Bebek Beslenmesi Ek gida

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ELXIXFNAZ

Meleklerim
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
3.353
14
118
İstanbul
BEBEKLERİNİZE İLK OLARAK NE VERDİNİZ, BİTKİ ÇAYI VERDİNİZMİ HANGİ AYDA BAŞLADINIZ NELER VERDİNİZ NEcokacimcoook KADAR VERDİNİZ

seninki daha küçük canım
bizim dr 6. aya kadar hicbirşey verdirmedi
sütün yeterliyse bekle bence
sonra yavaş yavaş
meyve suyu yogurt başlarsın
bitki cayı ben içmiştim sütten gecsin diye

evet canım bende 6. aya kadar bir şey vermeyeyim diyorum ama özellikle akşama doğru sütüm azalıyor doymayıca kızda huysuzlaşıyor 1 hafta sonra doktor ziyareti var soracağım 2 gün muhallebi verdim ikindileri sadece günde 1 defa onuda vermeyeceğim dr a sorayım sonra vereyim diyorum ama arkadaşlarım 4. aydan sonra meyve suyundan bitki çayından tattır dediler bende verdim günde 1 çay kaşığı artırayımmı diyorum

cnm gunde 30mlm bıtkı catı verebılırsın rezene en dogrusu.
ben 4aylıkken basladım barana.
ilk tahıllı gıdalarla basla bu cok onemlı
seftalı ırmık olabılır mesela.
sonra kabak patates purelerıyle devam edersın.

canım teşekkür ederim bende bugün 10 ml rezene verdim 30 ml koydum ama sonradan belki bir şey olur diye sadece 10 ml sini verdim rezena.s.e çok iyi geldi diğer günlerde de farklı bitkilerden içireyim

Doktorumuz 4. ayda doyurmak maçlı değil tattırmak amaçlı olarak şeftali, armut, elma ve yoğurda başladı. Karpuz versende olur vermesende dedi. Kuşlukta veya ikindide birkaç kaşık vereceksin asla doyurmayacaksın demişti. Bilgilerine.. Sevgiler..

cnm bebişler ıcın satılan karısık bıtkı cayından verebılırsın. korkma bısı olmaz annesı ver sen rahatlatır ayrıca.

bebeginiz bir haftalik olduktan sonra bitki cayi icirebilirsiniz kizlar
hic bir zarari yok aksine cok faydali karin agrisina bebeklerdeki gaz sancisina cok iyi geliyor
ben hep icirdim oglusuma

ben berkaya 4 aylıkken basladım ıhlamur rezeneyı dogdugundan berı ıcıyo hergun ılk olarak meyva sularından sonra purelerınden sonrada corbalarla devam edebılırsın

BEBEKLERİNİZE İLK OLARAK NE VERDİNİZ, BİTKİ ÇAYI VERDİNİZMİ HANGİ AYDA BAŞLADINIZ NELER VERDİNİZ NEcokacimcoook KADAR VERDİNİZ

ben 4. ayını bitirdikten sonra ilk olarak meyve suyu verdim ...bitki çaylarını doğumdan itibaren kullandım özellikle rezene çayı çok işe yarıyor..

Back
X