bende öyle düşünüyorum ama doyar mı endişeliyim doğrusu zaten zayıf bir bebişim varTakipteyim. Seneye bu zamanlar ek gıdaya geçeriz biz de
Detaylı araştırmadım ama gördüğüm kadarıyla en pis ama etkili yöntem. Çocuğa püre ile koşacağıma temizlik yapmayı yeğlerim.
Sutum yetmediği için 4. Ayda ek gidaya geçirmişti doktorumuz. Yoğurt ve meyve puresiyle basladim canim. Meyveleri cam rendeyle püre yapip yoğurda karistirip veriyordum. 5. Ayda sebze puresine basladik. Tel süzgeçten geçirip verdim blender kullanmadim. 6. Aydan sonra çatalla ezip vermeye calistim ama taneleri yutarken oguruyordu. Şuan 9 aylik, 1 aydir taneli şeyler vermeye basladim . gayet güzel çiğneyip yutuyor. Hatta muz, şeftali, avokado gibi yumuşak meyveleri önüne minik minik doğrayip koyuyorum, kendisi parmagiyla alip yemeye başladı.baby led weaning hakkında bilgisi olanlar var mı ilk çocuğum uyku konusunda rezillik yaşıyorum ek gıdada hiç olmazsa önlem almak istiyorum yardım edin kızlar
teşekkür ederim bebeğim 6 aylık yeni başlayacağım ve çok kararsızım baby led weaning mi geleneksel yöntem mi diye düşünmekten bebeğim yedi aylık olcak ama sizin yöntemizde güzel aklıma yattıSutum yetmediği için 4. Ayda ek gidaya geçirmişti doktorumuz. Yoğurt ve meyve puresiyle basladim canim. Meyveleri cam rendeyle püre yapip yoğurda karistirip veriyordum. 5. Ayda sebze puresine basladik. Tel süzgeçten geçirip verdim blender kullanmadim. 6. Aydan sonra çatalla ezip vermeye calistim ama taneleri yutarken oguruyordu. Şuan 9 aylik, 1 aydir taneli şeyler vermeye basladim . gayet güzel çiğneyip yutuyor. Hatta muz, şeftali, avokado gibi yumuşak meyveleri önüne minik minik doğrayip koyuyorum, kendisi parmagiyla alip yemeye başladı.
Bebegin kaç aylik bilmiyorum ama sende yoğurt ve meyve puresiyle başla. Ama asla blender kullanma ilerde taneli şeyleri reddetnemesi için.
bende kızıma su bile vermedim ama emzirirken sıkıntı yaşıyorum doktor belki yemek yemeyi sever dedi ama ek gıdaya başlamak istemedi bebeğim zayıf diye sürekli yemek ver diye baskı var üstümde etraftanKizima 6 ay su bile vermedim
Ilk yogurtla basladim tatli seyler verince yogurt yemiyo diye duymustum.
Uyku konusuna gelince ben her bebegin kendi karakteri oldugunu dusunuyorum malesef.
Bebek isterse yontem uygulayabiliyosunuz.
bende kızıma su bile vermedim ama emzirirken sıkıntı yaşıyorum doktor belki yemek yemeyi sever dedi ama ek gıdaya başlamak istemedi bebeğim zayıf diye sürekli yemek ver diye baskı var üstümde etraftan
bende yemekten soğutmaktan o kadar korkuyorum ki uyumayan düzgün emmeyen bir bebek yemek yemeyi de reddederse ne yaparım
Baby Led weaning konusunda basarili olan anneler var ama bana biraz uzak geldi o kadarcik bebek nasil doyuracak kendi kendini diye düşünmüştüm :) annelik iste doyamicagini dusunuyo insan. Ben şimdilik öğünlerini kendim yediriyirum. Birlikte sofraya oturduğumuzda da önüne bisryler dogruyorum öncesinde oynuyordu avucunda mincikliyodu, şimdi kendisi yemeye basladi. :)teşekkür ederim bebeğim 6 aylık yeni başlayacağım ve çok kararsızım baby led weaning mi geleneksel yöntem mi diye düşünmekten bebeğim yedi aylık olcak ama sizin yöntemizde güzel aklıma yattı
O yöntem de ne yeni duydum.teşekkür ederim bebeğim 6 aylık yeni başlayacağım ve çok kararsızım baby led weaning mi geleneksel yöntem mi diye düşünmekten bebeğim yedi aylık olcak ama sizin yöntemizde güzel aklıma yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?