Einizin ocuunuza eski sevgilisinin ismini koyduunu renseniz

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendiniz ki, bu isim eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş. Neler olur?

Mahkeme kararıyla değiştirirdim..:ecrin_bebek:
Eşime de o dönem neden bunu yaptığını sorardım..:hulya:
Kızımın ismini ben ve kızkardeşim koyduğu için bizde böyle bir şey ihtimali yok o başkazemuszemus

evet ismini değiştirirdim veeee sürekli dırdır ederdim o da pişman olurdu

benden çocuk yapıp sevgilinin ismini koycağına
sevgilinle çocuk yapıp beraber ismini koysaydınız derim.
eğer eski sevgilisi ölmüşse aslında duygusallığ için saygı duyarım ama yine de ölmüş insanın ismini koymak uğursuzluk getirir der ve değiştiririm.

hayatını karartırım.
ama neyse ki kızımın adı şimdiden belli,kendisi de kabul etti :asigim:
geriye bir tek evlenip bebek yapmak kaldı sırnaşık şey

değiştirirdim tabikiiiiiii ama hem ismi hem kocayı

Kız ismini ben koyarım , demiştim zaten delikafadulden

Baştan yolu kestik çok şükür hihoyyyt

kızımın ismini ben koydum ama öyle bişi olsaydı kocamı boşardım ilk önce ardından kızımın ismini değiştirirdim aklinialirimsmile

kızlar hep kendi açınızdan bakmışsınız olaya
birde çocuk adına düşünün.
feciii bişey.
benim adım babamın eski sevgilisinin adı
annem babama dava açarken ismimide değiştirseydi keşke:1closedeyes:

Sırf bu yüzden ısrarla, pek duyulmamış,kendi istediğim bi kız ismini kendim koyacağım ilerde, Allah nasip eder de kızımız olursa tabiii.

Sırf bu konu yüzünden Kızımın ismini kendim koyucam zemuszemus
(Tabi kızım olursa )

ohoo tüm eski sevgililerinin isimleri aklımda nasıl tutayım ki. zatende söylemez benimkisi geçmişte kalmış der bitirir. benim ismim babaannemin ismi ama aynı zamanda babamın eski nişanlısının ismi. anneme bir iki defa nişanlısnı unutamadı o yüzden koydu demişler babam bir köpürmüş hepsine sevseydim evlenirdim onun ne mal olduğunu anladım ve ayrıldım bri daha duymayacam diye. olmuş bitmiş şeyleri düşünmeyin bence geçmiş geçmişte kalmıştır. sizin hiçmi sevdiğiniz isimler yok demekki onunda sevdiği bir isimmiş.

bizde böyle düşünmüştük erkek arkadaşımın bir sevdiği vardı hatta gidip istemişlerdi olmamıştı onun adı koysam demişti bende benim eski erkek arkadaşımın adını koyarım demişti ne güzel 4 lü bi aile oluruz diye gır gır yapmıştık ama gerçekte asla alsanaalsanasmile

ismini değiştirirdim.allahtan oğlum var ve adını eşim koydu o yüzden bi problem yok.guclubacismile

Kız ismini ben koyarım , demiştim zaten delikafadulden

Baştan yolu kestik çok şükür hihoyyyt

Eski sevgililerin isimlerini öğrende kazara birine denk gelmesin yerimseniben

Bana gelince iki davalık ömrü var o ismin de kocanın da
Çok şükür ilk sevgilisi de inşallah son sevgilisi de ben olduğum için tehlike yok aklinialirimsmile

Ama adama da sormak lazım hangi akla hizmet böyle bişey yapmış
Yargılamadan asmamak gerek
Önce bi soralım sonra asar keseriz aklinialirimsmile

oooo lamı cimi yok doooğruuu mahkemeyee bir salonda boşanma davası dier salonda çocuğun isminin deiştirilmesi davası sürerdi ohaoldumsmile bu konularda hiç toleransım yokk guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…