Ekildim sanırım

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kızlar iyi aksamlar
Hemen konuya giriyorum başlıkta okudugunuz gibi ekildim sanırım değil basbaya ekildim.

Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp flortlestigim erkek çocuğuyla bugun icersinde bi yarım saat gorusuruz diye plan yaptik.İlk bulusmamiz olucaktı.Bulusma teklifi eden oydu bende tamam dedim okeyledi.Aksama doğru haberleşmek üzere ne olur olmaz iletisimde kalalım diye sozlestik.Ben makyaj yaptim hazirlandim fazla bekletmiyim diye aksama doğru mesaj attim buluşuyor muyuz diye ama tık yok.Ne olumlu ne olumsuz bir cevap gelmedi.Hazırlandığımla kaldım.

Engellemeyi düşünüyorum onun yuzunden baska bir arkadasimla planimi iptal ettim.Bir daha asla görüşmemeyi dusunuyorum bu resmen sorumsuzluk olumsuz dahi olsa cevap verseydi belki gecerli bi sebebi varsa anlayis gösterebilirdim ama böyle resmen sinirlerimi ziplatti.

İçimi dökmek istedim kızlar olay beni gerdi.

Son düzenleme:
Akşama doğru haberleşiriz iletişimde kalalım demişsiniz. Şu saatte şurda görüşelim dememişsiniz. Neden hazırlanmadan önce yazmadınız ki? Netleştirmeden hazırlanmasaydınız hazırlandığınızla kalmazdınız.

Akşama doğru haberleşiriz iletişimde kalalım demişsiniz. Şu saatte şurda görüşelim dememişsiniz. Neden hazırlanmadan önce yazmadınız ki? Netleştirmeden hazırlanmasaydınız hazırlandığınızla kalmazdınız.
Yahu 4 saat onceden yazdim ben bekletmiyim diye erkenden hazirlandim eger bi cevap verseydi olumsuz dahi olsa hazirlanip hazirlanmam umrumda olmucakti.

çok alaka
sanal ortamın hemde birkaç satte bu kadar ciddiye almanız makyaj neyin yapmanız
adamdam haber beklemeniz
bide buraya dert yanmanız bana pek mantıklı gelmedi
ki çocukta bunu düşünmüş
abaza misali hemen çıkalım falan demiş sonra netti kapattığında
dur bakalım bu kadarda değil demiş bence

Peki Whatsapp‘tan mi yazisiyordunuz? Yani mesajinizi okumus mu okumamis mi biliyormusunuz?

çok alaka
sanal ortamın hemde birkaç satte bu kadar ciddiye almanız makyaj neyin yapmanız
adamdam haber beklemeniz
bide buraya dert yanmanız bana pek mantıklı gelmedi
ki çocukta bunu düşünmüş
abaza misali hemen çıkalım falan demiş sonra netti kapattığında
dur bakalım bu kadarda değil demiş bence
1 ay once tanismistim birkac saat once degil.Öyle ölüyorum bitiyorum diyerekten burda dert yanmiyorum sadece sorumsuzluguna kizdim burda icimi dökmek istedim.

Peki Whatsapp‘tan mi yazisiyordunuz? Yani mesajinizi okumus mu okumamis mi biliyormusunuz?
Okunma bilgisi kapali beyfendinin en basindan beri neden diye sormustum isler cok yoğun arada görmemezlikten gelebilmek icin kapattim demisti daha yeni tanistigimiz icinde usteleyememistim aç diye yakisik almazdı.

Back
X