seli 54 teşekkürler sana sorularım var
benim kzıızm 5 aylık pekmez verebilirmiyim
milupanın organık muhallebisini aldım yemedi meyve püresini aldım yemedi nasıl yedirebilirim
sen nasıl muhallebi veriyosun
şimdiye kadar sadece taze meyve ve sebze suyu verdim onları aldı
buğun yoğurt deniyecem
ayrıuca biz kahvaltı yapmıyoruz daha
yani nasıl yedirebilirirm
arkadaşım çok güzel anlatmışsın. okuyunca çok kolaymış gibi geldi.benim ki 4,5 aylık elma, havuç ve armut suyunu tattırdım. tabiki sırayla 3 er gün. şimdi pürelere başlıycam. inşallah kolay olur. hihoyyytbu arada çok taksiit taksit oldu ama ikide bir kalkmak zorunda kalıyorum bilgisayarın başından da, benim kilo alımı yavaşlamış olduğu için be verdiğim ek gıdalar (6. ayda başladık) doktor tavsiyesi ileydi yani doktor ne kadar alırsa ver dedi yiyebildiği kadar, o da küçükboy bir kasenin yarısı kadar oluyodu başta, zaten sadece tadına baktırmayı 4. aydan beri tattırıyordum meyve sularını sebze sularını falan ayrı ayrı, yoğurdu da 5. ayda tattırmaya başlamıştım bu yüzden reddetmedi verdiklerimi ama bazı tadları sevmiyor ben de o an ısrar etmiyorum başka bişey deniyorum sonra 1-2 hafta içinde tekrar verince bazen alıyor bazen almıyor bazı şeyleri sevmemeleri de gayet normal zaten çok ısrarcı olmamak lazım, benimki başta kaşık mamalarını öyle bir ittiriyordu ki eliyle göreceksin hem ağzını kitliyordu hem eliyle ittirip hem de ıhhhhhhhhhhhh diye kızıyodu :)))) sonra içine bir dilim elma bir dilim armut rendelemeye (cam rendeyle) ve bi kaşık pekmezle tatlandırmaya başladım baktım ham hum yiyor yani bazı şeylerin tadını beğenmiyolar resmen, alternatif bulmak bize düşüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?