Einize, krd bir eyden dolay kzar msnz?

ben kızarım valla amaaa kırılana değil kırılan kırılırsa kırılsın hele de cam bir şey kırıldığında deli olurum çünkü camlar minicik parçalar halinde etrafa yayılıyo ve ne kadar süpürülse de sağdan soldan cam kırıkları çıkıyo sürekli zaten bütün gün canım çıkıyo bir de akşam bir şey dökülüp, bir şey kırılıp da iş çıktımı eşim de kızım da ne yapacaklarını şaşırırlar
ben sinirlenince pek bir şeyi gözüm görmez de
:kızgın::oklava::mymeka::oklava:

ben kendim sakarim.kimseye gerek kalmiyor,kendim hall ediyorum.annemin cok pahali kaplarini kirdim,pirlanta yuzugunu,altin kupelerini kayb etdim hic kizmadi.bende anneme benzerim sanirim.kizmam.en fazla degerli birseyse uzulurum;kimseye belli etmeden

Valla benim sakarliklarimdan esime sira gelmezki adamda bir iki birsey kirsin.Allahtan o sakar degil yoksa kesin senede bir esyalari yenilerdik :))))

kızmak demeyeyimde çünkü ben eşime çocuk gibi kızamam tabiki canı sağolsun derim amaaa eğer çok beğendiğim birşeyse biraz sinirlenirim ama çok abartmam sonuçta oda bilerek kırmamıştır..ve bir kaza bin müsibeti yok eder derim ve kendimi böyle avuturum...ama böyle diye dieyede 2 takım bardak kırıldı....

Eşimin bişeyleri kırmasına kızmam. Hatırası olan birşeyse içten içe üzülürüm ama yine de kızmam.:a015:
Ama dökülene kızarım ya...Çok üzgünüm çoook
Halıya çay dökülmesi veya yemek beni çok sinirlendiriyor. Bişey demesem bile karşımdaki
gayet iyi anlar sinirlendiğimi.

asla kızmam kırma ve sakarlık konusunda uzman ben olduğum için ona zaten kırmakta fırsat kalmıyor (kişi kendinden bilir işi misali) canı sağolsun aşkımın isterse bütün evi kırsın döksün....:icecream:

ne kızacağım ya eşimden önemli mi o bana bende ona öyle eşyalar için filan kızmayız
hem kızzdım diyelim olan olmuş bir de kalbin kırcam üstüne
amaaaaaaaaaaaan yalan dünya iki parca bişeyin ne önemi var dimi

kalbimi kirmasin da ne kirarsa kirsin onemli degil,,ayrica benim kadar kiran yoktur heralde ,,,rakip tanimam bu konuda:dilcikar:

genelde hep ben kirdigim icin,esim co kenderde olsa bisiy kirsa
gülmeye basliyoruz...(nasil olduda sirayo bana verdin diyor)

öncelikle kk nın bayanlarını tebrik etmek istiyorum ..
ben birşey kırıldığı zaman kızmam ama temizlerken kızmaya başlarım tabi o zamanda eşim duymaz yanımda değildir çünkü...amaaa eğer yağlı birşeyler dökülmüşse vallahi kızarım..kırılana üzülmem aksine nazar çıktı diye kendimi avutururm hal böyle olunca eve bardak,kase dayandıramıyorum çünkü hem kızım hem eşim çok kolay kırar tabii görmeden oluyormuş..(o nasıl oluyorsa...))
sevgiler...

Kızmam ama zaman zaman ah keşke kırılan eşyayı kastedip bir tane daha olsaydı diye mesaj veririrm.Belki bana sürpriz yapıp yenisini getiriverir:roflol:

Kesinnikle kizmam kirilan seyin yerine yenisi alinir kalp kirmaya hic ama hic deymez... kirilir,dokulur olur boyle seyler,adam olumu degil ya sankijeyyar

kesinlikle kızmam sağlık olsun derim zaten kendide çok üzülüyo kırınca.
yeniside geliyo yerine zaten şu üç günlük dünyada boşveeeer.

eşyalar sadece benim değil dolayısıyla kızma yetkimde yok kızmakta gözümde...ne haddime.

kırılırsa kırılır tutupta kaldırıp atmadı ya : ) sonrada birlikte toplarız maddenin önemi yok!

misafire de hayatta kızamam o ne demek ya ne ayıp şey isterse antika olsun şu olsun bu olsun.adap diye bişey var.

Back
X