- Konu Sahibi ayinbirevresiayca
Peki biz nasıl anlayacağız neyimiz varDoktor lar teşhis olmayan seye psikolojik diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki biz nasıl anlayacağız neyimiz varDoktor lar teşhis olmayan seye psikolojik diyorlar
Öyle deme kendi kendimi yiyorum bugün yine vuruyor o teklemeler çok can sıkıcı rahatsız ediciKeşke bende öyle olsam (((
Doktor size ne dedi tam olarak şikayetinizi nasil anlattınız doktoraÖyle deme kendi kendimi yiyorum bugün yine vuruyor o teklemeler çok can sıkıcı rahatsız edici
Bilmiyorm olmayan şeyi neden hissediyorumPeki biz nasıl anlayacağız neyimiz var
Dedi ki bu kadar her insanda olur mudale etmeleri için 5 bin 10 bin atım olması gerekiyormuş ben olcturdugumde binin altındaydı sonra daha da azaldı ama sorun şu ben olan hepsini hissediyorum bazıları hissetmiyormuş vs yani bir şey de yapamıyorlar artı benim bazen göğüs ağrım da oluyor sizde var mı böyle bir şey ve bunu psikolojiye bagladilarDoktor size ne dedi tam olarak şikayetinizi nasil anlattınız doktora
Göğüs ağrısı çok şükür pek yok ama 2 saniyelik kalp çarpıntısı gibi hissiyat varDedi ki bu kadar her insanda olur mudale etmeleri için 5 bin 10 bin atım olması gerekiyormuş ben olcturdugumde binin altındaydı sonra daha da azaldı ama sorun şu ben olan hepsini hissediyorum bazıları hissetmiyormuş vs yani bir şey de yapamıyorlar artı benim bazen göğüs ağrım da oluyor sizde var mı böyle bir şey ve bunu psikolojiye bagladilar
O iki saniyelik kalp çarpıntısı işte tekleme bazen boşluğa düşer gibi hissedersin o anda bazen göğsünde baloncuk patlar gibi bazen de iki saniyelik çarpıntı şeklinde o tekleme oluyor işte ekstrasistol hissiyat farklı olabiliyor bazen hiç hissetmeye de bilirsin yaniGöğüs ağrısı çok şükür pek yok ama 2 saniyelik kalp çarpıntısı gibi hissiyat var
Siz doğum falan yaptınız mı ondan sonra mı başladı ben sezeryan oldum belden aşağı ondan bir iki ay sonra başladı
Sizin oan hissettiğiniz bu arada tam olarak nasıl bir şey
İşte tam Tarif edemediğim için böyle diyorum çok tatmin edici bir cevap çok teşekkür ederimO iki saniyelik kalp çarpıntısı işte tekleme bazen boşluğa düşer gibi hissedersin o anda bazen göğsünde baloncuk patlar gibi bazen de iki saniyelik çarpıntı şeklinde o tekleme oluyor işte ekstrasistol hissiyat farklı olabiliyor bazen hiç hissetmeye de bilirsin yani
Rica ederimİşte tam Tarif edemediğim için böyle diyorum çok tatmin edici bir cevap çok teşekkür ederim
Sancı ağrı dediğiniz şey ek atımlardan sonra mı oluyorBende de ağrı var sancı gibi giriyor gerçekten ve gerçekten yoruldum artık
Yok ayrı zamanlardaSancı ağrı dediğiniz şey ek atımlardan sonra mı oluyor
Kısaca tarif edebilir misiniz o anki ağrı ve şikayetleriniziYok ayrı zamanlarda
Kısaca tarif edebilir misiniz o anki ağrı ve şikayetlerinizi
Bende de var bu gibi şikayetler ekatımdan sonra soğuk olduğumda ve sol bacağımda hamlamışsın bir kas ağrısı oluşuyor belli bir yolda ona masaj yaptigimda olduğumda rahatlama hissediyorum
Kardiyolojim kalple ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi ek atımlar dışında
Tiroidinize baktırdınız mıBu atım insanın psikolojisini gerçekten çok etkiliyor olduğu zaman çok etkiliyor olmadığında tam unutacak oluyorsun sonra hoba tekrar başa acaba kaç kere olacak neden oldu gene diye bin bir türlü soru kafanda dahası olduğunda gün boyu 10 dakika da 5 dakika da bir oluyor en azından bende öyle ya vücut olarak neyin tepkisi hala anlayamadım
Tiroidinize baktırdınız mı
Evet benim ki hipotiroidi yani yavaş çalışıyorTiroidinize baktırdınız mı
Tamam o halde şikayetlerinizi biliyorsanız ilaçlarınızı düzenli içince inşallah geçecektirEvet benim ki hipotiroidi yani yavaş çalışıyor
Troid yapar mı sizinki de ki öyleTamam o halde şikayetlerinizi biliyorsanız ilaçlarınızı düzenli içince inşallah geçecektir
Tabi tiroid elbette çarpıntı yapar ne kadar zamandır ilacı kullanıyorsunuzTroid yapar mı sizinki de ki öyle
Aynısını bende yaşıyorum dediğiniz gibi o korkular panik heran bir şey olacak hissi kaygi hepsi bende de var .Tabi tiroid elbette çarpıntı yapar ne kadar zamandır ilacı kullanıyorsunuz
Ben en son bundan üç sene önce baktırmıştım tiroidimi bir sıkıntı yoktu ama bu yakın zamanda tekrar bir tahlil yaptırmayı düşünüyorum benimki biraz anksiyete stresi heyecana bağlı oluyor sürekli içimde kötü bir şey olacakmış hissi panik bozukluk endişe kaygı korku bunlar sebebiyetVeriyor