Kızmayın benim hatam o bilgiyi sonradan ekledim."Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızmayın benim hatam o bilgiyi sonradan ekledim."Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?
tamam minnoşKızmayın benim hatam o bilgiyi sonradan ekledim.
Valla bulusmaya hevesli gibiydi 1 aydir da yazisiyorduk anlık fotograf falan atti.60 yasinda degil ama 6 yasinda cocuk akli var.Nasıl güvenebiliyorsunuz
hırlı mi hırsız mi katıl mi tecavüzcü mü ne olduğu belli değil.belki yalan söyledi misal 25 yasindayim dedi ama aslında 60 yaşında.bu yüzden gelmedi ?????
Yok kiz ne acelesi kac kere bulusma teklifini reddettim.1 ay önce tanışmıştım hevesli gibiydi ona yanildim.Engelledim canim artik isim olmaz.Sanal ortam sonuçta, yalancısı karaktersizi vs binbir çeşit insan var. Siz aceleci davranmışsınız, ona da kızmamak lazım. Engellemeyi düşünüyorum demişsiniz, hala engellemediniz mi?
Konu sahibi noktalama işareti eksikliğinden dolayı öyle anlaşıldığını söyledi, kaldı ki eksik okuyabiliriz. Ne var bunda? Hemen azarlamak mı gerekiyor? Keşke azarlamadna öcne konu sahibinin verdiği yanıtı okuma zahmetine girseydiniz."Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?
Devam o zaman ne diyim..Valla bulusmaya hevesli gibiydi 1 aydir da yazisiyorduk anlık fotograf falan attim.60 yasinda degil ama 6 yasinda cocuk akli var.
Artik bu devirde herşey internet uzerinde dönüyor insanlar tiktoktan tanışıp evleniyor internet sadece bir arac ben oralara takilmiyorum.
Kızlar iyi aksamlar
Hemen konuya giriyorum başlıkta okudugunuz gibi ekildim sanırım değil basbaya ekildim.
Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp flortlestigim erkek çocuğuyla bugun icersinde bi yarım saat gorusuruz diye plan yaptik.İlk bulusmamiz olucaktı.Bulusma teklifi eden oydu bende tamam dedim okeyledi.Aksama doğru haberleşmek üzere ne olur olmaz iletisimde kalalım diye sozlestik.Ben makyaj yaptim hazirlandim fazla bekletmiyim diye aksama doğru mesaj attim buluşuyor muyuz diye ama tık yok.Ne olumlu ne olumsuz bir cevap gelmedi.Hazırlandığımla kaldım.
Engellemeyi düşünüyorum onun yuzunden baska bir arkadasimla planimi iptal ettim.Bir daha asla görüşmemeyi dusunuyorum bu resmen sorumsuzluk olumsuz dahi olsa cevap verseydi belki gecerli bi sebebi varsa anlayis gösterebilirdim ama böyle resmen sinirlerimi ziplatti.
İçimi dökmek istedim kızlar olay beni gerdi.
Konu sahibi noktalama işareti eksikliğinden dolayı öyle anlaşıldığını söyledi, kaldı ki eksik okuyabiliriz. Ne var bunda? Hemen azarlamak mı gerekiyor? Keşke azarlamadna öcne konu sahibinin verdiği yanıtı okuma zahmetine girseydiniz.
Konu sahibi engelleyin gitsin, kafa yormaya değmez
öfff azarlamak ne alaka allasen? asıl bu yazıyı yazan azarlamış ben de ona istinaden yazdım. konu sahibi sonradan açıkladı zaten. ama sen biraz sakin ol olur mu minnoş, çok gerginsin.
Yazıyı yazan kişi azarlamamış kiöfff azarlamak ne alaka allasen? asıl bu yazıyı yazan azarlamış ben de ona istinaden yazdım. konu sahibi sonradan açıkladı zaten. ama sen biraz sakin ol olur mu minnoş, çok gerginsin.
Hanımlar lütfen benim hatam siz gerilmeyin.Yazıyı yazan kişi azarlamamış ki
Noktalama işaretinden dolayı yanlış anlamış ve yoruma dökmüş. Azarlar şekilde "gözlerimizle okuyoruz değil mi?" yazan sizsiniz yani. Neyse polemiğe gerek yok, ben gergin değilim ama siz biraz gerginsiniz belli ki, rahatlayın efendim![]()
askım onu diyorum bende zaten konu sahibi değil o yorumu yaptığım kişi azarlamış işte ay anlaşamadık neyseYazıyı yazan kişi azarlamamış ki
Noktalama işaretinden dolayı yanlış anlamış ve yoruma dökmüş. Azarlar şekilde "gözlerimizle okuyoruz değil mi?" yazan sizsiniz yani. Neyse polemiğe gerek yok, ben gergin değilim ama siz biraz gerginsiniz belli ki, rahatlayın efendim![]()
Ayy ne gerileceğiz yahu :)Hanımlar lütfen benim hatam siz gerilmeyin.
Yahu 4 saat onceden yazdim ben bekletmiyim diye erkenden hazirlandim eger bi cevap verseydi olumsuz dahi olsa hazirlanip hazirlanmam umrumda olmucakti.
Hayır ben genelde burnumla okuyorum?"Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?