• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek İş Yapmak istiyorum.Tavsiyeleriniz benim için önemli...

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Arkadaşlar bir işim var.3 yıldır Muhasebeciyim.Fakat yeteri derece de kazanamıyorum.Eşimle aram iyi değil.Mahkemeliyiz.boşanma ihtimalim var bu yüzden ek iş yapmam lazım.Fakat ne yapacağımı bulamadım.Şöyle diyeyim az bir sermaye koyarakta yaparım yada başka bir iş.siz neler yapıyorsunuz.Bu konuda bana fikirler verirseniz çok sevinirim.

hımm kimse cevap vermemiş eğitim ve iş konularında kk gereken önemi göstermiyo bence..Kaynanamı dövdüm deseydiniz 1000 kişi yazardı..Bence elinizden geliyorsa şimdi çok revaçta olan kına ve nikah şekerleri yapabilirsiniz hem yorulmadan hem de risksiz bir iş.Olmadı şu butik kurabiyelerden ..ya da bir kaç yerle anlaşıp ev yemeği verebilirsiniz evinizden ..Şimdilik bunlar geliyor aklıma çünkü bir yerde çalışırken aynı zamanda ikinci bir iş yapamazsınız..Ama akşamları yapabilirsiniz diye düşünüyorum..Büyük bir şehirde yaşıyorsanız çok fazla seçeneğiniz olabilir ama küçük şehirlerde maalesef imkansıza yakın..

El yeteneğin varsa bebek odası süsleme işleri çok tutuyo güzel güzel süsler hazırlaya bilirsin bide bu moda evlerinde nakış işleri oluyo nikah sekeri boyama yapabilirsin canım ama bunlar yetenek işte başka bişi gelmiyo valla aklıma

Back
X