ve soğuk yengem ise aşırı dindar ve bu sürekli kendi ailesine daha yakın bize geldiğinde hep örtünmemizi namaz kılmamızı tembihlerdi zeki binbirtür sure bilen kocasını parmağında oynatan ,dediğim dedik kocasını susturan ve zamanında eşinin kızkardeşlerini haksızlık yapan fettan kadın alzheimer hastalığına yakalandı ,acaba bu hastalık doğuştan beri genlerinde varmıydı?

Back
X