Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülsüme katiliyorum.. Bende birdefa esimsiz tatile gittim kaynanamlarin yanina ama esim olmadan o tatil hic zevk vermedi.. Tatlin bitmesini 4 gözle beklemistim.. a.s
mrb esim bütün gün calısıyor aksam 8 den önce eve gelmiyor bizde bütün gün kızımla evde sıkılıyoruz bende yaz tatilindeyim öğretmen oldugum için.Gecen ay ailemin yanındaydık esimde iznini kulandı evde sıkılmayın sizi annemin yazlıgına bırakım diyor bende kararsızım acaba rahat edebilirmiyim diye siz olsanız ne yapardınız anneside aradı illa gelin kalın diyor ama görümcemde orda ve onunla pek anlasamıyorum bilemiyorum kararsız kaldım siz olsanız gidermiydiniz
merhaba arkadaşım..sanırım aynı durumdayız. bende öğretmenim 1 yıllık evliyim.kayınvalidem ısrarla yazlığa gidip onlarla kalmamı istiyor.eşimim bu yıl izni yok sadece hafta sonları.geçen hafta sonu birlikte gittik yazlığa.2 gün kaldık döndük.öğretmen olduğumuz için 1 hafta sonra tatile giriyoruz.bende gidip gitmeme konusunda kararsızım iyi anlaşıyoruz.ama kırıldığım ve haklı olduğum bi kaç konu var.Yeni evliyiz bide eşimi bırakmak istemiyorum sırf onlar istiyor die.Sanırım arada eşimle hafta sonu gidicem sadece.