Eimle tarttm

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
KIzlar moralim cok bozuk, basit bir baslik oldu esiyle kim tartismaz diyeceksiniz
ama biz bunu bu aralar surekli yapmaya basladik ve benim sabrim tukeniyor.

ben dunku olayi hemne anlatmak istiyorum, yani bende hataysa hatalisin diyin
ben dusunuyorum bulamiyorum , hic te kin tutamiyorum belki bu yuzden bunlar
geliyor basima

dun ben esimi aradim dedimki ben bugun adet oldum oruclu degilim aksam gelince
markete gitmemiz lazim, eger musait olursan gidelim dedim. oruclu olmadigimi belirtiyorum ki
gelir gelir benim uykum var yatacam hemen deyip yatmasin iftar da yok nasil olsa
erken gider geliriz dedim. neyse geldi bu herzamanki gibi benim cok uykum var
ben yatacagim dedi
neyse dedim sesimi cikartmadim kalkinca gideriz dedim
sonra kalkti yemek fasli falan.saat 9 civariydi. (bu arada belirtmeliyim biz is icin koredeyiz
bir is arkadasi daha var bize yakin oturuyor ve su an isler yogun olmadigi icin
sirket sadece 1 araba tahsis etti ikisine ortak kullaniyorlar araba her zaman bizde olmuyor
ve bende bu yuzden gunduzden arayip gitmek istedigimi soyledim neyse)

esim dediki arkadasim changwon a gidecek bankadan para cekmesi lazimmis
benimde hic gidesim yok neyse ariyimda gelmiyecegimizi soyleyeyim dedi benimde iste
tam o anda sartelim atti. nasil yani dedim ? ben bugun seni niye araddim sen dedim
suan bana saygisizlik yapiyorsun ben seni arayip soyluyorum, sense kafana gore olcmusun
bicmissin uyguluyorsun dedim, basladik tartismaya. gerekceside cok acilmiymis,
gidecek havamiz yokmus yani benim yokmus nasil beklemem gerkiyor seni dedim
hazir nazir mi? eve her gelisinde yorgunum yatacam diyip yatyorsun dedim. gece calisiyormus o gunduzler torbayamigirdi gunduz calis gece uyu dedim.
ay neyse sinirim bozuldu yine anlatirken. ben yine sakinlesmeye calisiyorum.
dediki arayip ne diyim cocuga, dedim sen kararini vermissin zatne bana niye soruyorsun
sonra dedim bak tavirla soyemiyorum dedim istemiyorsan gitmeyelim ben senin
yaptigin harekete sinir oldum dedim, neyse ya dedi basimi yersin yine gidelim biz
ya kullandigi laflara bakin yani ben dirdirci birimiyim.

neyse gittik markete biraz keyfimiz yerine geldi , eve geldi surat dusuk yani ben bunu sevmiyorum tartismisiz bitmis niye uzatiyorsun ve benim sinirlerimi ziplatiyorsun
hersey benim yuzumden oluyormus ben keyfimizi kaciriyormusum
Yani dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum. yani hep ben alttan alan oldum
bu son zamanlarda dedimki bundan sonra bana surat yaparsan bende uzatirim
sabahta yinebu uzatmanin yuzunden tartistik biraz ise gitti
yani ben nasil davranacagimi sasirdim
adami bir turlu memnun edemiyorum
hep diyorum nerde hata yapiyorum, belki siz bana gosterirsiniz hatami
bide beyefendi her yemege bir bahane bulur hep tuzsuz hep tuzsuz der dun borek yaptim
kahvaltida yesin diye dedim hep tuzsuz diyor bari tuzu fazla katayim
oda cok tuzlu olmus elimin ayarini kacirtti bana ya. onuda tuzlu diye yemedi
o kadar ugrastim profiterol yaptim onune koydum ilk dedigi laf ben bu tatliyi pek sevmiyorum
oldu, sanki pastaneden siparis veriyor neyse destan oldu ins sklmadan okuyabilirsiniz kizlar

suanda nasil davranacagimi bilemiyoru ona karsi kafam cok karisik gercekten
yani cok sinir olmaya basladim bu son gunlerde boyle tartismalari cok yasar olduk.
baze ayrilsak nasil lur diyorum. Oyle arkamda saglam bir ailemde yok, 8 aylik bir kizimda
var. bilmiyorum ya kizlr Allah ev huzursuzlugu kimseye vermesin, aklima geldikce
gicik oluyorum adama ya keske de evlenmeseydim .

ben buna verecek bir cevap bulamadım düşündüm normal bir evli adam evine gelince hergün uyumaz esinle cocugunla vakit gecirmek ister ya da mesela biz markete gitmeyi cok severiz bizim için eglencedir ama sunuda belirtmeliyim benim babamda sevmezdi belki kişilikle alakalı
kızınla dialogları nasıl ilgisiz mi ona karsıda? yada haftasonları durumlar nedir ?

kizini seviyor ama oyle cokta ilgili degil,
hani bazi babalar vardir ya ustune titrer falan bu onlardan degil sadece kucagina
alir cok ender sever 2-3 dk o kdar , al iki dakika ilgilen bende su isi yapicam diyecegim
diye akli cikiyor adamin
asla bakiminda yardim etmez ben tek bakiyorum kizima.
haftasonlarida hep genlede bahanesi var hava sicak ben yrgunum filan filan
hep yorgun hep yorgun bunaldim artik onun bu yorgunlugundan, ben de tum gun evdeyim
arada disari cikiyorum ama sitenin yaninda bir park var oraya goturuyorum kizimi
hava alsin diye, son zamnalarda isten gelince hemen yatiyor ya sizde hep evdesiniz
cikalim disari diyen olmaz bende cekinerek soyluyorum cok ters konusuyor cunku
bende dayanamicam artik bir terslicem gorucek gununu
flort ederken birakacaktim bir ara aptalmisim birakmamisim o zaman telefonda bin turlu
dil dokuyordu simdi de dirdirci diyor bana nasil laf o ya zoruma gitti

canım yaaa bunlar valla çok basit şeylerr
Sn dolmuşsun ne zamandır biraz sakinleş biraz zaman ayır kendine
Hemen ayrılığı düşünme öyle

Alında benim en kızdığım şey planlar yapıyorsa bana sormadan değişmesi ya da bana sormadan karar alıp plan yapılmasıdır bu konuda haklısın ama çok büyütme derim ben kendini üzüme yani

yesimcim canim yaaaa..uzme tatli canini..valla seni cok iyi anliyorum..aylardir bebek ev ztaen yeni dogumdan cikmisiz onun etkisi ve ustune gurbet...hersey insanin ustune ustune gelir bu durumda esin faktoru olmasa bile...senin bi de o gelmis ama inan diger etkenler olmasa esine bu kadar kizmassin...ama dedigim gibi zaten barut gibiyiz o yuzden herseye kiriliyoruz hos seninki de fazla damara basmis ama naparsin cekeceksin..bi gun anlar hatasini er gec...ama tabi zor dieceksin de bu da senin imtihanin...Allah baska sikinti vermesin....konusa konusa hallolur...valla ben de bazen tartisiyorum hos cogunda ben haksizim ama dedigim gibi tum gun aksama kadar zaten doluyorum en ufak biseyi kaldiramaz olyorum...neyse Allah asliya dert vermesin sana dert vermesin...bu uzuntuler de tez zamanda gecsin insallah...sen cok sikilirsan at bana mesaj seker...cevaplarim..zaten sen de ben de uzaklardayiz yurdmuzdan dertlesiriz...
asliyi da cok op benim icin...orda gunduzdur burda gece....opersin artik..ben de benim yaramaz hasatimi cikardi uyanmadan yatayim....

yat canim yatta uykusunu al uykusuzluk nedir bende biliyorum arti
gercekten cook dolmusum simdi bir yazi olkudum oda son damla oldu galiba deli gibi
agliyorum simdi ziril ziril, hayatimda bircok sey biranda degisti bide hala hormonlardan
sanirm cok duygusallasiyorum arada, suan oldugu gibi.

bende ona kizdim aslinda deryacim niye bana haber vermeden kafasina gore hareket ediyor
diye, ama simdi biraz daha iyiyim aglamak rahatlatiyor insani
valla su kizi emzirmesem bir sigara yakardim
olmadi bir aci kahve yapiyimda kendime geleyim sagolun kizlar.

Canim benim...Bence sen su an gurbette oldugun icinde dolmussun.Belki farkinda degilsin ama inan oyle.
Ailen uzakta,arkadaslarin,sevdiklerin hersey..Anliyorum seni....
Bu zamanlarda insan daha bir kirilgan oluyor.Ben bu yaz gidip geldim Turkiye ye
inan bana tahammulum artti.Daha az sinirleniyorum bazi seylere.
Ne guzel bir de kizin var,onunla iyi vakit gecirmeye calis.Son olarak da esine rahatsizliklarini dile getirdigin zaman,mumkun oldukca sakin zamanlarinizi secmeye calis.
Tartisirken degil de,baska bir zaman sohbet esnasinda anlat.Dur bende bir kahve alayim da karsilikli icelim
Allah huzurunuzu arttirsin insallah...

ic arkadasim afiyet olsun
sagolasin icim acildi valla
elimi yuzumu yikadim kahvemi iciyom

Allah cumle evlere huzur versin, ben bayadir dolmusum demekki

( çok dolmuşsun gerçekten. Yazından anlaşılıyor (ilk mesajın) nasıl da bunaldığın. Gerçi bu sadece patlama da değil. Eşin gerçekten çok duyarsız davranmış. Yani bu kadar daralmış olmasan da eşinin yaptıkları doğrusu insanı bir süre sonra doldururdu. biz kadınlar konuşmayı seviyoruz. sorunları konuşarak halletmeye çalışıyoruz. Bu eve alınacak ufacık birşey de olsa, gelecekle ilgili çok önemli bir karar da olsa konuşuruyoruz. Erkekler ise bir süre sonra bunu artık dırdır olarak algılıyor. Galiba onlarla onların anlayacağı dilden konuşmak. Yani to the point dediklerinden.. Sadece o konuyla ilgili madde, madde, giriş gelişme sonuç şeklinde konuşmalıyız.Kısa ve net cümleler. Geçmiş konuları açmadan, deşmeden. Maalesef işte iletişim yöntemlerimiz erkeklerle farklı. Onlar 3 cümlede tüm konuyu bitirmek istiyorlar. bizse her yönüyle konuşmak istiyoruz.
Senin durumun ise cidden zor. Konuşacak başka kimse yoksa, evde yardımcı olacak, bebeği 2 saat de olsa bırakıp kendi başına kalacak kimsen yoksa iyice en yakınındakine sardırıyor insan.
Eşinin sürekli uykuyu bahane etmesi de aklıma konuşmaktan kaçmak istemesin getirdi aklıma. Böyle savunuyor kendini. Doğrusu bu aşamada eşinin seni anlaması çok zor. Her dediğin ne kadar mantıklı ve gerekli de olsa kulağına dırdır olarak gidecektir. Kendini hep birşeyler talep edilen biri olarak görüyor belki de ve bunlardan kaçmak için olabildiğince kendini çekiyor gibi.
Bu bir süreç. ınan geçecek. Kiminde baby blue biraz daha uzun sürüyor, kimi bir aya kalmadan eskisi gibi oluyor. ıkiniz biraz birbirinizden uzaklaşabilseniz ve biraz nefes alabilseniz eminim çok iyi gelirdi ilişkinize ama tabi bu mümkün mü bilemiyorum..

canim gercekten cok dolmussun.icine atma ata ata boyle patlamalar yasarsin bu kizinada ister istemez yansir. sakin ol.

her ailede tartismalar oluyor ufak tefek seyler.yuvanda mutlu olmaya bak eger esin agir bir isde calisiyorsa yoruluyordur.fazla ustune gelmemeye calis zamanla duzelir anladigim kadariyla ikinizde zor gunler yasiyorsunuz.gurbette olmak kolay degil.

spacegirl gercekten ne guzel anlatmissin aynen senin dedigin gibi oluyor
her soyledigimi dirdir olarak goruyor beni genelde tam olarak dinlemiyor
uykuyuda bahane ediyor olabilir ?
ve kendinden surekli birseyler talep ediliyro demissin ya oda dogru
diyorki benden hep birsey istiyorsun? bende dedim yoldan adam ceviriyim ondan mi istiyim?
kimden isteyebilirim ki baska?
bide burda ona daha fazla bagimli kaldim yani ist olsam ben gun icinde cikip ihtiyacim neyse
marketimdem manavimdan aliyordum ama burda oyle degil.
bizim evimiz biraz merkeze uzak arabayla gidiliyor benim tek gitmem mumkun degil biraz
da ondan oluyor bunlar

ins gecici bir surectir, biter biran once
suan ayri kalmayiz yani benim turkiyeye donmem lazim.gecen yil erken dondum o zamnda
kotu olmustu belki kizin asisi var ocakta ozaman donecegim

canim ben yavruum dün okudum yazdiklarini ben de yut disindayim bu ülke insani böyle asabi yapiyo canim biliyosun burda calisanlar eksri gece calisiyolar ve sabah eve geliyolar cok uykusuz oluyolar benim esimde sabaha kadar calisiyo ve gündüz uyuyo ama bana herzaman vakit ayiriyor benim esimlede bizim tartismamiz alis veristen cikar o fazla sevmez eee ne yapicaksin o beni ben onu idare ediyoruz ama bu sinir asabilik gurbetten oluyo canim bilmiyorum ailenden kimse varmi orda benim kimsem yok esimin ailesi var bende bugün cok doluyum ben en cok anne olamamak canimi cok sikiyo bölümüne yaziyorum dün yazmissin bend sana orda biseyler yazdim canim ne güzel bebegin de var sen biraz idare et oda seni idare etsin bu evlilik böyle egwer altatma vs gibi biseyler yoksa esinde böyle seyler evin tadi tuzu herseye güzel bak neler var hayatta bana kizmayinda ev hali bizdede cok olur sacmasapan tartismalar is ilerlemesin herseye iy bak bence bak beni okumusundur bn nelerle ugrasiyorum allah baska dert sorun vermesin

kzlar cok sagolun yorumlariniz icin , vakit ayirip okuyup cevap yazdiginiz icin
hepinize tek tek tesekkur ederim.
ins duzelir birbirimize daha anlayisli olabiliriz

yavrum zaten senin yazi beni mahvetti bugun, bardagi tasiran son damla oldu
Allah sanada en kisa zamanda ikiz verir insallah canim.
sagol yorumun icin.

çok üzücü yaa...
siz hem bebeğe bakın hem ona yemekler yapın memnun olsun diye, o da bu tuzlu bu tuzsuz onu sevmem diye eleştirsin... Çok kırılırdım ben olsam
inşallah düzelir durumunuz, Allah yardımcınız olsun.

evet arkadasim o kadar emek ediyoruz insan memnuniyet ifadesi gormek istiyor
yani kendimi ovmek degil niyetim ama guzelde yapiyorum yani benim yemeklerimi yiyenler
hep oyle der
esimin memeleketine gititm bir acma yaptim , herkes tarif istedi ve benim gibide tutturamamislar
yani kendimi begenmiyorum ama yaptiklarim genelede cok begenilir yenilir
ama esim coook yemek seciyor coook elestiriyor bide ozellikle burda bunu yapmasi
zoruma gitti
KOrede hersey yok ben kisitli imkanlarla ona guzel seyler sunmaya calisiyorum o elestiri
yapip beni sinir ediyor
ha keza su yemek yarismasi var ya ona katilsa yarismacilarin
hepsi bir olup `senin derdin ne?` diye doverler bunu bence, yarisma bitince tabi :))

aslimi-beklerken canim senin o dünya tatlisi bebisin varya ben onu yeyimm yaaaa suna bak ne tatli masallah mutlu ol sakin ol hersey düzelirr erkekler böyle memnuniyetsizler neyde memnunlarki herseye bisey bulurlar ne yapalim seviyorum iste oda olmasa catlarim evlilikte birbirimizi anlamaliyiz idare etmeliyiz hemen herseye sinirlenir kapiyi cekip gidersek bu dünyada evli cift kalmaz neler var neler birde onlai dinlesen allah ana baba kapisina geri götürmesin yarebbim kefinimizle cikmayi nasip etsin allah hayat cok kötü kizlar gözümüzün önüne bakalim kimseden fayda yok gene sicacik evimiz yemegimiz helalinden ekmegimiz olur evde öyle seyler onlar tadi tuzu canlarim

canim bu yasadiklarin hic yabanci gelmedi aynisi benim basimdada var hayati zindan ediyor cocuk cok istiyordum ondan bile gectim yai buaralar fazla kavga etmeye basladik yemek konusunda ayisiini bana yapiyor ben tuzlu sevmiyorum o tuzsuz sevmiyo ben neyapsam yaranamiyorum seni cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…