• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ek besinler biberon mamasında azalmaya sebep olur mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Atrora

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
7
0
6
42
Merhaba Deneyimli Anneler,
Ben aranıza yeni katıldım bebeğim 4 ay 20 günlük. Doktorumuzun tavsiyesi üzerine 4. ay kontrolümüzde günde bir öğün pirinçli sütlü kaşık maması vermeye başladım. Bunun dışında similac 1 mama kullanıyoruz. 4. ayından önce 4 saatte bir 150 içen kızım şu an 4 saatte bir 120-130 içiyor ve yatmadan önce kaşık mamasından da sadece 50 cc yiyebiliyor. Bu nedenle üzerini mama ile tamamlayayım diyorum ama ondan sadece 50 cc içiyor. Kısacası günde toplam 500-550 cc falan yemiş oluyor ek gıda dahil. Acaba bu değişim kaşık maması nedeniyle mi yoksa büyüme atakları ile mi ilgilidir? Benimle aynı problemi yaşayanlar yazabilir mi acaba? Bu arada 4 ay kontrolümüzdeki kilosu 6.378 gr.

Back