Einizle kaliteli zaman

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
Eşinizle beraber olan zamanınızı nasıl geçirirsniz,ileride anı olacak zamanlarınız varmı,beraber oyun şarkı söyleme eğlenme gibi şeyler yaparmısınız eşle kaliteli zaman geçirmek diye birşey duydum,nasıl geçirsiniz nasıl mutlu edersiniz birbirinizi.ben başlayayım bizim fazla kaliteli zamanımız yok ileride hatırlayacak birşeyde yokişten arta kalan zamanlarda o tv izliyor bende iş güç vs. buda hiç hoşuma gitmiyor.eşimle eğlenerek mutlu bir hayat yaşamak istiyorum,

bol boll gezeriz biz eşimle,gezmeyi ikimizde çok severiz,
yeni yerler görmeyi,yeni insanlar tanımayı...
evdeysek eğer,her anımız hep sohbet muhabbet geçmez tabii,
arada derin bir şarkı çalar dans ederiz...
bazendee kavga gürültü adrenalin hat safhada olur:jeyyar:
ama en güseli birlikte vakit geçirmektir,kaliteli veya kalitesiz:delphin:

bizim eşimle her günümüz aksiyon :)) beraber vakit geçirmek için gemi yemeklerini atlatırız,misafirleri ataltırız,aileleri bile atlatırız.evdeyken yapacak çok şeyimiz olur.film izleriz,oyun oynarız netten veya monopol gibi,yemekler ,tatlılar yaparız,temizlik yaparız,şirinlikler yaparız,küçük skeçler oynarız vdieoya alırız en güzeli ,izleyip izleyip güleriz :)) dışarıda da çok şey var.her anımızı resim ve videolarla ölümsüzleştiririz.eşim en iyi arkadaşım, hayatta ki en büyük yardımcımdır.o oldu mu asla sırtım yere gelemez.allah onu başımdan eksik etmesin.denizci olduğu için evde olduğu hatta aynı ilde olduğumuz zamanlar sınırılıdır.biz de her saniyenin kıymetini biliyoruz.

bizi kimsecikler yönetmesin isteriz .kafamıza göre takılalım ..sonuçta genç insanlarız gezeriz film izleriz yağmurda dolaşırız tavla oynarız pazarları dışarda kahvaltı ederiz ama yaz sezonu yoğun oluo işleri görüşemioz pekmafoldumben

bizim eşimle her günümüz aksiyon :)) beraber vakit geçirmek için gemi yemeklerini atlatırız,misafirleri ataltırız,aileleri bile atlatırız.evdeyken yapacak çok şeyimiz olur.film izleriz,oyun oynarız netten veya monopol gibi,yemekler ,tatlılar yaparız,temizlik yaparız,şirinlikler yaparız,küçük skeçler oynarız vdieoya alırız en güzeli ,izleyip izleyip güleriz :)) dışarıda da çok şey var.her anımızı resim ve videolarla ölümsüzleştiririz.eşim en iyi arkadaşım, hayatta ki en büyük yardımcımdır.o oldu mu asla sırtım yere gelemez.allah onu başımdan eksik etmesin.denizci olduğu için evde olduğu hatta aynı ilde olduğumuz zamanlar sınırılıdır.biz de her saniyenin kıymetini biliyoruz.

Hep derler denizcilerin evliliği zor ama ben de bi denizci sevdiceği olarak evliliğin ve her saniyenin daha kıymetli olduğunu düşünüyorum böyleyken. Her anı monoton yaşamaktansa deniz hayattır, mutluluktur, heyecandır... Duygulandım ve özendim okurken=))))

haklısın canım o yüzden biz her anımızı değerlendiriyoruz.3 senedir her anımız beraber.allahım ayırmasın,her dakika kıymetli bizim için.çok ayrı kaldığımız için evin içinde bile her an birlikteyiz.eleleyiz.deniz hayattır ama keşke eşim denizci olmasaydı çok diyorum ben bu lafı.ama yapacak bir şey yok artık.allahım sağsalim bugünleri geçirmeyi nasip etsin.

Back
X