Eimle tarttm

canım benim seni anlıyorum ama anlattıkların normal her evde günlük yaşanacak sıkıntılar..sen yurtdışında yaşamanın vermiş olduğu sıkıntıları çocuğun doğumuyla beraber hayatının girdiği rutinden bunalmışsın biraz..eşinde kabahat yok mu var tabi ki ama emin ol bunları türkiyede yaşasaydın dert etmeyip gülüp geçecektin..sen orada bir kaç arkadaşla tanışıp biraz onlarla görüşüp dışarı çık gez dolaş sıkıntını at bence..biraz sosyal hayat sana iyi gelecektir..nasıl biryer bilmiyorum ama bi gün alışveriş merkezine git , bir gün merkezi bir semti gez ,birgün bir kafeye git kahve iç falan..yani ev çocuk eş modundan çık kendine zaman ayır.bu seni rahatlatacaktır..eminim eşinde senin sosyal yaşamına ayak uydurmak için sana katılmaya başlayacak beraberde dışarda vakit geçirmeyi alışkanlık haline getirecektir..takma kafana bu kadar..güzel günler dileğiyle...

anladığım kadarıyla karakteri öyle.huylu huyundan vazgeçmez.değiştiremezsin ki,böyle kabulleneceksin.
ama senin için çok üzücü bir durum.

yeşimcim cnm yeni gördüm burayı, ya aslnda ben sadece bi tek şeye takıldım eve gelir gelmez uyuması uykuya kaçması..turkmaxte bi kadın varya selin karacehennem hep söyler çiftler arasında eğer bişeyler bittiyse uykuya yönelim olurmuş duygularından emin olamayan taraf uyuyarak sorunlardan kaçabilirmiş başka yorum yapamıycam çünkü hepimiz tartışıoruz ama bu uyku olayı extrem bi durum belki evlilik danışmanına gidebilirsiniz

valla ben pek normal bulmadım eşinin davranışlarını. sürekli eleştirmeler kaçmalar falan. değer vermediğini gösteriyor bence. çok haklısın bu konuda. ama naparsın memlekete dönene kadar idare etmeye çalış sonra duruma göre bakarsın... kocan için de kolay değildir tabi.

kuzenim psikoloji okuyodu aklıma geldin ona sordum bu durumu, ilişkiniz sallantıdaymış cnm ya hemen bi uzmana gidin yoksa iyice çıkmaza girilebilirmiş, bebek olması arada daha da iletişimi koparabilirmiş..

yeşimcim ayşegül haklı bencede cnm
arada kopukluk olduğu bariz ortada bi danışmandan yardım almanız en sağlıklısı olur ikiniz icinde tabi eşin kabul eder mi bilmem ama
buna benzer bi olay vardı arkadaşım ile eşi arasında sorunlar giderilmedikçe çıkmaza girdiler kopukluk büyüdükçe büyüdü ve ayrıldılar (allah göstermesin) yardım almak en sağllıksı bencede herşey düzelir inşallah cnm

Back
X