• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek Olarak Evde Yapılabilecek İşler

flocke8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
83
Puanlar
88
Selamlar herkese 🤗
Hem hobi hem boş vaktimi değerlendirmek hem de ek kazanç için ikinci bir iş bakıyorum. En çok karşıma paketleme tarzı şeyler çıkıyor ama onlar pek güven vermedi 🫤 çoğu kişi dolandırıldığından bahsetmiş.
Deneyen, tecrübe eden biri var mı acaba yönlendirme yapabilecek ? Veya akşamları ne yapabilirim evimden part time çalışabileceğim bişeyler konusunda fikir verebilir misiniz😇

Selamlar herkese 🤗
Hem hobi hem boş vaktimi değerlendirmek hem de ek kazanç için ikinci bir iş bakıyorum. En çok karşıma paketleme tarzı şeyler çıkıyor ama onlar pek güven vermedi 🫤 çoğu kişi dolandırıldığından bahsetmiş.
Deneyen, tecrübe eden biri var mı acaba yönlendirme yapabilecek ? Veya akşamları ne yapabilirim evimden part time çalışabileceğim bişeyler konusunda fikir verebilir misiniz😇
Onlar size ürün emanet ediyoruz deyip para istiyorlarmış isterseniz bana özelden yazın size bir iş fikrinden bahsedeyim aklınıza yatarsa görüşelim

Back