Einiz zel gnlerinizi hatrlarm?yoksa unuturmu?

ay dönümümüzü hiç kutlamadı valla,işin kötüsü bende bilmiyorum aydönümümüz ne zamankaydirigubbakcemile3ama diğer günleri kutlar aşkım benim,hediye de alır.ama kutlamayan biri olsaydı da açıkçası çok takılmazdım.ben çok önemsemiyorum gündönümü,aydönümü,yıldönümü,o günü bu günü şu günü off yazarken farkettim amma da çokmuş hee ben bile sıkıldımkaydirigubbakcemile4

inanin ne abartmiyorum
esim tanisdigimiz günü satti üzerimde ne vardi saclarimi bile hatirlar
cikmaya basladigimiz tarih 14subat 2000 di
öyle ay dönemi falan takintimiz olmadi acikcasi
herseyi en ince detayina kadar bilir ama kutlamayiz yani tanisdigimiz günü ama ciktigimiz tarih zaten özel bi gün gerci sevenler icin bi o gün diil 365gün özel olmali bence ama bizim icin anlami daha büyük
saolsun hic bir özel günü unutmaz hep hazirlar ve hepde özel kilarrrrrrr

valla sağolsun tüm günlerimi hatırlıyorrr. :asigim: hatta adet günlerimi bile:roflol:

hatırlar pek unutmaz yani. zaten ikimizde tanıştığımız ve çıktımız günün tarihini bilmiyoruz. aşağı yukarı tahmin ediyoruz. kendimizi kaybetmiştik heralde günleri bile hatırlamıyoruz :utangac: ama doğum günüm sevgililer günü falan hiç kaçırmaz yani.

benım aşkımda herşeyi hatırlar kutlamak için biryere gitmsek bile muhakkak hediyesini alır benim aşkım:)tabii bende öyle:)

benim eşimde kızım doğasıya kadar ilk tanıştığımız günü dahil tüm özel günleri kutlardı..ama pabucum dama atıldı galiba...olsun be hayırlısı olsun yanımızda olsunlarda hatırlamasınlar.:teselli:

bakıyorumda erkekler söylenildiği gibi unutkan sorumsuz değilmiş hanımlar -tatlicadiarzu-

nişanlımın maşallahı var bu konuda, hiç bir özel tarihi unutmaz hatta bazen bana o hatırlatır:utangac:

walla benimkinde o chip yok yanık o bölüm hiçbişe hatırlamıo :))) arada ben hatırlatıorum o gün gemeden ezberletmeye çalışıorum :))) düşünün annesinin babasının doğum gününü bile hatırlamaz okadar yaniiii :)

benim eşimde hiç önem vermez özelgünlere.ama ben 1 ay öncesinden laf çarpıtmaya başlarım ne ihitiyacım varsa onuda söylerim.ama gider benim istedimi değilde uyduruk birşey alır gelir.tabi bir kıyamet:oklava:doğum günlerimizde 6 gün arayla.ben ona ne süpriz yaptımsa 6 gün sonra o bana yapar aynısını.keşke ben ondan önce doğsaymışım ne yapacakmış acaba:jeyyar:

Eşim asla hatırlamaz özel günleri. Kendim bir iki gün önceden nasıl bir program yapalım dersem o da bir maça denk gelmezse uyar. Bunları hatırlamaz ama ne zaman kimlerin maçı vardı, kimler nasıl gol attı, önümüzdeki günlerde hangi maçlar var dakikası saatine kadar hiiiç unutmaz.. :roflol:

benim kocacım da hep hatırlar.çıkarken de nişanlıyken de öyleydi.inşallah hep de öyle olcak:)

Back
X