Einizle Yar plak m, Tam plak m Seviirsiniz?

Eşiniz ile Yarı/Tam Çıplak Sevişirsiniz

• Yarı Çıplak

OY: 31 18,8%
  • Tam Çıplak

OY: 134 81,2%

• Ankete Katılan
    165
Her ikisinin yeri ayrı, her defasında çırılçıplak sevişenler bence çok şey kaçırıyor; giydiğiniz çok seksi bir gecelikse yarıçıplak daha erotik geliyor bana, ama herzaman değil... Deneyin bence

sevişme yarıcıplak baslar.E olay anına gelene kadar zaten kalanlarda cıkar.Sasırdım da ayrıca yarı cıplakda mı varmıs dıyenlere.Nası yanı hıc aniden olmadı mı?(Dur ben zavk alamıyorum once soyunmam gerek)durumundansa yarı cıplak sevısmeye baslamanın da herseyı cırılcıplak yapmak kadar zevklı oldugunu dusunuyorum.

ben yaptımmı işimi yarım bırakmam...
öyle yarı çıplak olmayıda sevmem ya tam ya hiçç....

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yarı yarıya derken yer ve ortam çok önemli bazı yer vardır tam soyunazmazsın hadi dersin oluverir evde de tam soyunursun

ayy bence yarı çıplaklık daha güzel tabi çamaşır sexsi olursa

yari ciplak baslar sexi ic camasirlariyla sonra neoldugunu bende anlamiyorum bir bakmisim cibildak olmusum :)

bence ustunuzle ne olduguyla alakası yok yaşanan yoğun duygunun...
yaptıklarınızla ilgili:kedi:

çıplak sevişirim elbette yarım işi sevmem ben...
ama dar vakitlerde kıyafetlerini çıkarmaya zaman yoksa yok hayır ille çıplak olalım diye zora koşmam adamı...

kaydirigubbakcemile3 Adı üstünde yahu yarıçıplak olurmu hiç yarım kalır o zaman iş :lepi:

yaptın mı tam yapacaksın.. :roflol: :roflol: ama bazen ona fırsat kalmıyor kı.. :jeyyar: askıda kalıyor.. :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…