ekersiz Sakz zayflatyor!

sakıza bayılırım damlasakızı olanlara özellikle falımdan alıyorum ben çok güzel tadı oluyor artık yatarkende sakız çiğniğcem =)CADIARZU

yatarken aman sakın ha çigneme şekerim sonta yatak yorgan derken saçın başın yapışırkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben uyurken bile sakızla uyuyorum ve bebekliğimden beri böyleyim zayıflatıyo mu bilmiyorum ama ben çok çikolata abur cubur yememe rağmen çok kilo almıyorum senelerdir kilom sabit 50yi göremedim tartıda hep 50nin altı :D sakızı çok seviyorum yaa şakkıdı

bende çok sakız çiğniyorum özelliklede falım ama genelde beni çok susatıyo:)aslında sakızın bi faydası daha var kızlar dişlere çok iyi geliyo gerçekten

vayyy be ne kadar çok faydası varmış bu sakızın.. annemde sinir olur sakıza.. tam bana göre benm hem kabılık hemde kilo problemime ii gelir.. bide tabi yüz için çok ii kasları çalıştırıo.. gıdık için birebir:))))

ayrıca özellikle orta kulak için çok faydalıymış, geçen orta kulak iltihabı nedeniyle kbb uzmanına gittim, bol bol sakız çiğne dedi ama ne yazık ki hiç hoşlanmam sakız çiğnemekten

valla bende çok seviyorum sakız çiğnemeyi, özelliklede lacivert falım..şimdi düşündümde hayatımın bi parçası olmuş resmen, en ufak bir mide sorununda atarım sakızımı ağzıma..iyiki varsın falım..

Back
X