ek gıdaya en erken ne zaman başlayabilirim?

torontoburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
5
1
1
41
Merhaba anneler
Kızım kasım 27 de 4 aylık olacak. Zor bir dogum geçirdiğim için sutum çok olmadı. Şu an mama ile besleniyor. Ek gıdaya başlamak istiyorum ama ne zaman başlayabilirim?

Merhaba ek gida bildigim kadariyla sut olmasada 6 aydan once verilmiyor.ek gida olarakda ilk meyve püresi ile baslaniyor. mamaya devam edin bence. saglik ocaginda takibini yapan hemsirelerede danisabilirsiniz onlar daha iyi yonlendirebilir sizi. gecmis olsun

Merhaba anneler
Kızım kasım 27 de 4 aylık olacak. Zor bir dogum geçirdiğim için sutum çok olmadı. Şu an mama ile besleniyor. Ek gıdaya başlamak istiyorum ama ne zaman başlayabilirim?

benim de sutum hic olmamisti, 4 aydan itibaren ufak ufak veriyordum. hazir alacaksaniz 4-6 ay olarak yazar zaten uzerinde. ben evde kendim yapiyordum cogunlukla. ama tabi siz isterseniz doktorunuza danisin vermeden.

Benim kizim 7. Ayina girdi anne sutu almasina ragmen 4 ayindan itibaren ufaktan tatdirmaya basladim sonra meyve puresi daha sonra patates havuc biraz irmikten yaptigim corbayla devam ettim mama kullanmak yerine ek gida vermeniz daha iyi olabilir...

Merhaba anneler

Merhaba maaledef bende 20 günlükken mama vermeye başladım :KK43:.
doktorumun tavsiyesiyle 4aylıkken ev yağurdu kendi yaptığım meyve pürelerinden verdim 6 aylıkken çorba kahvaltı karışımı kaşık mamalarına devam etmiştim

Back
X