eimle bam dertte...ne yapsam?...

esım bana hayvan gıbı muamele edıyorsa 2 cocouk asla dusunulmemelı dıye dusunuyorum canım

Allah yardımcın olsun,
Ailenden ya da onun ailesinden paylaşabileceğin, sana destek ve yardımcı olabilecek kimse yok mu?Boşanmak son çözüm diyorsan kendini ve kızını mümkün olduğunca korumaya çalış bana göre eşine el kaldıran çocuğuna da kaldırmaktan çekinmez.Niyetim asla seni üzmek değil Rabbim inşallah düzelmesini nasip eder.
İkinci çocuğa gelince bence de düzelir umuduyla yapma.

Nurlum sağol.ne yapayım çalışamıyorum da.bu arada antidepresan kullanıyorum son bir yıldır.kısaca zor durumdayım ailem uzaklarda

Son düzenleme:
boşanmayı düşünme öncelikle.kendine bir bak nerede hatam var diye eşin işten eve gelmeden önce saclarını faln boyat mini elbiseler topklu ayakblar falan giy ne bilim bakılmlısındır tabiki yanlış anlma erkekler ilgilenilmekten hoşlanyolar tatlı dille güler yüzle karşılar ve karşına al konuş cinsellik konusundada tabi. eminim bişeyler yoluna gircek kızın için bunun yapman lazım
vede ikinci çocugu şimdilik düşünme o olursa ozamn eşine fazla vakit ayıramzsın birazda herşey bayanın elinde aslında.
eger bir gelişme görmmüyorsan bu yaptıklarından sonra ozamn düşünebilrisin

Sevgili shinox siz sakın hatayı kendinizde arama gibi bir yanlışa düşmeyin.Şiddetin hiçbir geçerli mazereti olmaz olamaz.Size ben boşanın demem bana düşmez ama geleceğinizle ilgili eşiniz olmadan kuracağınız bir plan yapın ve kendinizi buna her anlamda hazırlamaya çalışın.İnşallah eşiniz düzelirde yola gelir ama düzelme olmaz sa bir ömrü böyle geçirmek istemiyorsanız şimdiden bahsettiniz kurslar için harete geçin.Zaman ne gösterir bilinmez.İnşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eder.

çocuk konusunda bence acele etmeyin. çnkü sanarız ki ikinci çocuk evliliği kurtarır yakınlaştırır ama bence yanlış. siz öncelikle evliliğini oturtun kararlarınızdan emin olun. Allah korusun ayrılmak istediğinde 2 çocuk çok daha çaresiz bırakacaktır seni.

İkinci çocuk evliliği nasıl kurtarsın ki?En fazla anne ve babanın ilgisini dağıtır bir süre.Sonra çocuklar evden teker teker gidince yine aynı adamla kalırsın baş başa.
Çocuk,çiftler arasında sevgi bağı varsa anlamlıdır.Arada sevgi yoksa da hiçbir evliliğin kurtarıcısı olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…