Einiz olmadan, kaynvalidenizin yazlna tatile gider misiniz?

yorumlarınız için cok tesekkür ederim ancak söyle bir durumum var onuda belirteyim.benim bel fıtığı sonrunum var doktorum bol bol yüzmen gerekir dedi su an yüzme imkanım sadece orada var kayınvalidemde gel sen burda bol yüz biz kızına bakarız dediler (kızım henüz 1,5 yaşında) bu durumda ne yapardınız.

madem ki sağlık problemin için de bol bol yüzmen gerekliymiş ve kızına da babaannesi severek ve itinayla bakacaktır ..bu durumda ben yerinde olsam giderdim.. birlikte kalınsa da aradaki mesafeyi korumaya devam ettikten sonra, bir problem çıkacağını sanmıyorum..

yorumlarınız için cok tesekkür ederim ancak söyle bir durumum var onuda belirteyim.benim bel fıtığı sonrunum var doktorum bol bol yüzmen gerekir dedi su an yüzme imkanım sadece orada var kayınvalidemde gel sen burda bol yüz biz kızına bakarız dediler (kızım henüz 1,5 yaşında) bu durumda ne yapardınız.

Ben olsam otellerin havuzuna giderdim kızımla gündüzleri..:emir_bebek:
Yine de yazlığa gitmezdim..
Sıkılırım ben öyle büyüklerin yanında...:delphin:

ben gidebilirim
sonucta sizi cagırmıslar gitmessenız arada tatsızlık çıkabılır(yani kırılmalar sitemler )..eşiniz razı..
en azından bir sefer denersınız olumlu sonuc olursa hep gidersınız yok rahat edemedıysenız bidaha esınızsız gıtmezsınız.. a.s.

ben kalmam kalamam.. :umursamaz: bu kayınvalıdemın kayınpederımın veya gorumcemın bana karsı ıyı olmaması degıl.. :delphin: sadece esım olmadan rahat edemem.. :gitme: kendı aılemın yanında bıle cok huzursuz hıssetıyorum :çok üzgünüm: rahat olamıyorum .. :sinifsinif: huzursuz olurrum ve hıssetırırım bunu da onlara kas yapayım derken goz cıkarırım.. :lepi: oyuzden hıc gerek yok..​
:kahve:

ben eşim yokken oturmaya bile gitmiyorum
tatilede gitmem
aramız çok kötü değil ama benimkine belli olmaz
söylediklerimi yanlış anlıyor oğluna kafasına göre konuşuyor
bende ne olur ne olmaz diye yanlız kalmıyorum

Len Jale....eninde sonunda bir oglan dogurup seni alip...bütün gün elekci kari gibi yanimda gezdirmezsem benede piskopat gülsüm demesinler....:jeyyar:

Allahımmm
Sen doğurana kadar tez elden evleniyim ben...
Hem sen gül gibim oğluna ne edecen ben gibim koca kadını..:roflol:

Boşver ya ne işin var yazlıkta kaynananlarla falan.
Akşam 8 e kadar takıl bebeğinle.film izle kitap oku
bebeğine birşeyler öğret ama gitme bence.

ben 1 hafta kaldım çokta rahat ettim hem tatilimi yaptım hem de ben bebğimi yedirip içirip uyutamazken babaannesi sağolsun hep ilgilendi, birlikte gezdik gördük, tadını çıkardık ohhhh iyi ki gitmişim, tabii eşimle olsa daha güzel olurdu ama eşim tatil yapmıyor diye ben de mi evde kalıcam yaz boyu, zaten ramazan da geliyor, idare etmeye çalışıp güzel kısa bir tatil olabilir bence, tabii kayınvalideyede bağlı tabii bu..
haftayada kendi annemin yanına gidicem ,dinlenicem inş. .ocuk peşinde koşuyor olsamda tatil tatildir benim için. hem eşimlede özleriz biribirimizi fena mı!

Gitmem ne işim olur elim artık yemekten bulaşıktan çıkmaz karı koca ikisi yemekle bozmuşlar yok ben almayayım zaten rahat edemem

vallahi ben koşa koşa giderim ben kaynanamla Allah bozmasın çok iyiyimdir o yüzdende giderim bide görümcemde ortdaysa deymeyin keyfime çok ama çokta eğlenirim orda
çünkü ben kaynanamı veden görümcemi çok severim onlarda beni
ama bu gitme olayı göreceli birşey ben severim başkası sevmez yani

bende bu yaz dönüşümlü biraz kendi annemlerin yazlıgında birazda kayınvalidemlerinkinde kaldım,biz mesafeli oldugumuz için rahattım....bana sorun teşkil etmedi...

Ben kaldim....ama bir daha asla...

Kayinvalidem cok iyi bir kadin olmasina ragmen, kesinlikle bir sorunmuz olmamasina ragmen bir daha kalmam....:delphin:

Nedenmi?

Insanin esi yaninda yok iken bir kanadi kirik gibi hissediyor kendini...kendi ailenin yaninda kalmak cok farkli canim...ama esinin ailesinin yaninda yanlizken bir garip oluyor insan....bilmiyorum ama ben esimin gelmesini iple cektim.:delphin:

ay bende bi tuhaf hissederim eşim yanımda yoksa, eşimin ailesinin yanında, saçma gelecek ama emanet bırakılmış gibi...
kaynananı ve görümceni tanımıyorum ama ben olsam gitmem, isterse yazlıkta, isterse sarayda otursun

bende öğretmenim eşimin tatilli olmuyor ama ben onu asla bırakıp gitmem hiç bir yeere onsuz zevk almam zaten
haaa illa gideceksen bu ilişkine bağlı gitmek içinde gitme yani eşini bıraktığına değmezz

aman almayayım ben 2 yılda bir kıslıgına gitmek istemiyorum kaldı ki eşimsiz birde aman allahım sen gösterme

Back
X