Bebek Beslenmesi Ek gidadan mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Abelt

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
21
7
6
45
Arkadaslar oglum 5 bucuk aylik.simdiye kadar hep anne sütü aldi.5 gündür falan da yavas yavas biseyler tattiriyorum.yogurt 3 gun verdim.bisey olmayinca bir de muz vereyim dedim.dün 2.muz verisimdi.biraz fazla mi verdim bilmiyorum.sanirim 1 yemek kasigina yakin verdim.bugün kakasinda kirmizi iplikler halinde kan parcaciklari var.kurtçuk gibi uzun uzun kanlar.
Acaba muzdan mi yoksa baska biseyden midir.ya da yogurtla ikisi mi kötü etki yapti.ay kafam cok karisik.boyle birsey yasayan oldu mu.doktor kontrolumuze iki hafta var.tekrarlarsa erkenden gidicem artik.

Canım muzu vermemeni tavsiye ederim başlangıç için elma havuc en az alerjen olan besinlerdir bizim kızda bu şekilde kakasinda iplik gibi kan gelmesinden sonra doktora gittik sut alerjisi çıktı. Sana tavsiyem doktora danis.

Canım muzu vermemeni tavsiye ederim başlangıç için elma havuc en az alerjen olan besinlerdir bizim kızda bu şekilde kakasinda iplik gibi kan gelmesinden sonra doktora gittik sut alerjisi çıktı. Sana tavsiyem doktora danis.
Yok bugun vermem artik:( baya moralim bozuldu ama. aslinda doktor 6 ay verme dedi ben de biraz tattirayim diye düşünmüştüm.muz da yumusak diye heveslendim iste:(
Tesekkur ederim cevabiniz icin.sizin de ek gidada mi oldu bu iplik kanlar yoksa anne sütünden mi cikti.

Yok bugun vermem artik:KK43: baya moralim bozuldu ama. aslinda doktor 6 ay verme dedi ben de biraz tattirayim diye düşünmüştüm.muz da yumusak diye heveslendim iste:KK43:
Tesekkur ederim cevabiniz icin.sizin de ek gidada mi oldu bu iplik kanlar yoksa anne sütünden mi cikti.
Benim yedigim peynirden sutume gecmis. Uc aylikti o zaman. Dort aylikken parmaklarini yedigi icin doktorumuz ek gidaya baslatti. Muz kabiz yapan bir meyve baslangic icin ideal degil. Korkma daha neler olucak. Sana tavsiyem yogurdu dudaginin yanina sur. Uc dort dakika bekleyip kizariklik varmi diye bak. Birde kakasinin rengini surekli takip et. Yesil olursa alerjen oldugunu anlarsin. Canini sikma senin yedigin bir seyede tepki veriyorlar.

Muz icin erken su an. Ama ileride verdiginizde de ayni seyleri gormeniz mumkun. Bizde de aynisi oldugunda doktorumuz muzun ustundeki liflerden kaynaklandigini soyledi.

Back
X