Ekildim sanırım

Sanal ortam sonuçta, yalancısı karaktersizi vs binbir çeşit insan var. Ben de eşimle internetten tanıştım ama bunun öncesi de vardı. Uzun konuşmalar, Tanıma aşaması vs...
Siz baya bir aceleci davranmışsınız, ona da kızmamak lazım. Engellemeyi düşünüyorum demişsiniz, hala engellemediniz mi?

Nasıl güvenebiliyorsunuz
hırlı mi hırsız mi katıl mi tecavüzcü mü ne olduğu belli değil.belki yalan söyledi misal 25 yasindayim dedi ama aslında 60 yaşında.bu yüzden gelmedi ?????
Valla bulusmaya hevesli gibiydi 1 aydir da yazisiyorduk anlık fotograf falan atti.60 yasinda degil ama 6 yasinda cocuk akli var.
Artik bu devirde herşey internet uzerinde dönüyor insanlar tiktoktan tanışıp evleniyor internet sadece bir arac ben oralara takilmiyorum.

Sanal ortam sonuçta, yalancısı karaktersizi vs binbir çeşit insan var. Siz aceleci davranmışsınız, ona da kızmamak lazım. Engellemeyi düşünüyorum demişsiniz, hala engellemediniz mi?
Yok kiz ne acelesi kac kere bulusma teklifini reddettim.1 ay önce tanışmıştım hevesli gibiydi ona yanildim.Engelledim canim artik isim olmaz.

"Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?
Konu sahibi noktalama işareti eksikliğinden dolayı öyle anlaşıldığını söyledi, kaldı ki eksik okuyabiliriz. Ne var bunda? Hemen azarlamak mı gerekiyor? Keşke azarlamadna öcne konu sahibinin verdiği yanıtı okuma zahmetine girseydiniz.

Konu sahibi engelleyin gitsin, kafa yormaya değmez

Valla bulusmaya hevesli gibiydi 1 aydir da yazisiyorduk anlık fotograf falan attim.60 yasinda degil ama 6 yasinda cocuk akli var.
Artik bu devirde herşey internet uzerinde dönüyor insanlar tiktoktan tanışıp evleniyor internet sadece bir arac ben oralara takilmiyorum.
Devam o zaman ne diyim..

Kızlar iyi aksamlar
Hemen konuya giriyorum başlıkta okudugunuz gibi ekildim sanırım değil basbaya ekildim.

Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp flortlestigim erkek çocuğuyla bugun icersinde bi yarım saat gorusuruz diye plan yaptik.İlk bulusmamiz olucaktı.Bulusma teklifi eden oydu bende tamam dedim okeyledi.Aksama doğru haberleşmek üzere ne olur olmaz iletisimde kalalım diye sozlestik.Ben makyaj yaptim hazirlandim fazla bekletmiyim diye aksama doğru mesaj attim buluşuyor muyuz diye ama tık yok.Ne olumlu ne olumsuz bir cevap gelmedi.Hazırlandığımla kaldım.

Engellemeyi düşünüyorum onun yuzunden baska bir arkadasimla planimi iptal ettim.Bir daha asla görüşmemeyi dusunuyorum bu resmen sorumsuzluk olumsuz dahi olsa cevap verseydi belki gecerli bi sebebi varsa anlayis gösterebilirdim ama böyle resmen sinirlerimi ziplatti.

İçimi dökmek istedim kızlar olay beni gerdi.

Haklısınız , ben de olsam böyle kabalık yapan biriyle iletişimimi keserdim. 10 saniye ayırıp cevap yazmak olumlu ya da olumsuz bu kadar zor değil. 2-3 gün sonra atar ortaya bi sebep ama siz yine de kanmayın hatta dediğiniz gibi engelleyin.

öfff azarlamak ne alaka allasen? asıl bu yazıyı yazan azarlamış ben de ona istinaden yazdım. konu sahibi sonradan açıkladı zaten. ama sen biraz sakin ol olur mu minnoş, çok gerginsin.

Konu sahibi noktalama işareti eksikliğinden dolayı öyle anlaşıldığını söyledi, kaldı ki eksik okuyabiliriz. Ne var bunda? Hemen azarlamak mı gerekiyor? Keşke azarlamadna öcne konu sahibinin verdiği yanıtı okuma zahmetine girseydiniz.

Konu sahibi engelleyin gitsin, kafa yormaya değmez
öfff azarlamak ne alaka allasen? asıl bu yazıyı yazan azarlamış ben de ona istinaden yazdım. konu sahibi sonradan açıkladı zaten. ama sen biraz sakin ol olur mu minnoş, çok gerginsin.

Yazıyı yazan kişi azarlamamış ki :D
Noktalama işaretinden dolayı yanlış anlamış ve yoruma dökmüş. Azarlar şekilde "gözlerimizle okuyoruz değil mi?" yazan sizsiniz yani. Neyse polemiğe gerek yok, ben gergin değilim ama siz biraz gerginsiniz belli ki, rahatlayın efendim (:

Yazıyı yazan kişi azarlamamış ki :D
Noktalama işaretinden dolayı yanlış anlamış ve yoruma dökmüş. Azarlar şekilde "gözlerimizle okuyoruz değil mi?" yazan sizsiniz yani. Neyse polemiğe gerek yok, ben gergin değilim ama siz biraz gerginsiniz belli ki, rahatlayın efendim (:
Hanımlar lütfen benim hatam siz gerilmeyin.

Yazıyı yazan kişi azarlamamış ki :KK70:
Noktalama işaretinden dolayı yanlış anlamış ve yoruma dökmüş. Azarlar şekilde "gözlerimizle okuyoruz değil mi?" yazan sizsiniz yani. Neyse polemiğe gerek yok, ben gergin değilim ama siz biraz gerginsiniz belli ki, rahatlayın efendim :-)
askım onu diyorum bende zaten konu sahibi değil o yorumu yaptığım kişi azarlamış işte ay anlaşamadık neyse:KK73:

Bence bi yalanı var ,ortaya çıkamamış.Bu ihtimali de bi kenara koy konu sahibi.Herkesi kendin gibi dürüst zannetme internet ortamında.Kimbilir ne yalanı vardı.

Engelleme
Trip de atma yazarsa
Ne olacak canım insanlık hali de
Gülücükler saç
Ben böyle şeylere alınmam de
Konuşmaya devam et
Tekrar buluşma planı yapılsın
Çıktım evden otobüs bekliyorum de
Trafik var gecikiyorum biraz de
Sen geç kafeye gelicem 5 dkya de
Bunları yazarken evde pijamalarınla oturuyor ol
O nerdesin yazınca da bas engeli kalsın mal gibi orda :KK53:

"Bugün sabah 1 ay önce internetten tanışıp" yazmış gözlerimizle okuyoruz değil mi?
Hayır ben genelde burnumla okuyorum?
Bana diger yazdıgı msjı da siz okuyun gözlerinizle, yanlıs yazdıgını belirtip duzelttım demiş.
Herseyı de asırı bilmeyin rica ederim sekerimi yukselıyor gereksiz diyaloglarda.

Back
X