• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimle Perembe gecesinden beri limoniyiz

Yok huyu bu...
Bişeye küstümü uzatır da uzatır... Tartışmaz ama küser gıcık bir durum yani...
Bağır çağır tartışalım kavga edelim ve bitsin dimi.. Yok benimki bitirmez...
Bıraktım bende konuşmuyorum.. Ne yaparsa yapsın...
Eninde sonunda konuşacak... Uğraşamam onun kaprisleriyle...
Ona kalsa ben kaprisliyim dominantım onu ezmeye çalışıyorum o alttan aldıkça ben üste çıkıyorum falan....
Off ben önceden de böyleydim, 4 sene flört ettik evlenmeseydi madem... Çııkarken güçlü kadın severim kendi ayakları üstünde duran karakter sahibi kendi doğruları olan kadın isterim bilmem ne diyodu, evlenince de yok çok dominantsın, yok hep senin ddediğin olsun istiyosun oldu...
Hiç uğraşmıycam, bakalım ne kadar daha uzatacak....

erkek mileti iste islerine geldimi guclu kadin severler pasif kadindan nefret ederler , islerine geldimi emrimden cikmasin, ben ne dersem he desin, benden habersiz birsey yapamasin:kızgın: bu ne pehriz bu ne lahana tursusu sinir oluyorum boyle durumlara:kızgın:

zaten anladigim kadariyla bir hafta bir yere gidecekmis birak gitsin gelsin bakalim ordan seni aramalari nasil olacak gene formalite icabi arar soguk davranirsa bu bir hafta icinde seni ozlemezse sen bu olayin altinda bi bit yenigi ara canim bu kusmelerinin caresine bak hic hos bir davranis degil bir erkege en yakismayan sey kusmek bence, one oyle cocuk gibi :kızgın: ne yapacakmisin ben etdim sen etme ne olur benle barismi diyeceksin allah allah ya,,
bu kusme huyunu ona bir sekilde unutdurman lazim ama nasil bilemiyorum ...
gelismeleri yaz lutfen

Yok huyu bu...
Bişeye küstümü uzatır da uzatır... Tartışmaz ama küser gıcık bir durum yani...
Bağır çağır tartışalım kavga edelim ve bitsin dimi.. Yok benimki bitirmez...
Bıraktım bende konuşmuyorum.. Ne yaparsa yapsın...
Eninde sonunda konuşacak... Uğraşamam onun kaprisleriyle...
Ona kalsa ben kaprisliyim dominantım onu ezmeye çalışıyorum o alttan aldıkça ben üste çıkıyorum falan....
Off ben önceden de böyleydim, 4 sene flört ettik evlenmeseydi madem... Çııkarken güçlü kadın severim kendi ayakları üstünde duran karakter sahibi kendi doğruları olan kadın isterim bilmem ne diyodu, evlenince de yok çok dominantsın, yok hep senin ddediğin olsun istiyosun oldu...
Hiç uğraşmıycam, bakalım ne kadar daha uzatacak....

cnm yazdıklarını okuyunca babam aklıma geldi.. annemle gereksiz olaylardan kavga etseler bile o da günlerce uzatırdı olayı.. aynı tepkileri verdiine göre sanırım eşin de aynı şekilde barışabilir..
öle bi durumda annem babamın hiç üstüne gitmezdi, herşey gayet normal gibi davranır o konuyu hiç açmazdı, babam da kendi kendine barışırdı kaydirigubbakcemile3
sen de hiç konuyu açma, üsteleme, hiçbişi olmamış gibi davran bence bıkıp barışıcak çünkü bana göre sen üsteledikçe o trip atmaya devam edicek die düşünüorumyerimseniben

Valla daha önce de demiştim yine diyorum. O sana küstüyse sen de ona küs. Aranız düzelsin diye uğraşma. Küsmek öyle olmaz böyle olur diye göster:) Ciddiyim ama. Böylece bu küsme huyundan da vazgeçer belki.

Kızlar stratejimi değiştirdim.. Sanki aramızda hiçbişey olmamış gibi konuştum telefonda...
Naber canım napıyosun falan dedim.. Bu soğuk gene...
Bişey anlatmam gerekiyordu çok mutlu neşeli bi şekilde anlattı.. Bi affalladı.... Ama biraz normal konuşmaya başladı...
Bakalım akşam ne yapıcak..
Gene hiç bişey olmamış gibi davranıcam...

ohoooo, oda bişeymi, tam sayamadım ama sanırım 17 gündür konuşmuyorum onunlaşakkıdı

kızlar stratejimi değiştirdim.. Sanki aramızda hiçbişey olmamış gibi konuştum telefonda...
Naber canım napıyosun falan dedim.. Bu soğuk gene...
Bişey anlatmam gerekiyordu çok mutlu neşeli bi şekilde anlattı.. Bi affalladı.... Ama biraz normal konuşmaya başladı...
Bakalım akşam ne yapıcak..
Gene hiç bişey olmamış gibi davranıcam...

seninki sanırım çok fazla gurur yapmış kendince
af dilemeni bekliyor gibi
belki aklını başına toplamıştır

Sizde roller baya değişmiş yaa kafam karıştı valla normalde erkek kırar kadın sebepsiz küser ama burda eşin aynı durumda inşallah düzelir tez vakitte...

ohoooo, oda bişeymi, tam sayamadım ama sanırım 17 gündür konuşmuyorum onunlaşakkıdı

yaa nasıl duruyosun :uhm:
ben akşam kızıyorum kavga falan
yatağa yatınca konuşuyorum konuşuyorum
olayı çözmek için
barışıp yatmak için
haklıysa barışmadan yatmam:jeyyar:
küs uyursak da sabah eşim hiçbirşey olmamış gibi hareket ediyo -tabi haksızsa-
sonra da güniçinde rahat rahat arar ben soğuk konuşurum
1-2 derken ben unutuyorum küstüğümüzü :kedi:
zaten hiç dayanamıyorum küs duramıyorum
en fazla 3 gün sürdü küslüğümüz
o da yine konuşuyoduk ama soğuk olarak

aslında ashemez taktiğin doğru
hiçbirşey yokmuış gibi devam edersen çözümlenebilir

bence gerçekten seviyorsan bu olayı düşünüp durma tamam haklı olabilirsin bu konuda ama yola gidecekmiş daha çok senin içine sıkıntı olmuş büyüklük sende kalsın özür dilemekle hiç birşey olmaz mutlu olmaya bak ya sarhoş kafaya ailesinin yanında havalanıp seni döven biri olsaydı....

öğrendiğim birşey varsa sarhoş bir adama kesinlikle laf anlatmaya çalışmayın hesabı ayıldığı zaman kapatın.

Hiçbir gelişme yok kızlar...
Hiçbişey olmamış gibi hoşgeldin canım dedim, hoşbulduuk dedi.. Yemek hazırladım yedik, eline sağlık dedi kalktı salona gitti.. Ben mutfağı toparladım...
Oturduk tv izledik.. Bira ara dondurma istermisin dedim, olabilir dedi. Kalktım koydum getirdim.. Ne bi teşekkür ederim ne bişey... Bende bittikten sonra kaseyi alırken bişey değil aşkım dedim...
Teşekkür ederim dedi...
KOnuşmadan oturduk tv izledik.. 11 gibi uykum geldi ben yatıyorum iyi geceler dedim, iyi geceler dedi
o kadar...
Haa yemekte dedim ona... Ne zaman barışmayı düşünüyorsun diye sordum, bilmiyorum dedi...Ben seni itmedimdedim... ıttin dedi, bende dedim sadece sana gir elini yüzünü yıka dedim dedim.. ışte o sırada beni ittin diyor.. Bende dedim ben seni itmedim, ama öyle algılamana sebep olacak bir hareketim olduysa da özür dilerim, ama itme amaçlı hiçbişey yapmadım dedim....
Hiç bişey demedi...

Sonunda onun kazanmasına izin verdin. Artık sana bol bol naz yapıp küsebilir. Ne de olsa sen hep ne zaman barışıcaz aşkım diye peşinden koşuyosun.

Hiçbir gelişme yok kızlar...
Hiçbişey olmamış gibi hoşgeldin canım dedim, hoşbulduuk dedi.. Yemek hazırladım yedik, eline sağlık dedi kalktı salona gitti.. Ben mutfağı toparladım...
Oturduk tv izledik.. Bira ara dondurma istermisin dedim, olabilir dedi. Kalktım koydum getirdim.. Ne bi teşekkür ederim ne bişey... Bende bittikten sonra kaseyi alırken bişey değil aşkım dedim...
Teşekkür ederim dedi...
KOnuşmadan oturduk tv izledik.. 11 gibi uykum geldi ben yatıyorum iyi geceler dedim, iyi geceler dedi
o kadar...
Haa yemekte dedim ona... Ne zaman barışmayı düşünüyorsun diye sordum, bilmiyorum dedi...Ben seni itmedimdedim... İttin dedi, bende dedim sadece sana gir elini yüzünü yıka dedim dedim.. İşte o sırada beni ittin diyor.. Bende dedim ben seni itmedim, ama öyle algılamana sebep olacak bir hareketim olduysa da özür dilerim, ama itme amaçlı hiçbişey yapmadım dedim....
Hiç bişey demedi...

cnm okurken üzülüyorum wala 1 haftayı da geçti mirmirmirmir
amma keçi inadıymış yaaa
bence sende üstüne düşme hem yrn seyehate çıkcaktı sanırım
gitsinde bakalım nolcak
kızmaya başladım ama ya :kızgın:

valla bütün yorumları okudum okurkende bir o kadar kızdım:kızgın:
ne bu ya çocuk gibi uzattıkça uzatıyo fisfisfis
sizede allah kolaylık versin eğer bu olayı böle özürlerinizle kapatırsanız daha çok özür dilersiniz :bbo:demem olayı uzatın demek değil sakın ha yanlış anlamayın ama onun inadını bi şekilde kırmalıydınız yoksa hep siz özür dileyen yalvar yakar olan olursunuz :umursamaz:
bide bu küs mevzusu bu kadar uzun sürünce bizim memlekette bi karı koca yıllar önce bir şey yüzünden tartışmışlar ve tam 20 yıldır aynı ev içinde bir birleriyla konuşmuyolar öle tiplerde var yani bana onları hatırlattıCADIARZU
sizin eşinizde o adar inatçı yani konuşmasanda inat yapar konuşmaz gibi geldi bana allah kolaylık versinyerimseniben

çok şaşırdım ortada bana göre kızılacak küsülecek bir durum yok ama eşiniz biraz hassas davranmış. bence sizde artık o olaydan bahsetmeyin normal hayatınıza devam edin. çünkü konu irdelendikçe daha derinlere inip dallanıp budaklanıyor. bu sefer iyice çıkmaza giriyor. eşinizde bir süre sonra sıkılıp sizinle konuşmaya başlayacaktır.

Back
X