Canim benim bebeginin kilosu iyiyse doyuyo demektir yeni nesil anneleri bnde dahil olmak uzere biraz pimpirikliyiz sanirim sut gelmediginden aglamiyodur muhtemelen gazi olmasda sancisi vardir huzursuzdur falan bak benim kizim 5 aya girecek bu ara emerken hep agliyo emmiyo zar zor veriyorum en son acikiyo mecbur aliyo sutunun olup olmadigini soyle anlayabilirsin eger bebegin emerken sutun akiyosa birazda olsa doyuyudur demek yok sut akmiyo bebekde doymuyo gibi bise yok yoktur bnce tekrar soyluyorum kilosu gayet iyi diyosun
Asil konuya gelelim emzirirken dikkat et memen yumusakda olsa sut vardir bu yok anlamina gelmez eger bebegin emerken yutkunma sesini azda olsa duyuyosan bu sut var anlamina gelir buna dikkat et bide boyle dene
Sana tavsiyem mama kullanma ekgidayada az kalmis sut yapici seyler ye karpuz gaz yapiyo ama guzelde sut yapiyo dene istersen benim kizim kolik olmasina ragmen hic takmadim yedim karpuz takmiyorum cunku artik kafayi yicem onu yeme bunu yeme bunu yapma o oyle bu boyle akisina biraktim valla artik bak 5ay oldu kararsizim mama vermedede ek gidaya gecmedede suan kilosu ortada ne cok ne az yani oyusden bide boyle den
Faydasi olur insaalah yardimci olmusumdur..