kızlar 4 aylık bebıse ne kadar olcude elma suyu verılır
kahvaltıda cicibebe yerine hippin bisküvileri olur heralde ,rezene çayı ve tereyağını karışımamı katacağız ?oğlum şimdi 6 ay 4 gunluk oldu işte beslenme tablomuz
sabah erkenden anne sütü
9 da kahvalt:labne peyniri+pekmez+yumurta sarısı+ceviz rendesi+cicibebe veya cicibebenin kızarmış ekmeği+rezene çayı+tereyaği
12.00:meyve püresi(çilek hariç)
13.00:anne sütü
15.00:sebze püresi
18.00:yoğurt
21.00:anne sütü
24.00irirnç unu
ve oğlum gece nerdeyse hiç uyanmıyo yoğurdu yedıkden sonra akşam 8 gibi uyuyo,sabah 7 de kalkıyo gece pirinç ununu biberonla yediriyorum.
Kızlar bebeğim 4 bucuk aylık ve anne sütü cok az alıyo bende golden goat ın 1 numarasını kullanıyorum ek gıdaya da basladım meyve püresi yogurt yedırıyodum.
Sımdı 6 aydan sonra mamanın 2 numarasına gecılıyo o da devam sütü oluyo
Cogu arkadas daha 6 aylık olmadan devam sütü verıyorum yazmıs benım de mı 2 numaraya gecmem lazım yoksa 1 nunaraya devam mı etmelıyım kafam karıstı ???
Merhaba kızlar. cemrem 4.5 aylık şuan 4. ayda doktorumuz ek gıdaya başladı. Kahvatısı meyvesi yoğurdu çorbası kaşık maması hepsini bi kerede verdi ve bende doktorun dediklerine uyarak başladım çok güzel yedi kızım sevdi hepsini bi sorun yaşamadım. Geçen gün aşı için aile hekimine gittik daha 1 ay olmadan 1 kilodan fazla almış. Hemşire böle birden verme hepsini yumurtanın sarısını tam olarak 1 yaşında öneriyoruz dedi. Kahvaltıya sebze çorbasına daha erken sadece yoğurt ve meyve ver dedi. Hem kabızlıktan makatında çatlama olur çocukda huysuzlaşır dedi. Ben şimdi arada kaldım. Hemşire mantıklı geldi gibi.Siz ne diyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?