Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnherkes iyidir umarım yeni sayfa açılıyormuş bencede güzel olur harpicim adını çok begendim 2010 eylül anaları ve onların danaları
![]()
fikir dilekten çıktıbence de süper bi fikir.. bakarsın bizi de sabite alırlar
ayy çok sabırsızlanıyorum açsam mı hemen
![]()
tabi canım,sabit tapulu bir yerimiz olur,harpy bu arada unutmadan sayfayı açtığında ilk sayfada özel olarak isimlerimiz yaz,belirt sana zahmet,olay olduğunda gösteririz bakın oturma iznimiz ve tapumuz diye![]()
hadi biz çıktık dr gidiyoruz gelince görüşürüz :80::80: sayfayı açınca haberim olsun heee![]()
süper yaa herkesin bu kadar hevesli olduğunu bilsem çok daha önce açardım..
bu arada sultan nerede yaa ne zamandır girmiyor işleri yoğun herhalde... bebişi de hastamıydı onun? inşallahbir sorun yoktur...![]()
bu arada ben de regli oldum,darısı olmayanların başına
![]()
oyyy gözün aydın canım.. çok sevindim.. bu arada benimki çok çok az geldi nedense.. 3 günde de bitti emziriyorum diye mi acaba:44:
oyyy gözün aydın canım.. çok sevindim.. bu arada benimki çok çok az geldi nedense.. 3 günde de bitti emziriyorum diye mi acaba:44:
tabi canım,sabit tapulu bir yerimiz olur,harpy bu arada unutmadan sayfayı açtığında ilk sayfada özel olarak isimlerimiz yaz,belirt sana zahmet,olay olduğunda gösteririz bakın oturma iznimiz ve tapumuz diye![]()